kajetan-3 08.01.11, 20:19 Na co ja czekam ? Na oklaski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: I co ? 09.01.11, 07:11 brawo, brawo! Tylko na razie nie wiem za co....:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: I co ? 09.01.11, 08:31 Cześć. Więcej nas i co ? Samo klaskanie to mało, może by tak cóś na wesoło ? Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: I co ? 09.01.11, 09:04 No nic. Odzewu niet, w takim razie pozostaje zrobić w tył zwrot i obejść się smakiem. Miłego zatem życzę i wybywam w siną dal. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Co chce? Brawa? 09.01.11, 09:31 A za co? Może za ten biały mundurek co ma w wizytówce? Łooooo człowieku, toż widać, że to wielokrotnie prane, chyba od nowości nie prasowane, więc braw ode mnie nie będzie! Ni chu... Jak się zaprezentujesz w mundurze kapitana z właściwymi dystynkcjami i kilogramem orderów na piersi (jeszcze gdzieniegdzie można za grosze kupić u ruskich na bazarze, spoko i tak się nikt nie połapie) to wtedy będą brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Co chce? Brawa? 09.01.11, 20:47 Cię muszem Panie Tadeuszu rozczarować. Tego się nie prasuje, a reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Co chce? Brawa? 10.01.11, 08:03 kajetan-3 napisał: > Cię muszem Panie > Tadeuszu rozczarować. Tego się nie prasuje, a reszta jest milczeniem. -------------- Milczenie jest dobre dla owiec, a ja, jeśli już poruszamy się w ramach tego gatunku, jestem płci męskiej, więc baran! Dlatego nie będę milczał! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Co chce? Brawa? 10.01.11, 08:44 Czy siem Panie Tadeuszu w kleszcza bawisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: I co ? 09.01.11, 19:28 kajetan-3 napisał: > > Na co ja czekam > ? Na oklaski ? A proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: I co ? 09.01.11, 20:50 A dziękuję Darimka, ale ja jedynie zapytowałem na co czekam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Ale numer! 26.01.11, 12:13 Patrz Panie Kajetanie, 79.angelika, zdaje się, jest Twoją fanką? Wyszukuje i podciąga Twoje stare wątki! Jeeeeeeeeee... jeśli ta cyfra 79 to rok urodzenia, to masz sporo szczęścia i nadmiar powodzenia! Daj trochę... podziel się z kolegą? Odpowiedz Link Zgłoś