Dodaj do ulubionych

mój mały-wielki sukces:-) i powitanie

08.11.11, 20:31
Witam gorąco! Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona. Przeżyjecie jeśli się pochwalę? Bo mimo stosownego wieku ten mały sukces sprawia że chacham się jak dzieciuch:-D. Otóż 2 listopada zdałam egzamin na kat.A, za pierwszym podejściem! No a teraz to zastanawiam się jak ja mam przeżyć te 4 m-ce bez motocykla!? Może trochę ból złagodzą poszukiwania pojazdu - wygląda na to, że szala przechyla się w kierunku CB 500:-). A poza tym to jestem z Warszawy i na stanie posiadam 2 sztuki dzieci, które pytały czy są dziecinne kaski. Trwam przy stanowisku że nie ma;-).

P.S. znajomi twierdzą, że albo oszalałam, albo przechodzę kryzys wieku średniego:-D
Obserwuj wątek
    • ja.dorcia Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 08.11.11, 20:45
      gratulacje :) ja zdawałam czwartego, też z pozytywnym rezultatem :)

Oj tam, od razu że kryzys... trzeba mieć jakieś wyzwania w życiu, nie? No, teraz jest coraz więcej dziewczyn... ale pamiętam, jak powiedziałam o moich zamiarach (robienia kursu na A) jak kilka lat temu robiłam B, to mój instruktor niemalże wielorybka zrobił :)
      A co do kasków... niestety są, a jak dzieci kumate, to niestety szybko znajdą...
    • 1_leo Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 08.11.11, 21:01
      molly_5 napisała:
      > P.S. znajomi twierdzą, że albo oszalałam, albo przechodzę kryzys wieku średnieg
      > o:-D

Oczywiście , że oszalałaś!!! Jest totalny brak normalnych motocyklistów, zwłaszcza na tym forum :>:>:>
      Serdecznie gratuluję :)
      A na małe kaski przyjdzie czas jak naprawdę opanujesz moto
    • pszczola35 Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 08.11.11, 22:34
      Powitać równie serdecznie z W-wy :) Gratulacje za literkę A, za cierpliwość do rozpoczęcia kolejnego sezonu już z własnym motongiem (życzę zakupu Cebulki - to świetny motong :D ). Tudzież taki posiadam, jak i dwójkę dzieci ;)) Jesli byś chciała się spotkać na oględzinach mojego Maczka i ot tak pogadać, to zapraszam :)

Serdeczności, Owad Miodopędny ;)

• goha66 Re: witaj Molly :) 09.11.11, 07:30
      molly_5 napisała:
      > Przeżyjecie jeśli się pochwalę? Bo mimo stosownego wieku ten mały sukces sprawia że chacham się jak dzieciuch:-D. Otóż 2 listopada zdałam egzamin na kat.A, za pierwszym podejściem!

... przeżyjemy i będziemy gratulować :). tym "stosownym wiekiem" to się nam nie kryguj, bo napewno starsza od węgla (i np. ode mnie) nie jesteś ;). jesli mogę zasugerować - skorzystaj z zaproszenia Pszczoły - Agniecha jest fajnym i ciepłym człowiekiem, a do tego piecze świetne ciasta ;D
      P.S.
      Twoi znajomi mają rację ... ale przecież lepiej odejść od zmysłów, niż zwariować ;). pozdr.
    • yacey Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 09.11.11, 14:41
      Witam z warszawskiego Ursynowa :)

PS
      Powodzenia w poszukiwaniach motocykla i wytrwalosci w niedopuszczaniu dzieci do tego diabelskiego wynalazku.
    • grazyna1pl Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 09.11.11, 23:26
      gratulacje :)
      i powodzenia
      a zima szybko mija - szczególnie, że masz motocyklowo-szukane zajęcie ;)
    • efjot1200 Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 10.11.11, 17:44
      molly_5 napisała:
      > P.S. znajomi twierdzą, że albo oszalałam, albo przechodzę kryzys wieku średnieg
      > o:-D
      Witaj
      No oczywiście ,że oszalałaś:)
      Z pewnością masz kryzys ,z resztą ja też bo szukam auta z długą maską (cokolwiek to znaczy)
      Jestem facetem tak dla jasności:D
      • 1_leo Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 10.11.11, 22:30
        efjot1200 napisał:
        > Jestem facetem tak dla jasności:D

No to jestem w szoku:>:>:>
    • taga4 Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 11.11.11, 19:17
      gratulacje molly! ja też z wawy jestem :-) witaj :-)
      • termit16 Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 12.11.11, 14:55
        Gratulacje!
        PS Ojej tutaj są sami młodzi, więc na pewno Ty będziesz najstarsza :-)
    • paulina80s Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 14.11.11, 08:30
      witam i gratuluje ;)
    • huggi Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 14.11.11, 13:46
      hej molly_5 gratki wielkie -ja też 2 zdałam za pierwszym podejściem i może nawet się widziałyśmy jak zdawałaś na Odlewniczej :) ach te zaduszki :) - to był fajny dzień :0
      moja mała też się szykuje na moto - jak dotąd tylko bawi się modelem i czasem z nim śpi
      pozdrawiam cieplutko - no właśnie jak wytrzymać bez dwóch kółek jak się zdało a tu zima
      ach...;(
    • alut-ka71 Re: mój mały-wielki sukces:-) i powitanie 14.11.11, 13:51
      Gratulacje szalona kobieto! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka