libresa 14.05.04, 21:59 temu,kto wie jaka jest różnica między transcendencją,a transcendentalnością;)* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młody Re: to ja nie chcę wiedzieć :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
libressa gratuluje.... 14.05.04, 22:03 podrabianie nicków to niezgodne z netetykieta LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: to ja niby podrabiam ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:06 A można jakiegoś linka na dowód, czy jak zwykle piszesz bzdurki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: cholera, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:12 skleroza w tak młodym wieku,, nie zauważyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:14 jestem do tego przyzwyczajona tak to bywa z markowym towarem kusi do podrabiania... :)* Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:20 ..wiem o tym i dlatego jestem spokojna... :)*** Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:22 Podziwiam Twoją "siłę spokoju"...cokolwiek ;)))*** Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:25 ... to są geny... :)* Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:52 ...to sa te zobowiązują...:))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:59 ...zachowuje umiar:))))) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: gratuluje.... 14.05.04, 23:17 ...własnie tak i dlatego opuszczam to miejsce:)* --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libresa Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:17 pomyliłaś szyderstwo z marketingiem, ale tak bywa w prostych umysłach;) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: gratuluje.... 14.05.04, 23:04 libresa napisała: > pomyliłaś szyderstwo z marketingiem, > ale tak bywa w prostych umysłach;) ...na tym Forum czas na promocje, piwa Carlsberg ...cokolwiek:) Odlatuje!!!Do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:13 libressa napisała: > podrabianie nicków to niezgodne z netetykieta > LIbressa > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...podrabia się coś , co przedstawia duza wartość, tak więc ...cokolwiek:) Martini dry? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:23 ...dzisiaj Tokay i .... :) LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: gratuluje.... 14.05.04, 22:31 libressa napisała: > ...dzisiaj Tokay i .... > :) > LIbressa > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...i?...miłej zabawy...odlatuje!Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: oddam się* 14.05.04, 22:02 libresa napisała: > temu,kto wie jaka jest różnica między transcendencją,a transcendentalnością;)* ...najlepiej w dobre ręce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: oddam się* IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.04, 22:02 Taka sama jak miedzy motocyklem jadacym na 2000 obrotow a takim jadacym na 10.000 obrotow.Zgadlem?No to mi sie nie odddawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: oddam się* 14.05.04, 22:05 Gość portalu: leziox napisał(a): > Taka sama jak miedzy motocyklem jadacym na 2000 obrotow a takim jadacym na > 10.000 obrotow.Zgadlem?No to mi sie nie odddawaj. ...uroczy jak zwykle...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: oddam się* IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.04, 22:12 Trudno zauwazyc ale to prawda.Oczywiscie nie mowie o moim wrodzonym wdzieku osobistym tylko o tym,ze ta prawdziwa libressa to ta syczaca dwoma S.Ups,nawet ja dalem sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: oddam się* 14.05.04, 22:14 Gość portalu: leziox napisał(a): > Trudno zauwazyc ale to prawda.Oczywiscie nie mowie o moim wrodzonym wdzieku > osobistym tylko o tym,ze ta prawdziwa libressa to ta syczaca dwoma S.Ups,nawet > ja dalem sie nabrac. ..czytaj uwaznie,a zostanie Ci to wynagrodzone...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: oddam się* IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.04, 22:17 Najbardziej wnikliwie czytam wyliczenia dotyczace mojej gigantycznej wyplaty oraz napisy na butelkach,aby np.woda brzozowa smakowala calkiem naturalnie,lub koniak D´enatourat mial tyle samo procentow co za komuny.. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: oddam się* 14.05.04, 22:35 Gość portalu: leziox napisał(a): > Najbardziej wnikliwie czytam wyliczenia dotyczace mojej gigantycznej wyplaty > oraz napisy na butelkach,aby np.woda brzozowa smakowala calkiem naturalnie,lub > koniak D´enatourat mial tyle samo procentow co za komuny.. ...gratuluje dość wyrafinowanego gustu,do tego polecam kawior i ostrygi...cokolwiek;)Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek ta o transcendencji, a tu bela padla.............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:23 nawet podpaski, puste sa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: ta o transcendencji, a tu bela padla......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:25 i znowu będzie bajzel finansowy od poniedziałku, w morde ! Odpowiedz Link Zgłoś
libresa Re: ta o transcendencji, a tu bela padla......... 14.05.04, 22:27 to i tak lepsze od korpulentnego oryginału;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek a hooj, im w rylo............... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:27 ja nadwyzki w euro kisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: a ja, qrwa, na odwrót, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:31 płacę w euro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek kondom lencje IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:35 ale czy ty moja wina:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: a hooj z tym, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:52 przeżyję - najgorzej, że tak późno to ogłosili - nie chce mi się już dzisiaj iść popatrzeć na motorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ta o transcendencji, a tu bela padla......... 14.05.04, 22:27 ...wczytaj sie dokładnie:) masz przeciez dobry wzrok.. :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek ja nie mam czasu, sie wczytywac.............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:31 ale ogolnie dobry kurs trzymasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ja nie mam czasu, sie wczytywac.............. 14.05.04, 22:35 ...lata empirii... podobno Wrocław to piekne miasto... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek no, no ...:) IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:37 ja sama empiria jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
libresa Re: no, no ...:) 14.05.04, 22:40 a ja transcendencja,więc nie podrodze nam;)* Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: no, no ...:) 14.05.04, 22:42 ...no, no kuszące, nie ma miejsca na teorie? :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: oddam się* 14.05.04, 23:45 transcendencja to pojęcie odnoszące się do bytu a transendentalnośc do zjawiska.mam pisać czym różni się byt od zjawiska? Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: jestem twoja;) 17.05.04, 15:28 O ,ale mnie długo nie było.Cóż Libresso widze ,że tanio skóry nie sprzedajesz. Mnie sie wydaje ,że róznica miedzy tymi dwoma pojęciami jest taka ,jak między piciem w Szczawnicy a szczaniem w piwnicy.Cholera ,nie wiem czemu mi to przyszło do głowy.Niemniej jednak ,cos w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: jestem twoja;) 17.05.04, 16:58 ...rzeczywiscie dawno Cue nie było i nie zauważyłes, ze watek załozył ktos kto sie podszywa > ja jestem Libressa przez dwa "S" na pocieszeni , nie Ty jedyny dałes sie nabrac :) LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: jestem twoja;) IP: *.kabel.telenet.be 17.05.04, 17:00 czyli wychodzi na to ze ta roznica o ktorej mowil kolega to jest taka jak picie w SSczawnicy a sszczanie w piwnicy.....przez dwa s rzecz jasna.... Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: jestem twoja;) 17.05.04, 20:12 Rzecz jasna,ma sie rozumieć.Własnie to kolega miał na myśli.Zresztą,czego kolega nie ma jeszcze na mysli................cmok Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: jestem twoja;) 17.05.04, 21:03 ...no własnie czego jeszcze nie ma na myśli? :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś