tsun_am 05.05.04, 10:04 dziś o 6 rano pospiesznym z Koszalina, akurat zdążyłam sie wykapać, zjeść śniadanie i juz jestem w pracy.Lepiej żeby ode mnie nie wymagano dzis za wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: hej hej 05.05.04, 10:08 Witaj :) Jaka mialas pogode nad morzem i jak minal pobyt? Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: come back 05.05.04, 10:08 Witam back serdecznie. Zapraszam do zbijania spamów!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: come back 05.05.04, 10:15 w sobotę i wtorek - pogoda była super. Ale w międzyczasie trochę lało...Przyznaję, ze raz bardzo zmokłam i musiałam pożyczć ubranie:)Generalnie tam jest dużo zimniej, chodziłam w rajstopach i golfie, a dziś ubrałam klapki na gołe nogi - jak fajnie!Ale mimo pogody - dużo atrakcji zaliczyłam, długie spacery nad morzem, ognisko w lesie...Ludzi było niewiele, zwłaszcza, że chodziliśmy po mniej uczęszczanych terenach, w Mielnie byłam tylko raz.A teraz siedzę przed komputerem, mam przed sobą papiery i zastanawiam się - o co w ogóle chodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: come back 05.05.04, 10:21 jezuuu jak fajnie:)nad morzem-ja 2 lata temu tez spedzilam dlugi weekend nad morzem:)w Gdansku i Sopoci:)ale ja wtedy z exem byłam wiec wiadomo,ze te czasy juz nie powroca...teraz jak dobrze pojdzie...(modle sie o o)bede miec ocean:) Odpowiedz Link Zgłoś