a.polonia 11.05.04, 17:58 Nie wiem, moze to juz znacie, ale mnie sie spodobalo ;-): Wejdz w wyszukiwarke www.google.com i wpisz jako haslo wyszykiwane: kretyn. Zobacz jaka interpretacja wyswietli Ci siê jako trzecia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Kretyn 11.05.04, 18:09 a.polonia napisała: > Nie wiem, moze to juz znacie, ale mnie sie spodobalo ;-): > > > Wejdz w wyszukiwarke www.google.com i wpisz jako haslo wyszykiwane: kretyn. > Zobacz jaka interpretacja wyswietli Ci siê jako trzecia. nie znałam i się uśmiałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Kretyn 11.05.04, 20:12 ja tez nie znalam i tez sie usmiechnelam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Kretyn 11.05.04, 21:31 Kiedyś było coś takiego i znajdował tylko jedną stronę. Leszka Millera :-) I chyba też chodziło o wpisanie hasła "kretyn". Kwestia jednej prostej linijki dodanej do wyszkiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Kretyn 11.05.04, 21:50 ann.k napisała: > Kiedyś było coś takiego i znajdował tylko jedną stronę. Leszka Millera :-) I > chyba też chodziło o wpisanie hasła "kretyn". Kwestia jednej prostej linijki > dodanej do wyszkiwarki. > > Kto brdziej zaawansowany powie mi dlaczego Google znajduje taką stronę? Nie ma na niej słowa "kretyn", nie ma też w słowach kluczowych strony (sprawdziłam źródło:-)). Ja wiem, że to pewnie częsta kombinacja występująca w necie, ale google to moja prawa ręka i jeszcze chyba mi się nie zdarzyło, żeby mi pokazał stronę na której nie ma szukanego słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Kretyn 11.05.04, 22:02 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2066868.html wyjaśnienie jest tutaj podane: Jak udało się nam ustalić, maczał w tym palce założyciel internetowego blogu www.lepper.blogspot.com. Na stronie założonej tylko po to, by dokuczać Samoobronie, wzywa: "Apeluję do wszystkich Polaków, którzy są właścicielami stron internetowych, o następujący link prowadzący do strony sejmowej Andrzeja Leppera www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/207.htm pod hasłem . Zróbcie to dla swojej ojczyzny - Polski!!!". Zdezorientowana wyszukiwarka Google po wstukaniu słowa "kretyn" wyświetla wszystkie strony, na których pod linkiem "kretyn" ukryto biogram Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Kretyn 11.05.04, 22:10 Dzięki Altu, już myślałam że Google zwariował. Ciekawe jakie ma moja ulubiona wyszukiwarka preferencje polityczne:-)? Odpowiedz Link Zgłoś