apawlak1 23.04.04, 14:32 Sluchajcie, Warszawiacy głównie i znający Wawę. Gdzie ja mogę kupić co Afrykańskiego w Warszawie? np jakąś maskę, małą rzeźbę czy inne coś. Nie za drogo. Help! Znacie jakis sklepik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: pomocy! Afrykańskie rzeczy potrzebne 23.04.04, 14:35 jest taki sklepik na Krakowskim, jakos sie nazywa 'neptunes' czy jakos tak... jeszcze w galeri w Reducie widzialam jakies figurki afrykanskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: pomocy! Afrykańskie rzeczy potrzebne 23.04.04, 14:49 dzieki, pojde na Krakowskie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Cafe Decor 23.04.04, 14:58 A musi byc oryginalne? Bo kiedys bywalam czesto w sklepie Cafe Decor na Jana Pawla (66 chyba), i tam byly dwa pomieszczenia z roznymi dodatkami do domu i w jednym wszytsko bylo urzadzone wlansie w takim stylu. Tylko mogli zmienic dekoracje (chociaz nie sadze) albo moze sklep nie istniec (bardzo dawno nie bylam) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Cafe Decor 23.04.04, 15:00 CD istnieje, a jakze :) nawet niedawno przy dworcu centralnym sobie otworzyli 2 sklep + kafejke :) Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: pomocy! Afrykańskie rzeczy potrzebne 26.04.04, 13:55 Dzięki wielkie, kupiłam takiego kenijskiego ludzia dłuuugaśnego Podobał się obdarowanemu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: pomocy! Afrykańskie rzeczy potrzebne 26.04.04, 15:26 apawlak1 napisała: > Dzięki wielkie, kupiłam takiego kenijskiego ludzia dłuuugaśnego > Podobał się obdarowanemu. > :))) A gdzie w koncu kupilas? Trafilas do Cafe Decor moze? Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: pomocy! Afrykańskie rzeczy potrzebne 26.04.04, 15:33 kupilam w Neptunie (chyba to sie tak nazywa). blisko mialam i fajna pani byla i byly rzezby (ponoc afrykanskie, nie wiem, czy wierzyc) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: pomocy! Afrykańskie rzeczy potrzebne 26.04.04, 15:44 sa one naprawde afrykanskie, ja z tym sklepem mialam kiedys cos wiecej wspolnego, wiec mysle, ze mozna im zaufac :) Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 dzięki!! 23.04.04, 15:04 To pójdę też na jana pawła i do neptunea na jerozolimskie- tu mam bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: dzięki!! 23.04.04, 15:05 acha, bo jeszcze u nas na Kabatach jest sklepik, ale to chyba daleko i w sumie nie umiem podać konkretnego adresu... Odpowiedz Link Zgłoś