Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:06 Aniolku ! A moze Ty by nam pizze do Vikinga zapodal razem ze swoja osoba ? Co to jest te "dziescia" placuszkow na taka boska impreze,he???;))))) Dla mnie dodatkowo pyszna salatka .!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:11 i ziubrówka z soczkiem, jabłkowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:13 na cienkim ciescie i duzo na srodku :)))))) na popite może byc fajne piwko - desperados na przyklad :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:16 Ho, ho, ho - takie dziwne nazwy - a zywczyk to ble ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:17 jasne ze ble!!!!! jak juz mam chlac to to, co lubie a nie to co musze :)))) moze byc jeszcze Adelscott :)))) men_ napisał(a): > Ho, ho, ho - takie dziwne nazwy - a zywczyk to ble ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:19 No dobra, tylko juz nie bij, ja tylko tak dla zasady sie spytałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:20 w takim razie ja dla zasady ci wtluke :))))))) men_ napisał(a): > No dobra, tylko juz nie bij, ja tylko tak dla zasady sie spytałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a mnie poproszem z boczkiem i juz ! bez kukurydzy! 03.03.02, 23:17 a wegatarianska to niełaska Czorciku ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a mnie poproszem z boczkiem i juz ! bez kukurydzy! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:18 Alescie sie rozbestwili!Zastrzelic Was trzeba !!:)))) Men! Jaki Ty jednak domyslny ..oczywiscie ze zubrowke z soczkiem jablkowym!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:19 zubrówki!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > Alescie sie rozbestwili!Zastrzelic Was trzeba !!:)))) Men! Jaki Ty jednak domys > lny ..oczywiscie ze > zubrowke z soczkiem jablkowym!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:20 moge chlac wscieklaki!Lepiej sie bedzie flamenco tanczyc z Menem!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:21 oj ja juz widze te tance ojojojojoj...... doczekac sie nie moge :))))))))))))))))))) nie zapomnij aparatu fotograficznego - szkoda nie utrwalic takiego momentu :)))))))))))))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > moge chlac wscieklaki!Lepiej sie bedzie flamenco tanczyc z Menem!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Jasminko : 03.03.02, 23:22 a men może miec takie małe pudełeczko w kieszonce i wszystkie fotki beda be !!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:23 rozrusznik??????? :)))) men_ napisał(a): > a men może miec takie małe pudełeczko w kieszonce i wszystkie fotki beda > be !!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasminko : 03.03.02, 23:25 Spytaj sie kiteczka, on specjalista w tych podsłuchiwaniach itp :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:26 masz szmery w glowie i on ma ci je podsluchac????????? men_ napisał(a): > Spytaj sie kiteczka, on specjalista w tych podsłuchiwaniach itp :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:30 to idz! men_ napisał(a): > To juz wole iść do dr. Miny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:36 musisz czesciej brac witaminki bo kompletnie sklerozy dostaniesz :))) men_ napisał(a): > A Tys znowu taka miła, juz zapomniałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasminko : 03.03.02, 23:59 Kurde, to Ty nie byłaś miła ?:)) Może i masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminko : 04.03.02, 00:00 ja zawsze mam racje!! nawet gdy jej nie mam :))))) men_ napisał(a): > Kurde, to Ty nie byłaś miła ?:)) > Może i masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:23 men!Zebys Ty wiedzial ze zaluje ,ze nie mam odpowiedniej kiecki na te chwile!!! No co?Nie odtanczymy??:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:24 "Rozmawialśmy" na innym wątku, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:29 Oj,zatanczym Menik ,zatanczym;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:31 A poza tym zezwoleństwa na razie nie mam, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:33 I Ty jezdes chlop!Toz Ty pantoflarz cholibcia!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:36 Każda wymówka dobra :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta No i patrzcie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:19 jak sie do koryta zlecieli !!!!:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No i patrzcie.... 03.03.02, 23:20 Nooooo, a to wszystko miało byc dla Samci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: No i patrzcie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:21 A co????? Czyj to Aniol Stroz w koncu? A ja taka chudzinka jezdem i musze duzo zrec!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No i patrzcie.... 03.03.02, 23:23 No przeciez to nie ja "rzucam" jakimiś nowymi pizzami co 5 sekund tutaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Dobra, popamietam - nawet wlasnemu mezowi 03.03.02, 23:25 szkodujesz????? nie darujem ci tego staska od maciejoiejow i ryzego potomka (a tomek mu choc na imie)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dobra, popamietam - nawet wlasnemu mezowi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:31 A toz nie wiem Czorcie,nie wiem! Oczywizda ze siem z Toba podzielem! Z jednego talerka zrec bedziem!A co my parchate czy co?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:28 Kobitki, co Wy takie wszystkie głodne - i wszystkie chca z mięskiem, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:29 ja moge bez!!!!!! no chyba że bedzie to moj ulubiony "wsciekly pies" :)))))))) men_ napisał(a): > Kobitki, co Wy takie wszystkie głodne - i wszystkie chca z mięskiem, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:31 A owoce morza, ble, te małże, kraby itede, to takie obślizłe .., ble :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:32 A ja poprosze ..samo miesko !Swieze,dorodne, umiesnione..Ojej...co ja gadam!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:33 Ale nie drobno posiekane ?:) Gość portalu: samanta napisał(a): > A ja poprosze ..samo miesko !Swieze,dorodne, umiesnione..Ojej...co ja gadam!!:) > )))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi dobre miesko nie jest zle :)))))) 03.03.02, 23:33 byleby nie za bardzo umiesnione :)))))) kiepsko na trawienie robi - podobno...no tak slyszalam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:32 cos ty ze smietnika to zarl czy co???????? men_ napisał(a): > A owoce morza, ble, te małże, kraby itede, to takie obślizłe .., ble :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:33 przetermonowane!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Gdzie moje miesko ?:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:35 cos sie spoznia!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:35 chcialas napisac przeterMENowane :)))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > przetermonowane!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:38 rozumiem L jak LAngustę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:38 A moze sferMENtowane???:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:40 dooooooooooooooooooooooobre!!!!!!!!! hahahaahahaha!!!!!!!!! to men to taka mala bifidobakteria, tak??? :) Gość portalu: samanta napisał(a): > A moze sferMENtowane???:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:03 a men to jeszcze ma jakiś tam pociąg do dużych niebieskich.., tzn. niebiańskich czegoś/tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:04 kazdy pociąg predzej czy pozniej da sie wyleczyc :)))) men_ napisał(a): > a men to jeszcze ma jakiś tam pociąg do dużych niebieskich.., tzn. niebiańskich > > czegoś/tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:06 Jak tak uważasz .., to zaczynem ten pociąg leczyć :)) uda się ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:19 to nie to, ze ma sie udac! to musi sie udac!!!!! men_ napisał(a): > Jak tak uważasz .., to zaczynem ten pociąg leczyć :)) uda się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: 192.168.0.* 04.03.02, 11:41 ślem wam już poranną pizzę,nie zdążyłem w nocy,gdyż obowiązki niebiańskie w NIEBIE mnie zatrzymały,podajcie namiary na tego VIKINGA,a reszta to już sama doleci.Przepraszam za spóżnienie. Anioł stróż. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 11:48 8 marca 2002 godz. 19:00 rynek starego miasta w warszawie - pub viking. to jezd dokladny namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: 192.168.0.* 04.03.02, 11:56 czort napisał(a): > 8 marca 2002 godz. 19:00 rynek starego miasta w warszawie - pub viking. > to jezd dokladny namiar. dziękuję,zrozumiałem,dostarczę,będę z wami wszystkimi duchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 13:16 Dlaczego duchem?Nie przyjedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 15:27 przyleci uskrzydlony :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 15:43 Pozdrawiam znajomych i pociągi. Janek Odpowiedz Link Zgłoś