tadeusz_ski.51 03.03.11, 12:48 w liczbie mnogiej znaczy kilka pożyczek a w liczbie pojedynczej np. koszykarz, hmmmmmm, dziwny ten nasz język.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugitiktak Re: Długi 03.03.11, 13:31 anoagata napisała: > Zupełnie inna opcja przyszła mi na myśl. hmmm, czy Ty masz na myśli to samo co ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Długi 04.03.11, 17:58 hmmm, Anoagata nie odezwała się , pewnie miała na myśli coś nieprzyzwoitego, a ja myślałam o długim nosie...... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.super222 Re: Długi 04.03.11, 18:24 Ty Drugitiktaku, to jak czasem błyśniesz intelektem, to po prostu ręce opadają. Idąc Twoim poziomem, mogę napisać, że dla mnie długi jest: rok, miesiąc od pierwszego do pierwszego, sznur, wieczór....widzisz ile jest ......rzeczowników :D do przymiotnika *długi*. ----- PS. Ja też myślałam o tym, co anoagatka. A co nie wolno? ...pofantazjować? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Długi 04.03.11, 20:16 Kobieca fantazja jest ogromna a Tadeuszowi przede wszystkim chodziło o zwykłe zadłużenia , które ma przeciętny Polak. a z tymi długami to jest tak; ,że mogą długo ciągnąć się za człowiekiem , a nawet można utonąć w długach....ech... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Konkretna dobrą radę ci dam 04.03.11, 21:51 konkretna tej walki nie wygrasz z super. Ona ma doświadczenie w walce o każdy kawałek chłopa, jest lepsza od ciebie, lepiej potrafi babom dogryzać udając yyyylokwentną ty jesteś za cienka dla niej, z jednego foruma ją wywalili na zbity pysk, bo nie mogła ścierpieć żadnej rywalki, hahaha jak zobaczy kawałek spodni to nie odpowiada za siebie . Odpowiedz Link Zgłoś