Dodaj do ulubionych

PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:))))

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:06
Aniolku ! A moze Ty by nam pizze do Vikinga zapodal razem ze swoja osoba ? Co to jest te "dziescia"
placuszkow na taka boska impreze,he???;))))) Dla mnie dodatkowo pyszna salatka .!:)))))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:11
      i ziubrówka z soczkiem, jabłkowym ?
      • jasmina_tdi frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:13
        na cienkim ciescie i duzo na srodku :)))))) na popite może byc fajne piwko - desperados na przyklad :)))))
        • men_ Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:16
          Ho, ho, ho - takie dziwne nazwy - a zywczyk to ble ?:))
          • jasmina_tdi Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:17
            jasne ze ble!!!!! jak juz mam chlac to to, co lubie a nie to co musze :)))) moze byc jeszcze Adelscott :))))

men_ napisał(a):

> Ho, ho, ho - takie dziwne nazwy - a zywczyk to ble ?:))

• men_ Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:19
              No dobra, tylko juz nie bij, ja tylko tak dla zasady sie spytałem :))
              • jasmina_tdi Re: frutti di m jak dla mnie :))))))) 03.03.02, 23:20
                w takim razie ja dla zasady ci wtluke :)))))))

men_ napisał(a):

> No dobra, tylko juz nie bij, ja tylko tak dla zasady sie spytałem :))

• czort a mnie poproszem z boczkiem i juz ! bez kukurydzy! 03.03.02, 23:16
          • men_ Re: a mnie poproszem z boczkiem i juz ! bez kukurydzy! 03.03.02, 23:17
            a wegatarianska to niełaska Czorciku ?:)
            • jasmina_tdi faworyt nr 2 to 03.03.02, 23:18
              pepperoni :))))))))))))))))))))))
          • Gość: samanta Re: a mnie poproszem z boczkiem i juz ! bez kukurydzy! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:18
            Alescie sie rozbestwili!Zastrzelic Was trzeba !!:)))) Men! Jaki Ty jednak domyslny ..oczywiscie ze
            zubrowke z soczkiem jablkowym!:)))))
            • jasmina_tdi samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:19
              zubrówki!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Alescie sie rozbestwili!Zastrzelic Was trzeba !!:)))) Men! Jaki Ty jednak domys
              > lny ..oczywiscie ze
              > zubrowke z soczkiem jablkowym!:)))))

• Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:20
                moge chlac wscieklaki!Lepiej sie bedzie flamenco tanczyc z Menem!:)))))
                • jasmina_tdi Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:21
                  oj ja juz widze te tance ojojojojoj...... doczekac sie nie moge :))))))))))))))))))) nie zapomnij aparatu fotograficznego - szkoda nie
                  utrwalic takiego momentu :))))))))))))))))

> moge chlac wscieklaki!Lepiej sie bedzie flamenco tanczyc z Menem!:)))))

• men_ Jasminko : 03.03.02, 23:22
                    a men może miec takie małe pudełeczko w kieszonce i wszystkie fotki beda
                    be !!!!:)))
                    • jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:23
                      rozrusznik??????? :))))

men_ napisał(a):

> a men może miec takie małe pudełeczko w kieszonce i wszystkie fotki beda
                      > be !!!!:)))

• men_ Re: Jasminko : 03.03.02, 23:25
                        Spytaj sie kiteczka, on specjalista w tych podsłuchiwaniach itp :)))
                        • jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:26
                          masz szmery w glowie i on ma ci je podsluchac?????????

men_ napisał(a):

> Spytaj sie kiteczka, on specjalista w tych podsłuchiwaniach itp :)))

• men_ Re: Jasminko : 03.03.02, 23:29
                            To juz wole iść do dr. Miny :))
                            • jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:30
                              to idz!

men_ napisał(a):

> To juz wole iść do dr. Miny :))

• men_ Re: Jasminko : 03.03.02, 23:35
                                A Tys znowu taka miła, juz zapomniałem :)))
                                • jasmina_tdi Re: Jasminko : 03.03.02, 23:36
                                  musisz czesciej brac witaminki bo kompletnie sklerozy dostaniesz :)))

men_ napisał(a):

> A Tys znowu taka miła, juz zapomniałem :)))

• men_ Re: Jasminko : 03.03.02, 23:59
                                    Kurde, to Ty nie byłaś miła ?:))
                                    Może i masz rację
                                    • jasmina_tdi Re: Jasminko : 04.03.02, 00:00
                                      ja zawsze mam racje!! nawet gdy jej nie mam :)))))

men_ napisał(a):

> Kurde, to Ty nie byłaś miła ?:))
                                      > Może i masz rację

• men_ Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:21
                  nie strasz, bo ..:)))
                  • Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:23
                    men!Zebys Ty wiedzial ze zaluje ,ze nie mam odpowiedniej kiecki na te chwile!!! No co?Nie
                    odtanczymy??:)))))
                    • men_ Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:24
                      "Rozmawialśmy" na innym wątku, hę ?:))
                      • Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:29
                        Oj,zatanczym Menik ,zatanczym;))))))
                        • men_ Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:31
                          A poza tym zezwoleństwa na razie nie mam, O !:))
                          • Gość: samanta Re: samanta a w Vikingu to nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:33
                            I Ty jezdes chlop!Toz Ty pantoflarz cholibcia!:)))
                            • men_ Re: samanta a w Vikingu to nie ma 03.03.02, 23:36
                              Każda wymówka dobra :))))
            • Gość: samanta No i patrzcie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:19
              jak sie do koryta zlecieli !!!!:)))))))))))))))))
              • men_ Re: No i patrzcie.... 03.03.02, 23:20
                Nooooo, a to wszystko miało byc dla Samci :))
                • Gość: samanta Re: No i patrzcie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:21
                  A co????? Czyj to Aniol Stroz w koncu? A ja taka chudzinka jezdem i musze duzo zrec!!!:)))))
                  • men_ Re: No i patrzcie.... 03.03.02, 23:23
                    No przeciez to nie ja "rzucam" jakimiś nowymi pizzami co 5 sekund tutaj :))
                • jasmina_tdi quatro fromaggi i zaraz zemdleje!!!!! 03.03.02, 23:22

• czort Dobra, popamietam - nawet wlasnemu mezowi 03.03.02, 23:25
                    szkodujesz????? nie darujem ci tego staska od maciejoiejow i ryzego potomka (a
                    tomek mu choc na imie)????
                    • Gość: samanta Re: Dobra, popamietam - nawet wlasnemu mezowi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:31
                      A toz nie wiem Czorcie,nie wiem! Oczywizda ze siem z Toba podzielem! Z jednego talerka zrec
                      bedziem!A co my parchate czy co?:)))
    • men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:28
      Kobitki, co Wy takie wszystkie głodne - i wszystkie chca z mięskiem, hę ?:)
      • jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:29
        ja moge bez!!!!!! no chyba że bedzie to moj ulubiony "wsciekly pies" :))))))))

men_ napisał(a):

> Kobitki, co Wy takie wszystkie głodne - i wszystkie chca z mięskiem, hę ?:)

• men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:31
          A owoce morza, ble, te małże, kraby itede, to takie obślizłe .., ble :)))
          • Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:32
            A ja poprosze ..samo miesko !Swieze,dorodne, umiesnione..Ojej...co ja gadam!!:)))))
            • men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:33
              Ale nie drobno posiekane ?:)

> A ja poprosze ..samo miesko !Swieze,dorodne, umiesnione..Ojej...co ja gadam!!:)
              > ))))

• jasmina_tdi dobre miesko nie jest zle :)))))) 03.03.02, 23:33
              byleby nie za bardzo umiesnione :)))))) kiepsko na trawienie robi - podobno...no tak slyszalam :)))
          • jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:32
            cos ty ze smietnika to zarl czy co????????

men_ napisał(a):

> A owoce morza, ble, te małże, kraby itede, to takie obślizłe .., ble :)))

• Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:33
              przetermonowane!!!!:))))
              • Gość: samanta Gdzie moje miesko ?:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:35
                cos sie spoznia!:))))))
              • jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:35
                chcialas napisac przeterMENowane :))))))

> przetermonowane!!!!:))))

• men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:38
                  rozumiem L jak LAngustę :))
                • Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:38
                  A moze sferMENtowane???:)
                  • jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 03.03.02, 23:40
                    dooooooooooooooooooooooobre!!!!!!!!! hahahaahahaha!!!!!!!!! to men to taka mala bifidobakteria, tak??? :)

> A moze sferMENtowane???:)

• men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:03
                      a men to jeszcze ma jakiś tam pociąg do dużych niebieskich.., tzn. niebiańskich
                      czegoś/tam :))
                      • jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:04
                        kazdy pociąg predzej czy pozniej da sie wyleczyc :))))

men_ napisał(a):

> a men to jeszcze ma jakiś tam pociąg do dużych niebieskich.., tzn. niebiańskich
                        >
                        > czegoś/tam :))

• men_ Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:06
                          Jak tak uważasz .., to zaczynem ten pociąg leczyć :)) uda się ?
                          • jasmina_tdi Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 00:19
                            to nie to, ze ma sie udac! to musi sie udac!!!!!

men_ napisał(a):

> Jak tak uważasz .., to zaczynem ten pociąg leczyć :)) uda się ?

• Gość: aniolstr Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: 192.168.0.* 04.03.02, 11:41
      ślem wam już poranną pizzę,nie zdążyłem w nocy,gdyż obowiązki niebiańskie w
      NIEBIE mnie zatrzymały,podajcie namiary na tego VIKINGA,a reszta to już sama
      doleci.Przepraszam za spóżnienie. Anioł stróż.
      • czort Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 11:48
        8 marca 2002 godz. 19:00 rynek starego miasta w warszawie - pub viking.
        to jezd dokladny namiar.
        • Gość: aniolstr Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: 192.168.0.* 04.03.02, 11:56
          czort napisał(a):

> 8 marca 2002 godz. 19:00 rynek starego miasta w warszawie - pub viking.
          > to jezd dokladny namiar. dziękuję,zrozumiałem,dostarczę,będę z wami wszystkimi
          duchem.

• Gość: samanta Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 13:16
            Dlaczego duchem?Nie przyjedziesz?
            • mario2 Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 15:27
              przyleci uskrzydlony :o))
              • ja_nek Re: PROSIEMY PIZZE DO VIKINGA !!!!:)))) 04.03.02, 15:43
                Pozdrawiam znajomych i pociągi.

Janek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka