Dodaj do ulubionych

finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011"

16.03.11, 10:30
.... iiiiiii .... niespodzianka :) na 5tym miejscu nasza forumowa Sarawi :)
GRATULACJE Magda :)
motoryzacja.interia.pl/motocykle/news/wyprawa-roku-2011-finalowa-dziesiatka,1599813,3017
P.S.
i jeszcze pytanie retoryczne - będziemy głosować? ;)
Obserwuj wątek
    • wiolaszpilazapominalska Re: finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 16.03.11, 10:38
      Goha,zabiłaś mnie tym retorycznym pytaniem....;-)

Sarawi,wielkie gratki i 3mamy kciuki :-)
      • avocado67 Re: finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 16.03.11, 11:30
        Goha, ja naprawdę miałam na dziś zaplanowane poważne czynności... A teraz będę siedzieć i się zastanawiać. Jak mogłaś??!!!
        • sarawi finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 17.03.11, 08:45
          Dzieki, Dzieki, zobaczymy co z tego wyjdzie ...
    • kasia-wubasia Re: finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 18.03.11, 17:34
      goha66 napisała:

> i jeszcze pytanie retoryczne - będziemy głosować? ;)

a można głosować jakoś inaczej niż przez facebooka? Bo takowego niestety nie posiaam...

Kasia-wubasia
      • goha66 Re: finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 18.03.11, 19:18
        kasia-wubasia napisała:

> a można głosować jakoś inaczej niż przez facebooka? Bo takowego niestety nie posiadam.

... Maaaagda??? można inaczej??
        P.S.
        ja tam kiedyś (na potrzeby głosowania na posiłki dla przedszkola dzieciaków HLM) załozyłam jakieś konto na facebooku, ale nigdy z niego nie korzystałam osobiście (Marzena dostała hasło i miała głosować w moim imieniu) ... hasła zresztą też już nie pamiętam ... mam nadzieję że to będzie wystarczające usprawiedliwienie wobec tych od których dostaję zaproszenie na FB :)

• sarawi finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 18.03.11, 22:56
          Ale glosowania na facebooku nie ma. Chyba? ... Tam jest tylko strona dla "fanow".
          Zreszta nie wiem, ja facebooka tez nie posiadam i nie zamierzam.
          Wydaje mi sie, ze glosowanie dopiero bedzie.
          • sarawi finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 05.04.11, 10:21
            GŁOSOWANIE RUSZYŁO :)
            Dziewczyny, bedzie mi milo, jesli ktorakolwiek z Was odda na mnie swoj glos
            motoryzacja.interia.pl/motocykle/news/motocyklem-po-nuklearnej-pustyni,1617349,3017
            Marne mam szanse na wyranie tego konkursu, bo inne pomysly takze sa ciekawe, ale ... jestem optymistka, moze chociaz do finalowej czworki uda sie dostac.
            • porzeczka00 Re: finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 05.04.11, 13:04
              Kliknięte :), te szanse jak narazie wcale małe nie są, powodzenia :).
            • carrymoon Re: finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 05.04.11, 13:51
              kliknięte :D
              • sarawi finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 05.04.11, 14:41
                Dzieki Dziewczyny.
                Do konca glosowania jeszcze badzo duzo czasu, wiec wszystko sie moze zmienic i nigdy nic niewiadomo ...
                • wiolaszpilazapominalska Re: finałowa 10tka konkusu "Wyprawa roku 2011" 05.04.11, 22:10
                  klik i poszło na Czarnobyl
                  pzdr
            • lipolcia kliknięte! 06.04.11, 08:52
              Stan na dziś, 6 kwietnia, nienajgorszy - 16% głosów i chyba w pierwszej trójce...

trzymam kciuki! za konkurs i za wyprawę!
              • sarawi kliknięte! 06.04.11, 10:10
                nooo, narazie spadlam na 3. miejsce ;)
                Dzieki za glosy
                • goha66 Re: kliknięte! 07.04.11, 09:32
                  jesteś na drugim ;) pozdr.
                  • sarawi eh eh ... 10.04.11, 18:08
                    Juz nie ...
                    Jak na moj gust, te wyniki sa mocno sfalszowane i konkurs jest nie fair, bo mozna sobie klikac kazdego dnia, po 100x z kazdego komputera, wiec co poniektorym szybko rosna punkty w gore ... no ale coz.
                    • goha66 Re: eh eh ... 11.04.11, 07:46
                      sarawi napisała:

> moz
                      > na sobie klikac kazdego dnia, po 100x z kazdego komputera

... no to faktycznie mało sprawiedliwe jest. pozdr.
                    • yacey Re: eh eh ... 11.04.11, 08:14
                      A moze po prostu prawda jest taka, ze inni maja lepsze projekty.
                      • carrymoon Re: eh eh ... 11.04.11, 08:26
                        Yacey neistety jak znam konkursy internetowe to jest tak jak pisze Sarawi.
                      • sarawi eh eh ... 11.04.11, 09:27
                        Yacey, ale ja nie twierdze, ze nie i nie upieram sie przy tym, ze moj jest najlepszy, bo tak nie uwazam. Zauwazylam jedynie, ze da sie w tym konkursie oszukiwac i tak naprawde moze wygrac ktos, kto po prostu ma duuuzooo znajomych i moim zdaniem to jest niesprawiedliwe. Powinnam byc blokada IP, mozliwosc oddania tylko jednego glosu z jednego komputera, niestety tak nie jest.
                        • avocado67 Re: eh eh ... 11.04.11, 10:44
                          No właśnie chyba to zostało wprowadzone; wczoraj zagłosowałam na Sarawi raz jeszcze i dziś też chciałam, ale wyświetliło mi się że już oddałam głos, więc wygląda na to, że organizatorzy poprawili.
                          Myślę, że nie ma się co doszukiwać wszędzie spisków ;)
                          • sarawi Wyprawa Roku 11.04.11, 12:00
                            Widocznie masz stale IP, ci co maja zmienne IP za kazdym razem jak wylacza i wlacza swoj komputer, albo korzystaja z kilku roznych przegladarek, moga zaglosowac od nowa. Niestety. Wiem, bo za kazdym razem jak wchodze na interie, moge oddac glos, ale sama na siebie przeciez klikac sobie nie bede :) 100x dziennie.
                          • goha66 Re: eh eh ... 13.04.11, 07:49
                            avocado67 napisała:

> No właśnie chyba to zostało wprowadzone; wczoraj zagłosowałam na Sarawi raz jeszcze i dziś też chciałam

... a ja mogę codziennie oddać jeden głos
                            • carrymoon Re: eh eh ... 13.04.11, 08:19
                              ja też ;)
                              • aneka20 Re: eh eh ... 13.04.11, 09:12
                                klik jestem na TAK !
                                wrzuciłam linka na fejsa
                                • sarawi Motocyklowa Wyprawa Roku 13.04.11, 12:31
                                  Dzieki :)
                                  • sarawi Motocyklowa Wyprawa Roku 29.04.11, 10:09
                                    eh, chyba nic z tego nie bedzie :(
                                    Glosowanie trwa jeszcze tylko dzis i jutro, a niestety w chwili obecnej zajmuje 5. miejsce :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka