Dodaj do ulubionych

Bo ja jestem

29.01.11, 22:32
taki odmieniec, jak wszyscy tak, to ja na opak! A co, nie wolno?

https://images43.fotosik.pl/576/125675ba27d7e3d5gen.jpg
Obserwuj wątek
    • drugitiktak Re: Bo ja jestem 30.01.11, 13:23
      taka przekorna dusza ,co ?
      • tadeusz_ski.51 Dusza pewnie też, 31.01.11, 09:34
        ale tego nie wiem, nie do sprawdzenia teraz, kiedy jeszcze dycham. Natomiast ciało owszem, bywa przekorne, szczególnie taki jeden członek, nie słucha się nikogo, nawet mnie! Śpi kiedy chce, staje kiedy chce, przewrotny niesłychanie!
        • drugitiktak Re: Dusza pewnie też, 31.01.11, 11:36
          o tym czymś już kiedyś dyskutowałam ze swoim starym.No, bo jak to jest? to takie państwo w państwie? i nic nie ma na to wpływu? to znaczy, coś wpływ ma! i to duży....
          Ale żeby takie cóś rządziło facetem ??
          • tadeusz_ski.51 Re: Dusza pewnie też, 31.01.11, 13:43
            Nie no, aż tak źle nie jest aby taki członek rządził mną całym, jak za bardzo podskakuje, dostaje po łbie i robi się potulny jak baranek! Nauczyła mnie tego jedna pani doktór, podczas badania ten se wziął i stanął, pani doktór bez wahania szybkim ruchem ręki pac go w łeb, zabolało mnie co prawda ale drań się zwinął i poszedł spać!
        • mala200333 Re: Dusza pewnie też, 03.02.11, 16:48
          hi...hi...
    • tadeusz_ski.51 Gdyby tak zorientować 31.01.11, 14:33
      ten obrazek na wzór mapy, gdzie po prawej mamy wschód a po lewej zachód, to można by powiedzieć, że prawie wszystkie wróbelki srają na wschód a ten jeden odmieniec na zachód... coś w tym jest?
    • tadeusz_ski.51 A wiecie co jeszcze jest dziwnego 03.02.11, 14:27
      na tej fotce? To, że tam są same wróble samce, nie ma ani jednej samiczki!
      • drugitiktak Re: A wiecie co jeszcze jest dziwnego 03.02.11, 17:39
        ciekawe po czym to poznałeś ,, po długości ogonów ?
        • tadeusz_ski.51 Nie znasz się na wróblach?? 05.02.11, 11:13
          Samczyki są bardziej kolorowe, tu widać po białych brzuszkach i kolorach na główkach, samiczki są całe szare.
          • drugitiktak Re: Nie znasz się na wróblach?? 05.02.11, 11:41
            nie wiedziałam...nie znam się aż tak bardzo.
            • tadeusz_ski.51 Re: Nie znasz się na wróblach?? 05.02.11, 13:42
              drugitiktak napisała:
              > nie wiedziałam...nie znam się aż tak bardzo.
              -------------
              Nie że nie znasz się aż tak bardzo, bo jeśli nie potrafisz odróżnić samca od samiczki, to nie znasz się wcale.
              • drugitiktak Re: Nie znasz się na wróblach?? 05.02.11, 15:20
                no, nie znam się wszystkie ptaki takie podobne.
                • tadeusz_ski.51 Jak to podobne? 06.02.11, 19:22
                  Weź bociana i wronę, czy są chociaz trochę podobne?
                  Proszę, oto bocian:

https://ptaszyniec.blox.pl/resource/Bocian_bialy.jpg

a tu mamy wronę:

https://www.traper.waw.pl/files/ptakimiasta/wrona5.JPG

No i gdzie tu podobieństwo??
                  • drugitiktak Re: Jak to podobne? 06.02.11, 19:28
                    no, zasadniczo jest różnica, ale przecież jedno i drugie fruwa, a jak jest w górze to różnicy nie widać .(żart)
                    • drugitiktak Re: Jak to podobne? 06.02.11, 19:29
                      ale za to na rybach się znam.
                      • tadeusz_ski.51 Re: Jak to podobne? 06.02.11, 19:36
                        Wędkujesz?
                        • drugitiktak Re: Jak to podobne? 07.02.11, 08:10
                          tak ,
                          • tadeusz_ski.51 Re: Jak to podobne? 07.02.11, 09:46
                            Ahaaa, ale jak i gdzie? Bo wędkarstwo ma różne formy i odmiany, np. spinning, wędkarstwo rzeczne, na wodach stojących, gruntowe, morskie itd. Jest jeszcze taka nowsza forma - "wędkarstwo" internetowe, ale tu się ryb nie "łowi", mimo, że ma to pewien związek z rybkami...
                            • drugitiktak Re: Jak to podobne? 07.02.11, 09:59
                              od kilkunastu lat jestem zapalonym wędkarzem i przeszłam już wszystkie etapy wędkowania . Lubię spiningować i łowić na spławik , i na grunt , ale na grunt rzadko , bo to takie bierne wędkowanie.
                              • tadeusz_ski.51 Re: Jak to podobne? 07.02.11, 10:37
                                A gdzie łowisz? Masz w pobliżu jakieś dobre miejsca?
                                • drugitiktak Re: Jak to podobne? 07.02.11, 10:48
                                  Odra, Regalica, Drawa, i jeziora w odległości do 100km.
                                  • drugitiktak Re: Jak to podobne? 07.02.11, 13:29
                                    a nie myśl Tadziu,że jestem jakimś kłusolem , nie jestem,...należę do koła , opłacam składki...
                                    • tadeusz_ski.51 Dobra, o tym nie pomyślę 07.02.11, 20:01
                                      drugitiktak napisała:
                                      > a nie myśl Tadziu,że jestem jakimś kłusolem , nie jestem,...należę do koła , o
                                      > płacam składki...
                                      -----------
                                      ale za to pomyślę, że to niebezpieczne! Sama na odludziu... jeszcze Cię ktoś zgwałci?
                                      • drugitiktak Re: Dobra, o tym nie pomyślę 07.02.11, 20:59
                                        przeważnie nie sama , ale bywało ,że bliżej jeżdziłam sama, .....no , czasem bałam się .
                                        • tadeusz_ski.51 Tak myślałem 08.02.11, 09:30
                                          drugitiktak napisała:
                                          > .....no , czasem bałam się .
                                          ---------------
                                          Na drugi raz, gdy nikt nie będzie chciał z Tobą jechać, to, żebyś się nie bała, mogę się poświęcić... będziemy razem łowić. Nie musisz nawet kombinować dla mnie sprzętu, bo wędkę zawsze mam z sobą.
                                          • drugitiktak Re: Tak myślałem 08.02.11, 10:43
                                            dobra, będę to miała na uwadze...............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka