Dodaj do ulubionych

wasze idealy

30.04.04, 13:07
chodzi mi o idealy urody kobiecej. Ktore ze znanych kobiet, zasluguja w
waszym odczuciu na to miano? Ktore to sa te najpiekniejsze i czemu?
ja nie mam jednego, ale dla mnie cudowne sa: Monika Belluci - za caloksztalt,
bo jest i piekna i super zgrabna. Jennifer Lopez - podobnie, ladna i ma
figure jaka ja chcialabym miec. Beata Tyszkiewicz - udowadnia, ze pieknym
mozna byc w kazdym wieku, no i to kobieta z klasa. Sharon Stone - piekna
blondynka.
Dla rownowagi podam jeszcze przyklady, ktre mi sie absolutnie nie podobaja a
przez niektorych sa nazywane pieknymi: Celine Dion, Gwyneth Paltrow, Justyna
Steczowska, Karolina Malinowska.
Obserwuj wątek
    • kasienka80 Monica belycci 30.04.04, 13:13
      Pamietam taki watek i wszyscy sie zachwycali monica belucci, tylko nie ja.
      Zmienilam zdanie !!!
      Czytalam ostatnio jakis reportaz o niej i bylo wiele zdjec...jest rzeczywiscie
      ladna. urzekla mnie, ze mowi po wlosku, francuski, angielsku i jeszcze w jakims
      jezyku -(niemiecki albo hiszpanski, nie wiem)
      • kasienka80 ale wstyd!!! 30.04.04, 13:13
        literki mi sie poprzestawialy i napisalam Belucci jak analfabeta!!! ale wstyd
      • kajazz Re: Monica belucci 01.05.04, 21:54
        Dokladnie tak samo bylo w moim przypadku.....dopoki nie obejrzalam Maleny,
        Belucci ma piekny profil, zgrabne nogi i to cos, jakis zar w oczach ,ktory mnie
        urzekl, gdybym byla innej orientacji seksualnej:)bylabym jej zagorzala
        fanka...swoja nigdy nie zazdroscilam kobietom, bo przeciez kazda z nas inna i
        na swoj sposob piekna.....wiec jestem dumna i z Monici:)
        Poza tym Sade, Salma Hayek,Lopez,Nicole Kidman,Charlize Theron, nasza Kasia
        Skrzynecka, Malgorzata Niemen.....ot takie pomieszanie seksownej figury, ladnej
        buzi, intelektu i wewnetrznego ciepla.
    • chiara76 Re: wasze idealy 30.04.04, 13:48
      aleffka napisała:

> chodzi mi o idealy urody kobiecej. Ktore ze znanych kobiet, zasluguja w
      > waszym odczuciu na to miano? Ktore to sa te najpiekniejsze i czemu?
      > ja nie mam jednego, ale dla mnie cudowne sa: Monika Belluci - za caloksztalt,
      > bo jest i piekna i super zgrabna. Jennifer Lopez - podobnie, ladna i ma
      > figure jaka ja chcialabym miec. Beata Tyszkiewicz - udowadnia, ze pieknym
      > mozna byc w kazdym wieku, no i to kobieta z klasa. Sharon Stone - piekna
      > blondynka.
      > Dla rownowagi podam jeszcze przyklady, ktre mi sie absolutnie nie podobaja a
      > przez niektorych sa nazywane pieknymi: Celine Dion, Gwyneth Paltrow, Justyna
      > Steczowska, Karolina Malinowska.

Brunetki, to przede wszystkim. Sama będąc blondynką bardzo żałuję,że nie mam
      ciemnych włosów. Monica Belucci, oczywiście, głównie za klasę i styl, jest to
      bardzo elegancka kobieta.
      I moja Mama w młodosći, serio:) Miała też styl, i ubierała się elegancko,
      zawsze też miała fajne fryzurki i kolorki włosów, nie bała się eksperymentować.
      Nie wiem, chyba mnie adoptowali, bo nic z tego nie odziedziczyłąm po niej:)
      • aleffka Re: wasze idealy 30.04.04, 13:52
        chodzi mi bardziej znane kobiety:) no i o czysto fizyczna urode (intelekt,
        wykszalcenie itp. pomijamy)
        • chiara76 Re: wasze idealy 30.04.04, 13:53
          no, ale wymieniłam Monicę.
          • kurczak1976 Re: wasze idealy 30.04.04, 13:59
            Monica B. oczywiscie za wszystko, a z czysto fizycznych: Salma Hayek, Carmen
            Electra (chyba tak sie to pisze), Gisele Bündchen, J.Lo i teraz nie moge sobie
            wiecej przypomniec :o))
            • skay5 Re: wasze idealy 30.04.04, 14:01
              meg rayan
              • kurczak1976 Meg 30.04.04, 14:08
                Dla mnie ona jest po prostu slodka. Nie jest kanonem piekna ale wzbudza tyle
                pozytywnych emocji. Uwielbiam ogladac ja na ekrania:o))
    • k.mmilka Re: wasze idealy 30.04.04, 14:03
      Nie mam pojęcia jak ona się nazywa, ale ta brunetka z serialu "Przyjaciele" -
      mam nadzieję, że kojarzycie.

PS. chyba jako jedyna osoba na świecie nie zachwycam się Monicą Bellucci,
      wydaje mi się jakaś taka... przerysowana.
      • aleffka Re: wasze idealy 30.04.04, 14:07
        k.mmilka napisała:

> Nie mam pojęcia jak ona się nazywa, ale ta brunetka z serialu "Przyjaciele" -
        > mam nadzieję, że kojarzycie.
        To jest Courtney Cox Arquette:)
        • k.mmilka Re: wasze idealy 30.04.04, 14:12
          Dzięki :-)
          • servus_lca Mój ideał 30.04.04, 14:18
            Meg Ryan - chociaż wolę brunetki, ale Meg to wyjątek ...
    • kurczak1976 Re: wasze idealy 30.04.04, 14:05
      Jak dla mnie jest ona idealem gdyz wydaje mi sie ze nawet po starciu tapety i
      zdjeciu pieknej sukni wieczorowej pozostanie dalej piekna i pociagajaca kobieta
      • malen_a Re: wasze idealy 30.04.04, 14:12
        no wiadomo, ze dla mnie tez M.B> to ideal
    • beauty_baby Re: wasze idealy 30.04.04, 14:34
      nie bede oryginalan, jak powiem, ze: Belluci, Lopez, Cindy Crawford, no i
      Brigitte Bardot w mlodosci.
    • abere8 Re: wasze idealy 01.05.04, 01:27
      A mnie sie bardzo podoba Winona Ryder, bo podoba mi sie takie chlopiecy typ
      urody (na ktory z moimi biodrami nie mam najmniejszych szans...). Alanis
      Morisette - za wlosy o glos, oczywiscie. Salma Hayek tez jest bardzo ladna,
      chociaz to juz zupelnie kobiecy typ.

No a Celine Dion moim zdaniem jest za bardzo kluchowata (w sensie nudna), ta
      blondyna z "Sex and the City" (czy jakos tam to sie nazywa) jest po prostu
      bardzo brzydka, z takim dlugim nochalem, nie wiem, co ludzie w niej widza. A,
      juz wiem, Sarah Jessica Parker, tak?
      • mrouh Re: wasze idealy 01.05.04, 08:34
        Prawie wszyscy się zachwycają Monicą Belucci, a ja musiałam ją w google'a
        wrzucić, żeby sobie przypomnieć jak wygląda:-). Kompletnie jej nie pamiętam
        znikąd. Może to dalatego, że nie jestem kinomanką; Matrixów w ogóle nie
        widziałam:-) Monica piękną kobietą jest, ale jakby... zbyt piękną... zbyt
        doskonałą, by mi się podobać. W poprzednim wątku na podobny temat napisałam, że
        podoba mi się Laetitia Casta. To prawda- głównie za nos i oczy:-) Kiedyś
        podobała mi się Lopez, ale chyba mi się opatrzyła:-)Bardzo lubię Meg Ryan,
        zwłaszcza wtedy, kiedy jest zwykłą dziewczyną. Jest jeszcze kilka kobiet, które
        mi się podobają, ogólnie lubię jak ktoś ma w sobie coś charakterystycznego, coś
        co sprawia, że dana osoba wygląda zupełnie inaczej niż inne. Nawet takie małe
        coś uważane za "defekt" potrafi przukuć moją uwagę. Na przykład ludzie z lekkim
        zezem są niesłychanie intrygujący (Malkovitch).
    • apawlak1 idealy sa nudne 04.05.04, 11:27
      mam kilka "idealow". ale to nie sa idealy- jak juz ktos pisal, taki ktos musi
      miec jakis przyciagajacy element- perfekcyjna uroda jest nudna. ja stawiam na
      naturlanosc, wyzywajace elementy mnie brzydza. Uwiebiam Emme Thompson i Andie
      Mcdowell, a takze Minnie Driver. Te ostatnią za wlosy i twarz.
      Bez urazy, ale Jennifer lopez dziala na mnie jak plachta na byka. Jest
      strasznie wyzywajaca. Z Polek- Majka Ostaszewska (chociaz po roli serialowej
      stracial wiele..) i Edytka Jungowska.
      Ale ogolnie, to mam idealy raczej co do charakteru niz wygladu.
      • aariel Moje typy 04.05.04, 11:30
        Juz kiedys o tym rozmawialismy, wiec sie powtorze, ze dla mnie idealem piekna
        jest Whitney Houston, i moze jeszcze Milla Jovovovic.
        Ale tak generalnie bardziej podobaja mi sie brunetki, np. Liv Tyler.
        • kurczak1976 Re: Moje typy 04.05.04, 11:37
          Jeszcze mii sie przypomnialo ze fajna jak dla mnie jest Zeta-Jones, Isabelle
          Adjani (nie wiem czy sie to tak pisze) no î Juliett Binoche. Wogole francuskie
          aktorki mi sie podobaja:o)
      • a.polonia do apawlak ;-)) 05.05.04, 15:09
        uff, a juz myslalam, ze jestem jedyna osoba, ktorej nie podoba sie Lopez ;-)
    • bradtfort Re: wasze idealy 05.05.04, 12:25
      zawsze mnie śmieszy jak kobiety wypowiadają sie na temat urody innych:)
      Aczkolwiek tym razem wasze wypowiedzi są bardzo rzeczowe, i nie mówię tego z
      ironią:) Dorzucę więć wobec tego garść uwag faceta. Wymieniane przez was Lopez,
      Belluci, Crawford, Casta to typ kobiet, który generalnie podoba się prawie
      wszystkim facetom. Wychudłe modelki i inne "ikony" piękna jak Dion niestety,
      nie przykuwają uwagi mężczyzn. I proszę nie atakujcie mnie, bo to co piszę jest
      prawdą, Nie uogólniam tu, nie wypowiadam sie w imieniu calego rodu męskiego
      tylko mówię toco sam uważam i większość mojego dość licznego kręgu męskich
      znajomych. Fizycznie facetompodobają sie kobiety, który tam gdzie powinny mają
      wypukłości a tam gdzie też powinny wcięcia:) Oczywiście, nie jest to podstwą
      oceny kobiety jako człowieka ani tym bardziej kryterium bycia z kimś w związku
      (choć,niestety, dla niektórych tak). Chodzi mi tylko i wyłącznie o fizyczność:)
      Tak więc dziewczyny nie przesadzajcie z odchudzaniem:))

• k.mmilka Re: wasze idealy 05.05.04, 15:46
        > zawsze mnie śmieszy jak kobiety wypowiadają sie na temat urody innych:)

Co w tym śmiesznego? :)

> Wychudłe modelki i inne "ikony" piękna jak Dion niestety,
        > nie przykuwają uwagi mężczyzn

Co Wy z tą Dion? Naprawdę ktokolwiek uważa ją za piękność? Sama nie znam
        nikogo, kto nie otrząsałby sie na jej widok z obrzydzeniem. Różne są gusta, ale
        wszystko ma swoje granice...
    • tsun_am Re: wasze idealy 05.05.04, 12:31
      poza Belluci rzecz jasna, bardzo ładna jest polska modelka Kasia Smutniak.
    • beauty_baby Bradtfort 05.05.04, 13:08
      a kto sie odchudza??:))
      • gaggi Re: Bradtfort 05.05.04, 13:11
        no właśnie? ja tam staram się przytyć i boleję, że nie mogę. ten typ tak ma
        • bradtfort Re: Bradtfort 05.05.04, 13:51
          były tu jakieś wątki o zbiorowym odchudzaniu i narzekania na figurę:)
          • aariel Re: Bradtfort 05.05.04, 15:11
            bradtfort napisał:

> były tu jakieś wątki o zbiorowym odchudzaniu i narzekania na figurę:)

Tak, to chyba nawet ja zaczynalam dyskusje.
            Ale odchudzanie nie jest moja obsesja ;)
      • apawlak1 Re: Bradtfort 05.05.04, 16:02
        Chłopcu sie cos ubzduralo...
        cóż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka