michelle2004 04.05.04, 16:24 Czy są tacy mężczyźni którzy nie zwracają uwagi na urodę kobiety tylko na jej intelekt. A może boją się takich kobiet i wolą głupie, które będą za nimi szalały i poslusznie wykonywaly ich polecenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brat Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.zetosa.com.pl 04.05.04, 18:44 dlaczego zakladasz z góry, że głupie kobiety muszą być brzydkie? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle2004 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 18:49 Nie zakładam że brzydkie kobiety są głupie. Mówie ogólnie, kiedy chłopak ma do wyboru, piękną kobietę ale nie zbyt mądrą i przeciętną kobietę która dorównuje mu intelektem albo go trochę przewyższa to 90% mężczyzn wybiera ładne ale niezbyt mądre kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:43 ...michelle, wiesz kiedy meżczyzna traci 90% swej inteligencji, kiedy zostaje wdowcem!!! :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.zetosa.com.pl 04.05.04, 19:45 historia postepu to historia mężczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 20:21 ...o, tak historia podstepu, to historia kobiet. Kobiety inspiruja męzczyzn do działania więc, gdyby nas nie było przy Was, sam sobie dokoncz... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 18:51 ...wygineli ,jak dinozaury!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.zetosa.com.pl 04.05.04, 18:54 Straszne uogólnienie, czyżby złe doświadczenia? Ale skoro zdarzaja się takie kurioza jak słonie albinosy to z mężczyznami nie powinno być inaczej. Tym optymistycznym akcentem życzę Ci takiego albinosa:) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:04 Gość portalu: brat napisał(a): > Straszne uogólnienie, czyżby złe doświadczenia? Ale skoro zdarzaja się takie > kurioza jak słonie albinosy to z mężczyznami nie powinno być inaczej. Tym > optymistycznym akcentem życzę Ci takiego albinosa:) ...wielkie dzięki,wolę Jurajski Park:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:45 ...dlaczego drażnisz, przecież wiesz, ,ze są i to jacy Prawdziwi... i wcale nie na wyginieciu, tylko nieśmiali... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:58 libressa napisała: > ...dlaczego drażnisz, przecież wiesz, ,ze są i to jacy Prawdziwi... > i wcale nie na wyginieciu, tylko nieśmiali... > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...nesmiali,coz za kokietria...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 20:22 ...jaka kokieteria, przecież nie napisze,ze leniwi... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:03 zastanawiacie sie dla czego wybierane są kobiety inteligentne inaczej, sprawa prosta jak budowa cepa, one jak mówia miłość to myślą miłość, robią miłość, miłościa są :)) sprawa jest prosta, prostotą nieskomplikowaną, komplikacje i rozterki są domeną inteligentnych ;(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 21:08 Adam pyta Boga: - Panie Boże, dlaczego stworzyłeś Ewę tak zniewalająco piękną? - Żebyś mógł się w niej zakochać, Adamie! - Ale dlaczego w takim razie stworzyłeś ją tak bezkrytyczną i naiwną? - Żeby ona mogła się zakochać w tobie! pozdrawiam Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:11 i w swej doskonałości nie wiedział o powstaniu Libressy ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 21:15 ...nie czytałes, jam jest Zjawisko... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:20 powstałe z piany ale to była inna bajka ;( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 21:23 ...lubisz bajki?, raczej jestem "z krwi i kosci"... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:27 na praktyce w prosektoriun studentki szukały kości w męskim członku a wtedy asystent : wiecej teorii a mniej praktyki moje panie ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napewno ?? Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:20 dlaczego Bóg ukradł Adamowi żebro, aby stworzyć kobiete ???? chciał pokazać, że z kradzieży NIE WYJDZIE NIC DOBREGO :P pzdr P.S. a co rozumiecie pod pojęciem prawdziwy mężczyzna ? przecież to tylko stereotyp, tak jak wszystkie inne i prośba - nie uogólniajcie - nie wszyscy pod jedną kreske - zarówno faceci jak i kobiety łelektron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Prawdziwi mężczyźni są pod ochroną, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:56 wykończyłyście swoim postepowaniem większość z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek qde menik, zebys widzial jakie konstrukcje w ..... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:00 miniowach snuja sie po wrocku, nie pitolibys glupio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: ty mnie pitkowaty z kims mylisz.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:10 a mój rowerek juz w akcji, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek oki, oki, incoguto tu wystepujesz................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:13 stary pedale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: a ty jak zwykle pitkowaty spokojny na forum.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:22 stare kości trzeszczą - trzeba popindralać pieszo ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek trzymajac sie, za wacka................ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:24 widze ze trenujesz jazde, bez trzymanki, w tym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: są takie, co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:34 trzymają za kierownicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek jak szurkowski, nawalony.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:38 ktos trzymac musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: szurkowski zawsze trafiał do celu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:01 i dojeżdżał do mety :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Prawdziwi mężczyźni są pod ochroną, 04.05.04, 21:03 ...wierz mi jak trafiam na prawdziwego meżczyzne, hołubie Go ze wszech miar. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubisz.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:06 bo nagol, na forumie maczisz, Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:12 ...jestem bardzo dobrze zorganizowana kobietą, poza tym, jestem "deserem wykwintnym", nie "pospolitym daniem głownym", ktorym można sie przejeść... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:13 desery mogą być bardzo mdłe ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:17 ...tylko wtedy, kiedy sie jest przezartym:)DDDDDD :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:24 bo przed powinna być dobra przystawka :))))) wtedy nawet deser moze smakować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:32 ...ostrygi, z białym delikatnym winemm... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:35 biedne ostrygi, aby tylko zapewnić mdłym deserom popyt ;(((( wiecej wina !!! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:42 ...mowisz jak bys mnie znał, jestem pod wrazeniem, albo bardzo chciał znac, ale ja nie przepadam za "metaloplastyka użytkowa". :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:46 cos z ostrygi ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:48 ...miałam na mysli "bojler gazowy" :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:51 mozesz zgadywać kto ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek tak to sobie tlumacz.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:16 prawdziwy facet, naogol deserem nie podnieca sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tak to sobie tlumacz.............. 04.05.04, 21:18 ...a skad Ty to możesz wiedziec hę? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek bo jestem prawdziwym facetem................... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:21 i uwielbiam, calanocna, biesiade kolacyjna, a nie jakies gruszki w politurze, za przeproszeniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: o qwa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:26 Zaplułem monitor ze śmiechu !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek pusc wacka, juz............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:28 to chyba, nie slina:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: no dobra, nie przeszkadzam.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:33 i tak sie nie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek znaczy, musisz sie napic................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:36 trzymajac jednego pedelka w rece, i liczac na litosc libreski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: dylu, dylu.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:58 a ty znowu lulu o suchym badylu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: bo jestem prawdziwym facetem................. 04.05.04, 21:27 ...ach, to implikuje prawdziwego faceta, zyłam w nieswiadomosci,:( ale to takie trywialne... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek niezle kity, lubisz lykac libresko................ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:30 ale egzaltatntki, to do siebie maja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:33 widzisz , fachowiec Ci to mówi :)) Prawdziwy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... 04.05.04, 21:36 ...widac od razu wyjatkowego specjaliste od egzaltantek ROTFL Jezuita jakis,ze mnie chce na dobra droge sprowadzic? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:40 nawet nie wiesz kiedy znajdziesz sie na jego kozetce ze swoimi zagmatwanymi sprawami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elektron_staly_nick Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... 04.05.04, 21:43 Gość portalu: bojler gazowy napisał(a): > nawet nie wiesz kiedy znajdziesz sie na jego kozetce ze swoimi zagmatwanymi > sprawami :)) tu znajdziesz libreske :P www.biust.pl/pasaz/01_osob_wkladki.php3 pzdr trzeźwy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:56 jak nowo narodzone po etanolowej kuracji ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek ty mnie bojlorowaty z kims mylisz IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:44 ty stara pierdolo, gubiaca komorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: ty mnie bojlorowaty z kims mylisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:47 kitek nie pitol ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... 04.05.04, 21:46 ...juz nie wiem, zazdroscisz mnie ,jemu, czy ostrzegasz? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek to jest netowa taktyka brojlera............ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:49 zaklikac laske na smierc, a potem martwa i bezbronna przygarnac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: to jest netowa taktyka brojlera............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:53 twoja znajomość libido mie powala ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
elektron_staly_nick Re: to jest netowa taktyka brojlera............ 04.05.04, 21:55 Gość portalu: bojler gazowy napisał(a): > twoja znajomość libido mie powala ;)) polecam encyklopedie .... ------------------------------------------------- cham ze wsi wyjdzie, a wieś z chama nie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: to jest netowa taktyka brojlera............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:01 no niech bedzie moje libido , Twoja zanajomośc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek libi.....co? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:59 nie badz qtwa zaglosuj na moja kolezanke, poznam cie z nia, jak przyjedziesz do wrocka, wroclaw.naszemiasto.pl/miss_wroclawia/specjalna_pozycja/2233_2274.html?pp=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: libi.....co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:02 libressa już uciekła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libi.....co? 04.05.04, 22:07 ...raczej znudziła... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
elektron_staly_nick Re: libi.....co? 04.05.04, 22:08 libressa napisała: > ...raczej znudziła... > :) chyba powinno być :( :P a może zazniesz nowy wątek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek no widzisz meniku, znudziles nasza nowa kolezanke. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 22:12 poruszylbys jakie egzystencjalne tematy, w jej stylu, np. ja spie, o oona sni, albo odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re:to nie ja, a bojlerek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:24 a do libressy chyba stary zawitał w gościnne progi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re:to nie ja, a bojlerek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:28 ale świeto jak.... eurokomitywa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: libi.....co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:04 ty wiesz najlepiej gdzie jest Śledziona ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek nie badz prostakiem, nie nabijaj sie z nazwiska... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 22:08 uczciwa dziewczynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: nie badz prostakiem, nie nabijaj sie z nazwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:11 czy cos powiedziałem nie tak ?? czy to obraźliwe, ze wiesz gdzie jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek no dobra, wierze ci.................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 22:14 stary sledzienniku, nie tylko, sledzionek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojler gazowy Re: no dobra, wierze ci.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:15 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: to jest netowa taktyka brojlera............ 04.05.04, 21:54 ...nekrofil??? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: A on z tego twojego uwielbienia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:09 urzęduje cały czas na piwku z kupmlami wieczorami i nockami ? Odpowiedz Link Zgłoś