aariel 03.05.04, 18:45 Wszystkiego Najlepszego :))) No i jutro ja tez sie makiem popsikam to bedzie nas juz dwie :) Oj, to moja przyjaciolka chyba tez ma dzisiaj imieniny.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 18:51 Wszystkiego naj naj ode mnie tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 18:59 Wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 19:21 Zdrowia i samych życzliwych ludzi wokół Twojej osoby!!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 19:22 dziękuję, kłaniam się Wam pięknie i dygam nóżką:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 19:59 To ja Ciebie też jeszcze mocno ściskam i życzę wszystkiego co najlepsze - spełnienia marzeń, uśmiechu, radości, szczęścia i wiary:)))Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 21:07 właśnie się zorientowałam, że sto lat to sie na urodziny śpiewa. Więc życzę Ci wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda25 Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 21:21 "ściskam pazurki"... wszystkiego najlepszego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 21:28 wstyd się przyznać, ale nie wiem nawet, kto dziś obchodzi imieniny. Ale jeśli Chiara to życzę dużo ciepła i radości z tej okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 22:26 wszystkiego naj, naj, najlepszego!!! zyj nam 100 latek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 03.05.04, 23:05 Wszystkiego najlepszego, Chiara:-) Wielu fascynujących podrózy, małych i dużych, spełnienia marzeń i kaprysów, uśmiechu i siły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 01:02 e, juz jest jutro ale i tak - Wszystkiego Dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 08:13 To ja tez po fakcie ale szczerze, najlepsze zyczenia lotem portugalskiego ptaka ze szwajcarskich gor Kurczak:o) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 09:12 Spoznione ale szczere: wszystkiego najlepszego Chiaro, duzo zdrowia, radosci i milosci, aby zawsze otaczali Cie tylko zyczliwi ludzie i abys na zawsze pozostala taka wrazliwa i zyczliwa osoba jaka jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 10:17 no im ja spóxnione ale jak najbardziej szcere! duuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżzo zdrówka! i uśmiechu na co dzień:) niech Ci się spełnią wszystkie marzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 10:56 ja też się przyłączam i życze dużo Szczęścia i Miłości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 11:42 wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen :)a jak sie juz wszystkie spełnia to nowych rowniez spelniajacych sie marzen:)bo bez nich nasze zycie byloby takie smutne :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 wszystkiego najdobrego ;) 04.05.04, 14:57 sto lat sto lat!!! wszystkiego naj naj najsłodszego w życiu!!!! słodkiego miłego zycia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 22:38 własnie, głupia jestem, nie zauważyłam wątku, mam jeszcze 20 minut, więc - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 04.05.04, 22:51 hehe, Imieniny były wczoraj, ale strasznie mi miło,w ogóle jestem speszona:) Odpowiedz Link Zgłoś
cobaea Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 05.05.04, 08:56 Chiara, spozilam sie okropnie, ale i tak wszystkiego najlepszego!!!! Zdrowka, milosci i milego czasu na forum:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Chiara ma dzisiaj imieniny! 05.05.04, 10:41 Wiem ze baaardzo sie spoznilam, ale nie mialam dostepu do sieci.Wszystkiego naj, naj... co sobie tylko wymarzysz. Najwazniejsze zdrowia i samych pieknych dni. Buziaczki M. P.s. A ja mialam wczoraj imieniny, ale nikt z forum o mnie nie pamietal ;-( Odpowiedz Link Zgłoś