Gość: świder IP: 192.168.5.* 01.03.02, 13:24 jakaś fajna panna. Na dziś, jutro i najdalej do poniedziałku. Bez zobowiązań. Ale chodzi mi po głowie, a wolałbym ,żeby chodziła po pokoju!!! Co robić? świder&qrekjasio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:26 zapisz się do Kubka na audiencję, a Arapski pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CHODZI MI PO GŁOWIE IP: 192.168.5.* 01.03.02, 13:30 My razemszukamy! Taką sobie strzelimy zbioróweczkę! A tego nigdy dosyć! Co u Ciebie? kubek&świder&arapski Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:29 Gość portalu: świder napisał(a): > jakaś fajna panna. Na dziś, jutro i najdalej do poniedziałku. Bez zobowiązań. > Ale chodzi mi po głowie, a wolałbym ,żeby chodziła po pokoju!!! Co robić? > świder&qrekjasio jw wolę jak chodzi po kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:31 po co wam chodząca panna?, gdybym miała powiedzieć co chciałabym by facet robił w domu, to wcale nie chciałabym, żeby tyle znowu chodził... Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:33 mag_nolia napisał(a): > po co wam chodząca panna?, gdybym miała powiedzieć co chciałabym by facet robił > > w domu, to wcale nie chciałabym, żeby tyle znowu chodził... Po kuchni chodzi panna, po głowie insekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:34 Kuszący, możesz studiować Kubka, by sztukę konwersacji podciągnąc wrocławskie pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:37 mag_nolia napisał(a): > Kuszący, możesz studiować Kubka, by sztukę konwersacji podciągnąc > wrocławskie pozdr...! > PA! Po kuchni chodzi panna, po głowie insekt :) A Ty magnolia łazisz po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:39 nikogo nie chciałam podeptać... buziaki Kuszący! Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: CHODZI MI PO GŁOWIE 01.03.02, 13:34 to musisz mieć wieeeeellllkkkąą głowę skoro można po niej spacerować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CHODZI MI PO GŁOWIE- kuszący IP: 192.168.5.* 01.03.02, 13:31 Może masz małe mieszkanko? Albo tylko kuchenny kącik? Dobrze jest na pralce jak się włączy wirowanie... arapski&świder Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy Re: CHODZI MI PO GŁOWIE- kuszący 01.03.02, 13:34 Gość portalu: kubek napisał(a): > Może masz małe mieszkanko? Albo tylko kuchenny kącik? Dobrze jest na pralce jak > > się włączy wirowanie... > arapski&świder Lepsza jest Frania z wyżymaczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CHODZI MI PO GŁOWIE- kuszący IP: 192.168.5.* 01.03.02, 13:58 U nas też jest jedna Frania, ale żeby ona miała wyżymaczkę? Wiesz baba jak baba i nie jest to jakieś cudo , ale żeby to była wyżymaczka? Przesadzasz kuszący. Owszem jest bez luzów, ale do wyżymaczki to jej daleko!!! arapski Odpowiedz Link Zgłoś