Dodaj do ulubionych

Czy są prawdziwi Mężczyźni?

04.05.04, 16:24
Czy są tacy mężczyźni którzy nie zwracają uwagi na urodę kobiety tylko na jej intelekt. A może boją się takich kobiet i wolą głupie, które będą za nimi szalały i poslusznie wykonywaly ich polecenia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: brat Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.zetosa.com.pl 04.05.04, 18:44
      dlaczego zakladasz z góry, że głupie kobiety muszą być brzydkie?
      • michelle2004 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 18:49
        Nie zakładam że brzydkie kobiety są głupie. Mówie ogólnie, kiedy chłopak ma do wyboru, piękną kobietę ale nie zbyt mądrą i przeciętną kobietę która dorównuje mu intelektem albo go trochę przewyższa to 90% mężczyzn wybiera ładne ale niezbyt mądre kobiety.
        • libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:43
          ...michelle, wiesz kiedy meżczyzna traci 90% swej inteligencji,
          kiedy zostaje wdowcem!!!
          :)
          Libressa
          ---
          Nadmiar zalet to duza wada.
          • Gość: Albercik Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.zetosa.com.pl 04.05.04, 19:45
            historia postepu to historia mężczyzn!
            • libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 20:21
              ...o, tak historia podstepu, to historia kobiet.
              Kobiety inspiruja męzczyzn do działania więc, gdyby nas nie było
              przy Was, sam sobie dokoncz...
              Libressa
              ---
    • poo3 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 18:51
      ...wygineli ,jak dinozaury!:)
    • Gość: brat Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.zetosa.com.pl 04.05.04, 18:54
      Straszne uogólnienie, czyżby złe doświadczenia? Ale skoro zdarzaja się takie
      kurioza jak słonie albinosy to z mężczyznami nie powinno być inaczej. Tym
      optymistycznym akcentem życzę Ci takiego albinosa:)
      • poo3 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:04
        Gość portalu: brat napisał(a):

> Straszne uogólnienie, czyżby złe doświadczenia? Ale skoro zdarzaja się takie
        > kurioza jak słonie albinosy to z mężczyznami nie powinno być inaczej. Tym
        > optymistycznym akcentem życzę Ci takiego albinosa:)

...wielkie dzięki,wolę Jurajski Park:)
        • libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:45
          ...dlaczego drażnisz, przecież wiesz, ,ze są i to jacy Prawdziwi...
          i wcale nie na wyginieciu, tylko nieśmiali...
          Libressa
          ---
          • poo3 Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 19:58
            libressa napisała:

> ...dlaczego drażnisz, przecież wiesz, ,ze są i to jacy Prawdziwi...
            > i wcale nie na wyginieciu, tylko nieśmiali...
            > :)
            > Libressa
            > ---
            > Nadmiar zalet to duza wada.

...nesmiali,coz za kokietria...cokolwiek:)
            • libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 20:22
              ...jaka kokieteria, przecież nie napisze,ze leniwi...
              Libressa
              ---
              • Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:03
                zastanawiacie sie dla czego wybierane są kobiety inteligentne inaczej, sprawa
                prosta jak budowa cepa, one jak mówia miłość to myślą miłość, robią miłość,
                miłościa są :)) sprawa jest prosta, prostotą nieskomplikowaną, komplikacje i
                rozterki są domeną inteligentnych ;((((((((
                • libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 21:08
                  Adam pyta Boga:
                  - Panie Boże, dlaczego stworzyłeś Ewę tak zniewalająco piękną?
                  - Żebyś mógł się w niej zakochać, Adamie!
                  - Ale dlaczego w takim razie stworzyłeś ją tak bezkrytyczną i naiwną?
                  - Żeby ona mogła się zakochać w tobie!

pozdrawiam
                  Libressa
                  ---
                  • Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:11
                    i w swej doskonałości nie wiedział o powstaniu Libressy ;(((
                    • libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 21:15
                      ...nie czytałes, jam jest Zjawisko...
                      Libressa
                      ---
                      • Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:20
                        powstałe z piany ale to była inna bajka ;(
                        • libressa Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? 04.05.04, 21:23
                          ...lubisz bajki?, raczej jestem "z krwi i kosci"...
                          Libressa
                          ---
                          • Gość: bojler gazowy Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:27
                            na praktyce w prosektoriun studentki szukały kości w męskim członku a wtedy
                            asystent : wiecej teorii a mniej praktyki moje panie ;((
                  • Gość: napewno ?? Re: Czy są prawdziwi Mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:20
                    dlaczego Bóg ukradł Adamowi żebro, aby stworzyć kobiete ????

chciał pokazać, że z kradzieży NIE WYJDZIE NIC DOBREGO :P

pzdr

P.S.

a co rozumiecie pod pojęciem prawdziwy mężczyzna ?
                    przecież to tylko stereotyp, tak jak wszystkie inne
                    i prośba - nie uogólniajcie - nie wszyscy pod jedną kreske - zarówno faceci jak
                    i kobiety

łelektron
    • Gość: Wacek Re: Prawdziwi mężczyźni są pod ochroną, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:56
      wykończyłyście swoim postepowaniem większość z nich.
      • Gość: pitek qde menik, zebys widzial jakie konstrukcje w ..... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:00
        miniowach snuja sie po wrocku,
        nie pitolibys glupio:)
        • Gość: Wacek Re: ty mnie pitkowaty z kims mylisz.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:10
          a mój rowerek juz w akcji, O !:)
          • Gość: pitek oki, oki, incoguto tu wystepujesz................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:13
            stary pedale:)
            • Gość: Wacek Re: a ty jak zwykle pitkowaty spokojny na forum.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:22
              stare kości trzeszczą - trzeba popindralać pieszo ?:)
              • Gość: pitek trzymajac sie, za wacka................ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:24
                widze ze trenujesz jazde,
                bez trzymanki,
                w tym roku:)
                • Gość: Wacek Re: są takie, co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:34
                  trzymają za kierownicę :)
                  • Gość: pitek jak szurkowski, nawalony.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:38
                    ktos trzymac musi:)
                    • Gość: Wacek Re: szurkowski zawsze trafiał do celu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:01
                      i dojeżdżał do mety :)
      • libressa Re: Prawdziwi mężczyźni są pod ochroną, 04.05.04, 21:03
        ...wierz mi jak trafiam na prawdziwego meżczyzne, hołubie Go ze wszech miar.
        Libressa
        ---
        • Gość: pitek zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubisz.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:06
          bo nagol,
          na forumie maczisz,
          • libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:12
            ...jestem bardzo dobrze zorganizowana kobietą,
            poza tym, jestem "deserem wykwintnym",
            nie "pospolitym daniem głownym", ktorym
            można sie przejeść...
            Libressa
            ---
            • Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:13
              desery mogą być bardzo mdłe ;(((
              • libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:17
                ...tylko wtedy, kiedy sie jest przezartym:)DDDDDD
                Libressa
                ---
                • Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:24
                  bo przed powinna być dobra przystawka :))))) wtedy nawet deser moze smakować ;))
                  • libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:32
                    ...ostrygi, z białym delikatnym winemm...
                    Libressa
                    ---
                    • Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:35
                      biedne ostrygi, aby tylko zapewnić mdłym deserom popyt ;(((( wiecej wina !!!
                      • libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:42
                        ...mowisz jak bys mnie znał, jestem pod wrazeniem,
                        albo bardzo chciał znac, ale ja nie przepadam za
                        "metaloplastyka użytkowa".
                        Libressa
                        ---
                        • Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:46
                          cos z ostrygi ?? :))
                          • libressa Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis 04.05.04, 21:48
                            ...miałam na mysli "bojler gazowy"
                            Libressa
                            ---
                            • Gość: bojler gazowy Re: zauwazam niesmialo, ze dosc rzadko go holubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:51
                              mozesz zgadywać kto ?? ;))
            • Gość: pitek tak to sobie tlumacz.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:16
              prawdziwy facet,
              naogol deserem nie podnieca sie:)
              • libressa Re: tak to sobie tlumacz.............. 04.05.04, 21:18
                ...a skad Ty to możesz wiedziec hę?
                Libressa
                ---
                • Gość: pitek bo jestem prawdziwym facetem................... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:21
                  i uwielbiam,
                  calanocna,
                  biesiade kolacyjna,
                  a nie jakies gruszki w politurze,
                  za przeproszeniem,
                  • Gość: Wacek Re: o qwa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:26
                    Zaplułem monitor ze śmiechu !:)
                    • Gość: pitek pusc wacka, juz............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:28
                      to chyba,
                      nie slina:(
                      • Gość: Wacek Re: no dobra, nie przeszkadzam.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:33
                        i tak sie nie uda :)
                        • Gość: pitek znaczy, musisz sie napic................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:36
                          trzymajac jednego pedelka w rece,
                          i liczac na litosc libreski:)
                          • Gość: Wacek Re: dylu, dylu.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:58
                            a ty znowu lulu o suchym badylu ?:)
                  • libressa Re: bo jestem prawdziwym facetem................. 04.05.04, 21:27
                    ...ach, to implikuje prawdziwego faceta, zyłam w nieswiadomosci,:(
                    ale to takie trywialne...
                    Libressa
                    ---
                    • Gość: pitek niezle kity, lubisz lykac libresko................ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:30
                      ale egzaltatntki,
                      to do siebie maja:(
                      • Gość: bojler gazowy Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:33
                        widzisz , fachowiec Ci to mówi :)) Prawdziwy :))
                        • libressa Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... 04.05.04, 21:36
                          ...widac od razu wyjatkowego specjaliste od egzaltantek ROTFL
                          Jezuita jakis,ze mnie chce na dobra droge sprowadzic?
                          Libressa
                          ---
                          • Gość: bojler gazowy Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:40
                            nawet nie wiesz kiedy znajdziesz sie na jego kozetce ze swoimi zagmatwanymi
                            sprawami :))
                            • elektron_staly_nick Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... 04.05.04, 21:43
                              Gość portalu: bojler gazowy napisał(a):

> nawet nie wiesz kiedy znajdziesz sie na jego kozetce ze swoimi zagmatwanymi
                              > sprawami :))

tu znajdziesz libreske :P

www.biust.pl/pasaz/01_osob_wkladki.php3
                              pzdr

trzeźwy ??
                              • Gość: bojler gazowy Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:56
                                jak nowo narodzone po etanolowej kuracji ;))))
                            • Gość: pitek ty mnie bojlorowaty z kims mylisz IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:44
                              ty stara pierdolo,
                              gubiaca komorki:)
                              • Gość: bojler gazowy Re: ty mnie bojlorowaty z kims mylisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:47
                                kitek nie pitol ;))
                            • libressa Re: niezle kity, lubisz lykac libresko........... 04.05.04, 21:46
                              ...juz nie wiem, zazdroscisz mnie ,jemu, czy ostrzegasz?
                              Libressa
                              ---
                              • Gość: pitek to jest netowa taktyka brojlera............ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:49
                                zaklikac laske na smierc,
                                a potem martwa i bezbronna przygarnac:)
                                • Gość: bojler gazowy Re: to jest netowa taktyka brojlera............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:53
                                  twoja znajomość libido mie powala ;))
                                  • elektron_staly_nick Re: to jest netowa taktyka brojlera............ 04.05.04, 21:55
                                    Gość portalu: bojler gazowy napisał(a):

> twoja znajomość libido mie powala ;))

polecam encyklopedie ....

-------------------------------------------------
                                    cham ze wsi wyjdzie, a wieś z chama nie ..
                                    • Gość: bojler gazowy Re: to jest netowa taktyka brojlera............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:01
                                      no niech bedzie moje libido , Twoja zanajomośc ;))
                                  • Gość: pitek libi.....co? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 21:59
                                    nie badz qtwa zaglosuj na moja kolezanke,
                                    poznam cie z nia,
                                    jak przyjedziesz do wrocka,
                                    wroclaw.naszemiasto.pl/miss_wroclawia/specjalna_pozycja/2233_2274.html?pp=3
                                    • Gość: bojler gazowy Re: libi.....co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:02
                                      libressa już uciekła ;)))
                                      • libressa Re: libi.....co? 04.05.04, 22:07
                                        ...raczej znudziła...
                                        Libressa
                                        ---
                                        • elektron_staly_nick Re: libi.....co? 04.05.04, 22:08
                                          libressa napisała:

> ...raczej znudziła...
                                          > :)

chyba powinno być :(

:P

a może zazniesz nowy wątek ???

• Gość: pitek no widzisz meniku, znudziles nasza nowa kolezanke. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 22:12
                                          poruszylbys jakie egzystencjalne tematy,
                                          w jej stylu,
                                          np.
                                          ja spie, o oona sni,
                                          albo odwrotnie?
                                          • elektron_staly_nick uprawiasz spychotechnike n/t 04.05.04, 22:13
                                          • Gość: Wacek Re:to nie ja, a bojlerek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:24
                                            a do libressy chyba stary zawitał w gościnne progi :)
                                            • Gość: bojler gazowy Re:to nie ja, a bojlerek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:28
                                              ale świeto jak.... eurokomitywa ;))))
                                    • Gość: bojler gazowy Re: libi.....co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:04
                                      ty wiesz najlepiej gdzie jest Śledziona ;((
                                      • Gość: pitek nie badz prostakiem, IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 22:07
                                      • Gość: pitek nie badz prostakiem, nie nabijaj sie z nazwiska... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 22:08
                                        uczciwa dziewczynka:)
                                        • Gość: bojler gazowy Re: nie badz prostakiem, nie nabijaj sie z nazwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:11
                                          czy cos powiedziałem nie tak ?? czy to obraźliwe, ze wiesz gdzie jest ??
                                          • Gość: pitek no dobra, wierze ci.................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 22:14
                                            stary sledzienniku,
                                            nie tylko,
                                            sledzionek:)
                                            • Gość: bojler gazowy Re: no dobra, wierze ci.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:15
                                              :))))))
                                • libressa Re: to jest netowa taktyka brojlera............ 04.05.04, 21:54
                                  ...nekrofil???
                                  Libressa
                                  ---
        • Gość: Wacek Re: A on z tego twojego uwielbienia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:09
          urzęduje cały czas na piwku z kupmlami wieczorami i nockami ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka