Dodaj do ulubionych

Nasze pieski i kotki

03.03.11, 08:01
Wiadomo, dużo ludzi posiada pieska, kotka lub oba te zwierzątka. Warto o nich napisać. Obserwowanie zachowania zwierząt czasami daje nam dużo do myślenia, człowiek staje przed dylematem: czy rzeczywiście jesteśmy najmądrzejsi na Ziemi?
Obserwuj wątek
    • drugitiktak Re: Nasze pieski i kotki 03.03.11, 08:45
      Właściciele o swoich pupilach rozmawiali by bez końca , ja nie lubię przesady w żadnym kierunku , więc powiem krótko ; mój pies jest najmądrzejszym psem na świecie....hahaha
      • anoagata Re: Nasze pieski i kotki 03.03.11, 10:33
        Mój stan posiadanie to 4 koty i dwa piesy,jeden pies aktualnie jest na *babach* na wiosce.
        • iryska2604 Re: Nasze pieski i kotki 03.03.11, 11:45
          U mnie 4 psy,3 koty i 2 kroliki.Jak będe w domu( jutro) to je wam pokażę.
          • tadeusz_ski.51 Re: Nasze pieski i kotki 03.03.11, 13:03
            iryska2604 napisała:
            > U mnie 4 psy,3 koty i 2 kroliki.Jak będe w domu( jutro) to je wam pokażę.
            ---------------
            Jaaaaaaaaaaaaa... to masz mnóstwo wyprowadzania!
        • tadeusz_ski.51 Re: Nasze pieski i kotki 03.03.11, 13:00
          anoagata napisała:
          > Mój stan posiadanie to 4 koty i dwa piesy,jeden pies aktualnie jest na *babach*
          > na wiosce.
          ------------------
          A jak się między nimi układa? Kto jest górą? Przewaga liczebna kotów może nie wyrównywać siły dwóch psów? Zależy jakie to psy no i czy koty są z tych "myśliwych"? Bo jak kot leń i pieszczoch, to nawet mysz mu wlezie na głowę! A tu jest dowód rzeczowy!

https://www.obrazky.pl/obrazky/kto-jest-szefem-982-OBRAZKY.PL.jpg
      • tadeusz_ski.51 O! A nie mówiłem? 03.03.11, 12:50
        drugitiktak napisała:
        > mój pies jest najmądrzejszym psem na świecie....hahaha
        -------------------
        Już się przechwala!
        • drugitiktak Re: O! A nie mówiłem? 03.03.11, 13:50
          A u Ciebie Tadeusz tak nic, nic ? Nawet malutkiej myszki nie masz ?
          • iryska2604 Re: Moje zwierzaki 04.03.11, 22:28
            koty
            picasaweb.google.com/Irena.Kaminska/Przytulanki#
            tak sobie spią
            picasaweb.google.com/Irena.Kaminska/AchPijKochanie#
            psy innym razem
            • tadeusz_ski.51 Re: Moje zwierzaki 05.03.11, 07:46
              Ooooooooo, to chyba tam jest 5 kotów + Dzidek? Ten chyba jest na prawach wyjątkowych, bo czarny?
              • tadeusz_ski.51 Re: Moje zwierzaki 05.03.11, 07:47
                Ciekawe czy wszystkie maja imiona i czy Ci się nie myli?
            • tadeusz_ski.51 Cukierka, Ty się nie czaj 06.03.11, 16:44
              i pozbądź skrupułów, zapakuj całe to stadko kotów do auta i wieź do weterynarza na sterylizację. Czy Ty wiesz jak szybko koty się kocą? Ani się obejrzysz jak za dwa lata będziesz (nie)szczęśliwą posiadaczką pięćdziesięciu i co wtedy zrobisz? Będziej je topić? Chcesz skończyć w biedzie jak Violetta Villas?
              • iryska2604 Re: Cukierka, Ty się nie czaj 06.03.11, 20:06
                no co ty - zdjecia były robione chyba od 2006 roku,pare kotow wychowalam co prawda ale znalazłam im domy.Aktualnie sa 3-Dzidek,Rudy i Kitka.Choc od paru dni kotow nie widac,tylko Kitka pilnuje domu.A to moje psy
                https://i53.tinypic.com/2qjwz2h.jpg
                w wiekszości czystej krwi kundle ale ja snobką nie jestem i uwazam ze sa najkochańsze.Figa jest znajdka a te dwie male też mam przez przypadek.Miejsce mam -i w domu i w sercu a i glodne nie sa więc...
                • tadeusz_ski.51 Eeeenooo Cukierka, 07.03.11, 08:14
                  to się nie dziwię, że czujesz się bezpieczna, przy takiej obstawie nikt Cię nie wykradnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka