Gość: robin IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 01:16 Prosze co za wiadomosc juz dostali zaproszenie do wystepow w Eurolidze,to jest bujda na resorach ,bujanie w oblokach i tym podobne fantazje Pana prezesa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _abc Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 02:44 jak ja lubie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem... ehh co za kraj :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 07:15 Zatrzymacie wszystkich zawodników Polaków? A ilu ich jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.mlyniec.gda.pl 21.05.04, 07:32 a co liczyc nie umiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziwil Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 07:36 Czyli ilu ? Ilu jest Polaków, a ilu zawodników w drużynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:09 a co za roznica ? tak cie boli ze judea przegrala ze teraz szukasz tlumaczenia ? wygrala druzyna lepsza i koniec gadania, jak masz kompleksy to bierz leki jakies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziwil Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 07:34 Jeśli wiesz coś więcej na ten temat, to podziel się swoją wiedzą. Jako kibic Śląska jestem żywo zainteresowany tym tematem. Jeśli natomiast nic nie wiesz, to wybacz, ale nie wypowiadaj się na temat tego, kto będzie grał w Eurolidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopot! Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:34 Napewno nie Slask!!! hahahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:45 obys sie nie zdziwil :))) Kto by chcial sledzie w Euro :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:11 widze mamy tu doczynienia z nadprzyrodzona glupota. sledzie to arka a nie prokom, jedyne co laczy arke z prokomem to sponsor i niz wiecej. poza tym w sumie lepiej sledze niz .... judea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Chcemy zatrzymać wszystkich Polaków!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:52 No to jest najlepsze z całego artykułu, ale chodzi chyba o prezesa, trenera i asystenta bo słyszałem, że Plute ma zastapiś jakiś Litwin!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic To z zaproszeniem do Euroligi bujda!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:55 Pewnie chodziło o mistrza Polski, ale wtedy przedstawiciel Euroligi spodziewał się, że zostanie nim Śląsk!!! Więc nie byłbym taki pewien czy to faktycznie Prokom będzie tym pierwszym ponoć "polskim" zespołem, który awansuje do top 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: To z zaproszeniem do Euroligi bujda!!!!!!! IP: *.aster.pl 21.05.04, 16:18 Jesli znow Idea dostanie prezent od UEBL i bedzie grac w Eurolidze to choc trzymalem za nich kciuki w tym sezonie to z calego serca im zycze zeby dostali takie baty ze odechce im sie wchodzenia na miejsce nalezne mistrzowi. PS. Gdzie jest ten powrot krola? chyba knura bo z taka gra, zeby we wroclawiu dostac i 4 razy z rzedu ciegi zbierac to smiech mnie bierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_papa Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:22 Co do Euroligi to nie jestem pewien czy dostanie ja Prokom,no ale zobaczymy (po cichu licze na Śląsk:))))A co do tych Polaków to na finałach w protokole było ich aż 4!!Tylko że grtało dwóch - Pluta i Dylewicz.Najlepsze z tego tekstu jest to że Prokom ma niby byc pierwszą polską drużyna która awansuje do Top16 - A to dobre:D Nie potrafili sobie poradzic w pucharze ULEB a co dopiero z Euroligą, to zupełnie inna bajka!!!!!!Pozdrawiam wszystkich kibiców!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:15 judea dostala 3 szanse i zadnej nie wykorzystala chociaz wystarczylo wygrac z przecietniakami. a prokom poniewaz jest o wiele lepszy od judei to lepiej zawalczy napewno. zazdrosni kibice slaska dajcie sobie spokoj z tym zbiorowym leczeniem kompleksow poprzez tlumaczenie sobie ze sopot mial lepszych obcokrajowcow bo judea nie miala na to kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ade dlaczego!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:35 powinna grac polska druzyna a nie litewska a z reszta i tak nic nie zwojuja bo straca wiekszosc skladu jak co rok lepiej nie gra Idea tam przynajmnie graja polacy a druzyna ma doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker a niech graja w Eurolidze!!! IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 21.05.04, 09:50 zobaczymy co tam zwojuja, ale obawiam sie, ze bede mial z tego sporo smiechu wnoiskujac po ich dokonaniach w pucharze ULEB. pora, zeby Slask zdobyl jakies trofeum, puchar ULEB na poczatek moze byc, przegrywanie w Eurolidze najwyrazniej dziala depresyjnie na zawodnikow, skoro drugi rok z rzedu nie mozemy zdobyc mistrzostwa. Niech Schetyn w koncu ruszy tluste d... i zalatwi sponsorow z prawdziwego zdarzenia, badz co badz jestesmy wicemistrzem Polski - trzeba byc nieudacznikiem jego pokroju, zeby majac taki produkt nie moc znalezc na niego przyzwoitego kupca i sprzedawac za bezcen ( a pozniej latac dziury w budzecie tymi pie...dolonymi reklamami na boisku od ktorych rzygac sie chce!). peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic WKS Re: a niech graja w Eurolidze!!!WŁAŚNIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 10:18 NIECH GRAJĄ I ZOBACZYMY CO POKAŻĄ,JESTEM CIEKAW BARDZO.A ŚLĄSK NIECH GRA W PUCHARZE ULEB I POKARZE NA CO GO STAĆ MOŻE JAKIŚ PUCHAR Z TEGO BĘDZIE.A PROKOMOWI JEŻELI WSTYDU W TEJ EUROLIDZE NIE PRZYNIOSĄ BĘDĘ KIBICOWAŁ Z CAŁEGO SERCA,A JEŻELI BLAMAŻ TO NIE BĘDZIE DLA NICH ŻADNEJ LITOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: a niech graja w Eurolidze!!!WŁAŚNIE IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:20 nie bedzie litosci ? a co przyjedziesz do sopotu i zbijesz koszykarzy ? no polecam na poczatek wystartowac do jelica albo jagodnika <hahaha> ale przynajmniej ty jeden nie palasz az taka zawiscia jak inni pseudo kibice ktorzy sie tu wypowiadaja PROKOM ZAWSZE GORA !!! :) Ps. Chcialbym (nie chwalac sie) zauwazyc ze jak widac tworzac posta nie trzeba kogokolwiek obrazac wiec moze i ekipa z wroclawia pokazala by wkoncu odrobine kultury i zaprzestala walic gluie teksty tylko napisala cos z sensem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezarZwroclawia Re: a niech graja w Eurolidze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:22 jestem kibicem Slask i uwazam, ze w Euro powinien grac...Prokom.Niech Oni sie teraz wykaza w tych rozgrywkach.Zycze im jak najlepiej, bo to przede wszystkim polska druzyna i w chwili,gdy zdobyla mistrzostwo z gory nalezy im sie jakas nagroda, choc niewatpliwie mistrzostwo jest dla nich ogromnym sukcesem.Ale majac na uwadze rozne machloje jakie odchodza federacji ULEB, to moze znowu byc jakis wal...glownie chodzi i kase jak wiadomo, ktora ULEB jest winna Slaskowi za wystepy w tych rogrywkach(co najmniej 800 tys. baksow).I nie macie sie co wkurzac na Slask, tak w zeszym jak moze i w tym roku,za to ze gre w Euro.Mysle ze lepiej dla Slask by bylo grac w ULEB Cup z roznych wzgledow...pierwszy i najwazniejszy to to, ze budzet SLaska najprawdopodobniej ulegnie zmniejszeniu i nie ma sesnu pchac sie wsrod najlepszych bez srodkow, a co za tym idzie dobrych zawodnikow, ktorzy gwarantowaliby walke z potegami europejskiej koszykowki...taka jest prawda, choc przykro jest mi to mowic, bo oczywiscie bardzo bym chcial zobaczcy moj klub w tych rozgrywkach,ale niestety najprawdopodobniej bedzie innaczej...:( pozdrwiam i zycze powodzenia druzynie z Sopotu w Euro. !!!Dumni po zwyciestwie, wierni po przegranej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek. kibice slaska IP: *.chello.pl 21.05.04, 11:57 panie, panowie kibice slaska, wiecej pokory, swoimi komentarzami tutaj pokazujecie, ze brak wam klasy, tyle sie gardluje na kibicow anwilu, a to wy caly czas tutaj jeczycie i placzecie ... przegraliscie tytul w sposob bezdyskusyjny, i zamiast pogratulowac mistrzom to jeczycie tutaj jak male dzieci, a to za malo polakow, a to ze doszli tylko do 1/8 itd itd ... pokazcie sie jak kibice druzyny ktora tyle razy wygrala lige, a nie jak male dzieci, ktorym zabrano lizaka ... a jesli chodzi o eurolige, to chyba lepiej, aby reprezentowal nas mistrz, a ze trojmiasto nie ustepuje w niczym wroclawowi to uczciwie patrzac nie ma chyba zadnego rozsadnego powodu aby to slask mial pierwszenstwo nad sopotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker Re: kibice slaska IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 21.05.04, 12:13 moze i trojmiasto nie ustepuje, ale jak widac z inteligencja to tam u was nie za ciekawie. wez jeszcze raz przeczytaj te wypowiedzi, zastanow sie a pozniej idz ulepic babke w piaskownicy, ale taka zajebista z basztami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: kibice slaska IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:25 brawo da tego pana od kibica z sopotu :) oby finalisci jak nejlepiej zaprezentowali sie w pucharach a moze za rok obie druzyny z finalu nie beda sie bic o eurolige a juz tylko o mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 21.05.04, 11:03 Panie Wierzbowski ;wszystkich Polakow to znaczy ilu????.A jak sie ma sprawa z wypowiedzia ze za 40 tys. mozna zalatwic tytul??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamus 40tys dla sedziego. IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 21.05.04, 11:18 No ale zes sie wygadal prezesik przed PO ze za 40 TYS mozna miec mistrzostwo. brawo brawo tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Re: 40tys dla sedziego. IP: 62.233.177.* 21.05.04, 15:32 Jestem sedzia koszykarskim (sedziuje takze w ekstrsklasie). Za 40 tys. to kazdy z naszego grona by wydrukowal final, zaden problem. W szczegolnosci jak graja dwa wyrownane zespoly. Wystarczy tylko jednemu z nich odebrac chec do gry i gwizdac faule za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: 40tys dla sedziego. IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:27 nie no to juz przekracza wszelkie granice zenady. juz to widze jak sedziowie by lazili po tym forum... buhahaha :D dobre, ale zwijaj zabawki i spadaj do innej piaskownicy.. mam nadzieje ze rozumiesz przenosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. prokom w Eurolidze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:45 Bardzo dziękuję za takie widowiska... Wolę pewniaka, który nie zdobył mistrzostwa tylko, powtarzam -tylko dlatego, że wypompował się właśnie w Eurolidze! Ja myślę, że władze Euroligi powiny to docenić i zaprosić Śląsk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopot! Re: prokom w Eurolidze??? IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:55 Z tego co wiem to juz jest prawie po Slasku!! Ciekawe kto by tam gral w Eurolidze? A druga sprawa to to ze Wasz glowny sponsor Idea przechodzi prawdopodobnie na 90% do Sopotu by stworzyc druzyne z prawdziwego zdarzenia z ogromnym i poteznym budżetem! Wiec nie macie co szukac w Euro. Idea-Prokom tak bedzie sie nazywala druzyna w przyszlym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Taaaak.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:05 Idea przechodzi do Zopotu??? Taaa... A Śląsk będzie się pewnie nazywał PKP Stocznia-Suchy Dok Naprawczy Dobre Kefiry Bo Polskie Energetyka Cieplna Ariel Najbielsze Pranie Śląsk Wrocław??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezarZwroclawia Re: prokom w Eurolidze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:21 Brawo mistrzu!widze ze nic Ci nie przeszkadza to ze Twoja druzyna bedzie miala przed nazwa zespolu(a wlasnie jak brzmi oficjalna nazwa zespolu z Sopotu?jest inna nazwa oprocz Prokomu?) kilka 'fakultetow' firmowych...Slask mial juz Zepter Idea a takze Zepter Eska i juz wiecej nie chce zeby tak bylo.Dobrze miec duzo sponsorow ale za jaka cene?wymien mi choc jedna druzyne europejska powaznego kalibru, ktora ma w nazwie dwa loga jakis sponsorow...to bedzie polewka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moxica Najemnicy z Sopotu IP: 217.98.127.* 21.05.04, 11:55 Słyszałem, że w przyszłym sezonie drużyna z Sopotu mieni nazwę na ZUS SARAJEWO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draculA Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: 217.98.127.* 21.05.04, 11:57 "ZATRZYMAĆ WSZYSTKICH POLAKÓW"???????? WSZYSTKICH DWÓCH!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopot! Re: Co dalej z druzyna Idei Slaska? IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:14 ""Prezes firmy Slawomir Skrodzki podkresla co prawda, ze jest otwarty na rozmowy, a cala sprawa powinna sie wyjasnic do wakacji, ale jednoczesnie coraz czesciej mówi sie o przeniesieniu środków przez tę firmę do Sopotu i stworzenie tam razem z Prokomem klubu z poteżnym budżetem."" Rosnie nam nowy klub Idea-Prokom Sopot! Tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: 150.254.166.* 21.05.04, 13:12 Nie kibicuję ani Prokomowi ani Śląskowi. Wydaje mi się że kibice Śląska są niesprawiedliwi. Sopot wygrał ligę i on powinien grać w Eurolidze. A to że nie ma tam wielu Polaków nie ma nic do rzeczy. Z drugiej strony fajnie by było żeby grał i mistrz i wicemistrz w Eurolidze, choć nie wiem czy to jest realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.range81-154.btcentralplus.com 21.05.04, 13:23 czytam te niektore wypowiedzi i az sie niedobrze robi...niektorzy z Was wypowiadaja sie na poziomie kiboli pilkarskich, brakuje tylko przecinkow w stylu: kur...,pierdo.. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil ??? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 21.05.04, 13:34 uwazam ze poziom polskiej ligi ciagle podnosi sie, wiec moze najwyzszy czas pomyslec o dwoch zespolach w eurolidze?? wiem ze to jeszcze nierealne(ale za dwa lata??) zamiast klocic sie o to ktora druzyna ma grac w eurolidze ,prezesi powinni razem postarac sie osiagnac cos dla calej polskiej koszykowki a nie tylko dla siebie i lokalnej druzyny!krotkowzrocznosc to niestety najwieksza wada prezesow... Odpowiedz Link Zgłoś
fikol2 Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E 21.05.04, 14:11 Paradoksalnie coraz silniejsza liga polska, jak ją zaczęto określać, oraz występy drużyn z tej ligi w pucharach europejskich staja się powoli agonią polskiej koszykówki. To jest klasyczny przykład sprzężenia zwrotnego. Prezes z ambicjami kupuje zagranicznych graczy, bo Polacy są za słabi. Ci sami Polacy siedząc na ławce nie podnoszą swoich umiejętności i ... stają się jeszcze słabsi. No i błędne koło się zamyka. Ilu mamy w tej chwili Polaków mogących spełniać kluczowe role w drużynach grających w pucharach ??? Trzech, czterech ... to wszystko. Wykluczam tutaj oczywiście wszelkiej maści "naturalizowanych" ze względu na pokrewieństwo stryjecznej ciotki, bo obecność takich indywidualności jak Nordgard czy Elliot nie ma jakiegokolwiek wpływu na system szkolenia młodzieży oraz sposobu wprowadzania młodych graczy do koszykówki seniorskiej. Smutne to, ale upraszczając oczywiście znzcznie problem, polska koszykówka stoi przed następującą alternatywą - coraz lepiej grający Polacy a co za tym idzie i reprezentacja, albo fajny klubowy basket okraszony występami w pucharach, ale już ... bez udziału Polaków. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztymbr Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:33 Zwroccie uwage na ton wypowiedzi kibicow... Wydaje mi sie ze wiekszosc (oczywiscie nie wszyscy bo oszolomstwo sie zdarza) kibicow Slaska patrzy na sprawe realnie - wygral Prokom, niech gra w Eurolidze... Mowi sie trudno... Trzeba bylo wygrac final i wtedy pyszczyc, a tak to pozostaje tylko pogratulowac sukcesu i robic swoje w ULEB. Martwi mnie tylko ze w okolicznych wiadomosciach nie wyczulem szacunku plynacego z Sopotu. W koncu jakby nie bylo to Slask ma 100 razy wieksza marke od Prokomu w Europie i to jest chyba nie do zaprzeczenia. Swiadcza o tym chociazby teksty z euroleague.net: "Renewed ambition marks the 2003-04 season for Idea Slask both in Europe and domestically as it solidifies its name among the elite clubs in Northern Europe." A brak szacunku dla przeciwnika troche nie najlepiej o Was (Sopocianie) swiadczy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:37 niestety tutaj wiekszosc wypowiadajacych sie to kibice z wroclawia i moze zanim bedziesz kogos ocenial to przecvzytasz co pisza obie strony ? jak narazie poza nielicznymi przypadkami spotkalem sie tutaj z obraza kibicow oraz zawodnikow z trojmiasta. przykro mi na to patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 14:54 to kit kto by zaprośł prokom do euroligi wiadomo że wks zasuguje na to bo on prawie nie wszed do top16 a promom nic nie zwojowałdlatego głosujće w ankieće na wks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza Re: Do wiktor!! IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:10 Chyba sie zabardzo "najaralec" co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality KTO WYWALCZYŁ EUROLIGĘ DLA POLSKI??? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.05.04, 16:36 KTO WYWALCZYŁ TĄ EUROLIGĘ?? SOPOT,WŁOCŁAWEK??? NIE! TYLKO ŚLĄSK,ŚLĄSK,ŚLĄSK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: KTO WYWALCZYŁ EUROLIGĘ DLA POLSKI??? IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 21.05.04, 17:39 wywalczyl ???? po prostu wygral mistrzstwo w tym roku co zaprosili nas do euroligi z tego co pamietam. zreszta sentymenty nie maja tu nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dla ludkow z Sopotu marzacych o eurolidze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:32 Przeczytajcie wywiad: sport.onet.pl/1020285,0,0,wia,923899,dyscyplina.html i wtedy mozemy dyskutowac :)) PS.: Nawet Krauze chce Slaska w Eurolidze!!! WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iotr1 Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E 21.05.04, 16:33 Jstem fanem IDEI, jednak cieszę się że Prokom zdobył mistrzostwo i oby zagrał w EUROLIDZE ponieważ najwyzsza pora żeby utrzeć nosa Sczetynie. Szkoda że kosztem kibiców i naszej drużyny, ale musi się coś zmienić w Idei Śląsk Wrocław bo zaczeliśmy się cofać. Najwyzsza pora aby ktoś wskazał drogę w elicie europy oby z powodzeniem był to TREFL POWODZENIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peregrinus-WKS Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 19:00 a w ogole to na ch nam tam euroliga... i tak w herbie mamy wiecej gwiazdek niz ma flaga UE... moga nam skoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cahir straszna prawda IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 21.05.04, 19:30 Prawda jest niestety taka ze euroliga powinna zostac przyznana Sopotowi poniewaz:WKS bedzie mial budzet prawdopodobnie mniejszy niz w tym roku a co za tym idzie koszykarsko bedzie slabszy, bo trafic na "drugiego" Lynna niemozliwoscia jest.niech wiec nasza koszykowka reprezentowana bedzie przez druzyne o wiekszym potencjale=bogatszym.a to ze Slask ta eurolige wywalczyl nie ma nic do rzeczy.w sporcie nie ma miejsca na sentymenty.Niemniej jednak sercem bede zawsze przy wroclawskim Slasku. Po latach chudych muszą wrocic tłuste!!!! bedzie jeszcze czas na eurolige ,teraz chyba lepiej dac sobie spokoj. Re:fikol2-masz calkowiata racje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: merde! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:05 Takich Greerów to w Europie jest na pęczki - nie masz pojęcia o czym piszesz. Prokom - jeśli zagra w EL - skompromituje polską koszykówkę w Europie. Skutek będzie taki, że za dwa lata w Eurolidze nie będzie żadnej polskiej drużyny. Prokom nie reprezentuje sobą nic pod względem sportowym; EL to przedsięwzięcie komercyjne, a nie liga podwórkowa. Za halę niespełniającą wymogów rozgrywak będziecie co tydzień dostawać karę w wysokości kilkudziesięciu tysięcy złotych (dla jasności: mówię o hali Oliwia).Życzę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja WSTYD !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:55 Sopot świętował mistrzostwo: koszykowka.interia.pl/news?inf=504583 cytat:"Ponad dwa tysiące kibiców wzięło udział w uroczystej fecie z okazji zdobycia przez koszykarzy Prokomu Trefla Sopot złotego medalu mistrzostw Polski. Uroczystość odbywała się przy sopockim molo. (...) Ten pochód, jak określił później prezydent Sopotu Jacek Karnowski, największy w historii miasta,(..)" hehe i to ma być MISTRZ ?? To ma być "stolica" polskiego basketu?? JAJA SOBIE ROBIA !! a tym ze pochod 2tysieczny "największy w historii miasta" rozbawili mnie to lez :)))) Poprostu WSTYD !! Sopocie WSTYDZ sie!! I Wy chcecie Euroligii??? Dla kogo się pytam?? Dla kogo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopot: Re: Do hektor i ja! IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:05 Jestescie glaby jakich malo!! Jezeli Prokom by sie skompromitowal to co dopiero by zrobil Slask? A jezeli chodzi o kibicow co do przyjscia na mecz to bylbym spokojny bo hala w Gdansku (Olivia) bedzie pelna a tam jak nie wiesz to wchodzi ponad 4tys. kibicow!!! Wiec milcz prostaku jak nie wiesz co piszesz i nigdy tam nie byles!!! Zobaczycie jak dolaczy do nas Idea to wtedy pogadamy o budżecie i kompromitacji jaką wy doznacie na szczeblu ULEB!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do hektor i ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:36 O co Ci chodzi synku?? to po pierwsze... Po drugie... Sopot juz sie skompromitowal w pucharze ULEB... "ponad 4tys. kibicow!!!" hehe i to niby ma byc ta Europa, dzieciaku nie rozsmieszaj Nas!! "Wiec milcz prostaku jak nie wiesz co piszesz i nigdy tam nie byles!!!" i tu znowu nie wiem o Co ci chodzi?? przeciez ja pisalem o tym "wielkim" pochodzie mistrzow po sopockim molo, a nie o jakiejs halce co sie zwie olivia .... PS.: Nie obrazaj mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sopot Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 22.05.04, 20:47 Aż mi szkoda kibiców ze śląska...podbudowywać sie w ten sposób??Jak małe dzieci.Myślicie ( nie chce uogólniać) ze jesteście lepsi bo macie jakąś tam hale ludową, która przypomina cyrk??niektorórzy pseudo kibice ośmieszają tu poprostu swoich kolegów którzy umieją przyjąć porażke z pokorą i wyciągnąć z niej wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 01:03 Wal się na ryj baranie!! Żal ci dupę ściska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 26.05.04, 00:49 Mamusia cię nie wychowała zjebie??? Jesteś tak głupi że aż żal czytać te twoje wypociny leszczyku. Idź kibicuj tej twojej pseudo drużynce która dostała baty od jakichś tam litwinów, buchachacha beka z ciebie barani łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PlasticBug Re: Prezes Prokomu: Mamy wstępne zaproszenie do E IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 08:37 Człowieku !!! Czy ty byłeś na meczu kosza w HALI LUDOWEJ !!!??? KIEDYKOLWIEK CHYBA jednak nie !!!!! W tej HALI , co ją nazywasz cyrkiem , moze ogladać mecz ponad 6.000 widzow a do tego to jest obiekt historyczny , który między innymi gościł PAPIEŻA !!!! wiec wiecej szacunku "człowieczku" !!! Wygrał PROKOM , jest mistrzem !!! a to kto zagra w EUROLIDZE to zadecydują włądze ULEBu a nie kibice czy prezesi z Sopotu lub Wrocławia Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś