spyheart 19.05.04, 16:44 Dzien dobry jestem Tu nowa ;) koncze studia i zmieniam swe zycie mimo ze je kocham ... tak skrycie ;) Witam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: Kolejne forum jak dom 19.05.04, 17:40 spyheart napisała: > Dzien dobry jestem Tu nowa ;) > Witam ! Witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
leppert Na lesbijską nutę. 19.05.04, 18:47 spyheart napisała: > Dzien dobry jestem Tu nowa ;) > > koncze studia i zmieniam swe zycie > mimo ze je kocham ... > tak skrycie ;) > Witam ! Tylko nie całujcie monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
spyheart Re: Na lesbijską nutę. 20.05.04, 00:33 leppert napisał: > spyheart napisała: > > > Dzien dobry jestem Tu nowa ;) > > > > koncze studia i zmieniam swe zycie > > mimo ze je kocham ... > > tak skrycie ;) > > Witam ! > > > Tylko nie całujcie monitora. głodnemu chleb na myśli ............. ;0))) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Kolejne forum jak dom :P 20.05.04, 09:43 Hejka, oj, Szpieguniu KOchana, miło Cię tu widzieć.. Mam nadzieję, ze Ci sie spodoba.. mimo chwilowego zastoju :) Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Kolejne forum jak dom :P 20.05.04, 09:47 altu napisała: > Mam nadzieję, ze Ci sie spodoba.. > mimo chwilowego zastoju :) Chyba chwilowy to on nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Kolejne forum jak dom :P 22.05.04, 14:26 Witaj, Witaj! Mam nadzieje, ze zmiany beda pozytywne. Przykro to mowic, ale pojawilas sie tu troszeczke za pozno, generalna wiekszosc tworzacych to forum przeniosla sie na inne, mysle, ze wkrotce zaprosza Cie o siebie, moze juz to zrobili. Tam dopiero poczujesz sie jak w domu, poki co ja mam jeden wirtualny dom, tutaj:), wiec czuj sie jak u siebie i jesli chcesz rozgosc sie:) Zatem przywiatm Cie po goralsku: Witojcie Hej:) Odpowiedz Link Zgłoś
spyheart Re: Kolejne forum jak dom :P 22.05.04, 22:51 wakarpl napisał: > Zatem przywiatm Cie po goralsku: Witojcie Hej:) Witom Cie serdusznie szpieg serdeczny skoro To Twoj dom i przywlokła mnie tu ..... jedna stóbka ;)) zmiany u mnie duze i jestem jescze przed ale juz nie dlugo boje sie jak cholera tu moge to przyznac bez bicia ! buziaki i dziekuje za tak cieple przyjecie HeY! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Kolejne forum jak dom :P 22.05.04, 23:35 Moze jdnak podzieleisz sie tymi gigantycznymi zmianami w zyciu:) Oczywiscie zero przymusus:) Odpowiedz Link Zgłoś