10.10.11, 21:44
Cześć. Dziś wygrałem dwa bilety do kina. Jeden z nich zamierzam zrealizować sam, a drugi wystawiam do konkursu. Warunkiem udziału w konkursie jest bycie płcią żeńską do 25lat. Więc jeśli któraś z was spełnia ten warunek i chce się przejść za darmo do kina to zapraszam do konkursu. Wygrywa najciekawsza odpowiedź na pytanie: dlaczego mam ten bilet podarować Tobie?
Obserwuj wątek
    • iwona334 Re: konkurs 11.10.11, 14:18
      na kino nie reflektuje, ale gdy wygrasz jakas wycieczke do SPA z full service
      - to sie jeszcze raz zamelduj.
      • cyrr Re: konkurs 11.10.11, 19:37
        zapamiętam;-), ale że nie wygrywam czegokolwiek zbyt często to trochę potrwać.
    • oona Re: konkurs 11.10.11, 23:03
      Dlaczego wlasnie ja?..noo bo
      nikt wiecej sie nie zglosił ;)
      • crimen Re: konkurs 12.10.11, 10:03
        Uneczko, to zaproszenie do kina, a nie na film, więc tytuł nie jest istotny. Muszą być dodatkowe atrakcje w pakiecie. Możesz później wrócić do domu? :)))
        • oona Re: konkurs 12.10.11, 18:32
          Spoko, spoko, jak to teraz mlodziez mówi:)
          Tylko mnie nie wydaj przed kolega, ze jestem płcią
          żenską powyzej 25 lat..:)
          • crimen Re: konkurs 13.10.11, 01:14
            Uneczko, jesteś zbyt młoda aby wiedzieć, że kobieta osiąga doskonałość po czterdziestce. Ten tutaj nie wygląda na konesera, bo też nie ma o tym pojęcia :)
            • khinga Re: konkurs 13.10.11, 01:19
              A nie po trzydziestce?:)
              • crimen Re: konkurs 13.10.11, 09:46
                Są wyjątki, które osiągnęły doskonałość jeszcze przed trzydziestką, ale one tylko potwierdzają regułę ;)
            • oona Re: konkurs 13.10.11, 17:58
              crimen napisał:

> Uneczko, jesteś zbyt młoda aby wiedzieć, że kobieta osiąga doskonałość po czter
              > dziestce. Ten tutaj nie wygląda na konesera, bo też nie ma o tym pojęcia :)

Och wzruszona jestem Twoją nieustającą wiarą we mnie,
              od tylu lat:))
              Tylko czy pozostajac tak wiecznie młoda dla Ciebie
              otrę się choćby kiedys o tę mityczną doskonałość?..:)
              • crimen Re: konkurs 14.10.11, 09:28
                oona napisała:

>
                > Och wzruszona jestem Twoją nieustającą wiarą we mnie,
                > od tylu lat:))
                > Tylko czy pozostajac tak wiecznie młoda dla Ciebie
                > otrę się choćby kiedys o tę mityczną doskonałość?..:)

Podobno metodyczna praca nad sobą przynosi nadspodziewane efekty. Pracujesz nad sobą Uneczko? :)
                • katinka6 Re: konkurs 14.10.11, 14:00
                  crimen napisał:

> oona napisała:
                  >
                  > >
                  > > Och wzruszona jestem Twoją nieustającą wiarą we mnie,
                  > > od tylu lat:))
                  > > Tylko czy pozostajac tak wiecznie młoda dla Ciebie
                  > > otrę się choćby kiedys o tę mityczną doskonałość?..:)
                  >
                  > Podobno metodyczna praca nad sobą przynosi nadspodziewane efekty. Pracujesz nad
                  > sobą Uneczko? :)

Niestety, w pewnym wieku mózg staje się zbyt skostniały, aby pojawił się choćby cień ciania zmian świadczących o zbliżaniu się do mitycznej doskonałości...

zdruzgotana

PS. Nieśmiało chciałam zauważyć, że jesteś, crimen, nielogiczny:>
                  • crimen Re: konkurs 15.10.11, 14:20
                    katinka6 napisała:

>
                    > Niestety, w pewnym wieku mózg staje się zbyt skostniały, aby pojawił się choćby
                    > cień ciania zmian świadczących o zbliżaniu się do mitycznej doskonałości...
                    >
                    > zdruzgotana
                    >
                    > PS. Nieśmiało chciałam zauważyć, że jesteś, crimen, nielogiczny:>

Nie obwiniaj własnego mózgu, za niską samoocenę, bo może to właśnie ona sprawia, że akcje czterdziestolatek+ stoją wysoko, pomimo światowego kryzysu. A poza tym wybacz, ale kierowanie się logiką w kontaktach z kobietami prowadzi do nieuchronnej klęski :)
                    • katinka6 :D 15.10.11, 16:32
                      crimen napisał:

> katinka6 napisała:
                      >
                      > >
                      > > Niestety, w pewnym wieku mózg staje się zbyt skostniały, aby pojawił się
                      > choćby
                      > > cień ciania zmian świadczących o zbliżaniu się do mitycznej doskonałości
                      > ...
                      > >
                      > > zdruzgotana
                      > >
                      > > PS. Nieśmiało chciałam zauważyć, że jesteś, crimen, nielogiczny:>
                      >
                      > Nie obwiniaj własnego mózgu, za niską samoocenę,
                      Ma się to nijak to mojej samooceny:) A tak poza tym, to gdybym napisała, że może jednak istnieje cień szansy na osiągnięcie w okolicy 40-tki owej mitycznej doskonałości, to jestem przepewna, że przeczytałabymm o swojej samoocenie większej niż przestrzeń kosmiczna.

bo może to właśnie ona sprawia
                      > , że akcje czterdziestolatek+ stoją wysoko, pomimo światowego kryzysu. A poza t
                      > ym wybacz, ale kierowanie się logiką w kontaktach z kobietami prowadzi do nieuc
                      > hronnej klęski :)

Podobnie jak rozmowa z mężczyznami, którzy posługują się uogólnieniami:)

• crimen Re: :D 15.10.11, 19:37
                        Skromność, to cecha miernot, więc ja akuratnie bardzo sobie cenię agresywny marketing:)
                        A uogólnienia w stosunkach damsko-męskich, to temat na doktorat i nie tylko faceci im ulegają :)
                • oona Re: konkurs 14.10.11, 17:53
                  > Podobno metodyczna praca nad sobą przynosi nadspodziewane efekty. Pracujesz nad
                  > sobą Uneczko? :)

Leń jestem:)) liczę, ze czas sam zrobi swoje
                  i jak juz nadejdzie ten piekny dzien 40tych urodzin
                  obudze sie jako Kobieta Doskonała... :)
                  • crimen Re: konkurs 15.10.11, 14:12
                    oona napisała:

> > Podobno metodyczna praca nad sobą przynosi nadspodziewane efekty. Pracuje
                    > sz nad
                    > > sobą Uneczko? :)
                    >
                    > Leń jestem:)) liczę, ze czas sam zrobi swoje
                    > i jak juz nadejdzie ten piekny dzien 40tych urodzin
                    > obudze sie jako Kobieta Doskonała... :)

Dzięki mnie wiesz, że nie będzie to dzień klęski, a jedynie pierwszy krok w świat doskonałości :)
                    • oona Re: konkurs 15.10.11, 14:33
                      Wiele Ci zawdzieczam, miłych chwil przede wszystkim:))
                      ale to akurat jestem w stanie sama odczuc,
                      im blizej 40tki tym zycie ciekawszych barw
                      nabiera.:)
                      • crimen Re: konkurs 15.10.11, 19:34
                        Czy może być coś doskonalszego, niż kobieta potrafiąca cieszyć się życiem ? :)
                        • oona Re: konkurs 15.10.11, 19:45
                          Mysle, ze pare doskonalszych rzeczy by sie znalazło :)
                          • prze-mcio Re: konkurs 20.10.11, 20:22
                            Jak mówimy o konkursie to słyszałem, że na profilu Heyah na fejsie można zgarnąć HTC Wildfire S, ktoś się pokusił? :P Link do aplikacji: apps.facebook.com/dostajesz-za-nic/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka