06.04.11, 18:55
Hej ,a może byśmy sobie tutaj podawali linki do ciekawych stron?W sumie to nic nowego ,ale może jednak?Czasem się natrafi na coś interesującego:))
grzybowisko.wordpress.com/strona-glowna/
Obserwuj wątek
    • urszulka_ma :) 08.04.11, 11:58

jeżeli masz jakieś ciekawe propozycje, to nie ma przeszkód by taka „szuflada” powstała..

zaglądnęłam do swoich stron ulubionych i muszę remanent tam zrobić:)
      mam podwieszane masę linków..do których miałam zaglądać i nie zaglądam
      a to, z braku czasu lub nie wiem coś nowego, innego, mnie już zainteresowało…
      ale nie zawsze mam przy sobie swój komputer
      i w takim przypadku dobrze jest mieć pod ręką w necie ściągę
      • nianiaa Re: :) 08.04.11, 15:37
        Ja założyłam sobie kiedyś zeszyt i wpisywałam sobie tam linki do stron,ale jak już jestem przy kompie ,to nie chce mi się latać do drugiego pokoju po niego i tyle mam z niego korzyści co nic:)).Czasem korzystam ,ale tu by było wygodniej:)).To się będziemy polecać:))
        • halina501 Re: :) 10.04.11, 16:37
          Moje "zakładki" pękają w szwach od linków do stron"Gry dla dzieci".
          Chce ktoś?;))
          • urszulka_ma Re: :) 11.04.11, 11:16

szczerze powiem, że nigdy nie grałam w żadne gry,
            jakoś nie było czasu
            zatem grać nie potrafię, a może powinnam spróbować?:)

a nie, przepraszam, zagrałam kilka razy w warcaby:)

• nianiaa Re: :) 11.04.11, 18:17
              Halinko ,wstawiaj ,wstawiaj,w końcu też kiedyś będę miała wnuczki:)))
              • urszulka_ma Re: :) 19.04.11, 11:00

Halinka ma tyły ze wstawianiem, gdzieś czytałam, że kosturek miał być forsycjowy
                • halina501 Re: :) 19.04.11, 14:21
                  Ot,bestyjka pamiętliwa...;)))

Wstyd wypełzł był na lico moje purpurą;))

Już nadrabiam zaległości:)

Jak słusznie zauważycie,zdjęcie kosturka zrobione było w momencie jego zakwitania.
                  Wnusiaczki ,jako żywo,radość dają przeogromną,niemniej jednak absorbcja czasu i uwagi babcinej jest u nich jeszcze przeogromniejsza:))

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qi/jb/ntih/Lj0E8VhOf6YMyt9goX.jpg

• halina501 Re: :) 19.04.11, 14:37
                www.grylogiczne.biz.pl/
                Nianiu droga,dzięki Bartoszkowi szaleję na wyścigach a w pokonywaniu etapów nie ma mi równego;)))

• nianiaa Re: :) 20.04.11, 20:19
                  Halinko ,droga,wnuków mi nie potrzeba,a już mnie twoja stronka wciągnęła:)))A mój mąż już się cieszy na nowe gry :))Jeszcze nie wiem ,czy Ci dziękować,ale pochwalić stronkę mogę ,fajna:))
                  • halina501 Re: :) 21.04.11, 08:17
                    dzieci.wp.pl/gry.html?ticaid=1c2a8
                    Nianiu,gry jak gry.Przyuważ męża,czy aby nie zajmuje się ubieraniem i robieniem makijażu dziewczynom:)))
                    • nianiaa Tym razem polecam... 09.06.11, 08:25
                      ...stronkę o herbatach :)Ale szczególnie interesuje mnie tam temat o pokrzywie:))U mnie już na stałe utarło się ,że codziennie pijemy wywar z pokrzywy i sok z pokrzywy:)) Polecam:)))
                      • urszulka_ma Re: Tym razem polecam... 10.06.11, 21:04
                        nianiaa napisała:

> ...stronkę o herbatach :)Ale szczególnie interesuje mnie tam temat o pokrzywie:
                        > ))U mnie już na stałe utarło się ,że codziennie pijemy wywar z pokrzywy i sok z
                        > pokrzywy:)) Polecam:)))

Twoje polecanie brzmii zachęcająco
                        możesz podać adres tej strony?:)
                        • nianiaa Re: Tym razem polecam... 11.06.11, 09:28
                          www.naturaherbaty.pl/artykul/pokrzywa-18.html
                          Zupełnie nie wiem ,jak to się stało ,że nie podałam linka:))Ale poprawiłam się :)Dziękuję Urszulko ,że zwróciłaś mi uwagę:)))
                          • nianiaa Re: Tym razem polecam... 01.02.12, 11:17
                            ....książki Stefanii Korżawskiej www.stefaniakorzawska.pl/urokliwe_ziola.html.
                            Naprawdę warto stosować w życiu jej przepisy.Może ją znacie ,ale jak nie ,to polecam jej książki .Warto kupić ,nie są drogie:))
                            • urszulka_ma gdzie jesteś zielarko?:) 24.02.12, 20:58

• nianiaa Jestem:))) 26.02.12, 10:50
                                Ale mało mnie:))
                                • urszulka_ma Re: Jestem:))) 29.02.12, 21:59
                                  jakieś usprawiedliwienie...hmm?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka