skay5 29.04.04, 13:06 hej a ja mam dzisiaj mega doła! znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: mam mega doła!!!!!!!!!!!!!! 29.04.04, 13:07 ojojoj, a da się coś na tego doła zrobić?? Spacer wieczorkiem? książka? hm, dobry film w kinie?? A jak nie, to posyłam wirtualne uściski. Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: mam mega doła!!!!!!!!!!!!!! 29.04.04, 13:12 bardzo dziekuje chiarko! Wieczorny spacerek to odpada-bo mam dzisiaj urodzinki mojej mamusi! Ale ogolnie jakoś tak mnie ostatnio dopada i bardzo wrażliwa się zrobiłam byle czym się przejmuje! i płacze jak bóbr:( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: mam mega doła!!!!!!!!!!!!!! 29.04.04, 13:39 hej a Urodzinki Mamy nie poprawią Ci humorku? a tak by the way, moja Mama miała swoje w minioną niedzielę, czyli obie mamy Mamy Byki:) Ja też nie wyjeżdżam, w tym roku tradycji nie stanie się za dość, ale mam zamiar zająć się roślinami, pospacerować. No i zaglądać na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: mam mega doła!!!!!!!!!!!!!! 29.04.04, 13:24 skay5 napisała: > hej a ja mam dzisiaj mega doła! znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz nie dopuszczam u siebie do "mega-dołów". A miałabym troche powodów. Nie wyjeżdżasz gdzieś w fajne miejsce na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: mam mega doła!!!!!!!!!!!!!! 29.04.04, 13:26 moze dlatego go mam bo siedze w domu cały weekend i to sama! bo luby idzie do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: mam mega doła!!!!!!!!!!!!!! 29.04.04, 13:29 skay5 napisała: > moze dlatego go mam bo siedze w domu cały weekend i to sama! bo luby idzie do > szkoły! no cóż, masz weekend dla siebie.Możesz nakładać sobie zielone maseczki na twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 to ja sie dolaczam w tym dole 29.04.04, 13:48 bo ja tez bede sama w weekend buu... Moj luby nalezy chyba do wszystkich mozliwych okolicznych klubow i oczywiscie dzis:strzelanie, jutro trening tenisa, pojutrze zawiody w strzelaniu a w nidziele turniej tennisowy. A ja se chyba przywale w leb rakieta i poprawie ze strzelby coby juz watpliwosci nie bylo... Pozdrowienia Kurczak P.S. Od wczoraj zaczelam terror z tym strzelaniem zeby wreszcie wypisal sie z tego klubu bo przeciez nie bede cale lato siedziec sama :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: to ja sie dolaczam w tym dole 29.04.04, 13:51 Hmmm Twój też strzela? Ja też sobie obiecałam kiedyś, że się chętnie wybiorę i zobaczę, jak mi pójdzie, ale ciągle zapominam... Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: to ja sie dolaczam w tym dole 29.04.04, 13:56 z tymi maseczkami macie rację, juz zakupiłam nową czerwona glinkę, mama zawsze mi poprawia humorek-bardzo ją kocham i mamy dobry układ. Ale to chyba przesilenie wiosenne, abo co? Ale Wy mi poprawiacie zawsze humor! Tylko szkoda,że w domu nie mam kompa i netu buuuuuuuuuuuuuu Ale może kawiarenki będą czynne. albo pojadę do domku(czyt.rodzinnego) i na chwilę chociaz zajrzę jak mi siora pozwoli:) dzia dziewczynki baaaaaaaaaaaaaardzo WAs lubuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Skay kochana.... 29.04.04, 14:00 Ja chyba w niedziele zrobie sobie seans dla urody, ale Sebek juz raz sie wysmial ze mnie jak mialam taka zielona mietowa maske na twarzy, wiec ciesz sie, ze twoj luby bedzie w szkole !! Przynajmniej mozesz wygladac jak zjawa i nikogo to nie smieszy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: kasieńko! 29.04.04, 14:06 dzięi kochana! Oj zawsze się ze mnie śmieje...i to jak, zawsze takie głupie pyt.:a co ty masz na twarzy?hihiihihii brecht! Ale wiesz coś w tym jest bo np. jak jeszcze mieszkałam w rodzinnym, domku to nawet pies się na mnie dziwnie patrzył:/ dzięki dziewczyny, już mi lepiej -ale najgorsze to to,że cały czas łapie takie doły... jak ja bez WAS wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś