Dodaj do ulubionych

sposób na hormony

30.05.04, 21:02
ma ktoś dobry sposób na pohamowanie hormonów Zwłaszcza w trudnych okresach
dla kobiet bo ja juz dłużej tego nie zniosę
Naraz jestem szczesliwa i wszystko jest ok a zaraz mam takiego nerwa że
rozniosłabym wszystkich po kolei a nastepnie popadam w melancholie i chce mi
się ryczeć i tak jest co miesiąc help!!!!!!!!!!!!!

mile widziane porady panów
może doświadczeni męzowie znaja dobre sposoby

dura lex sed lex
Obserwuj wątek
    • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 21:05
      a moze zmienić ( o ile używasz?) tabletki antykoncepcyjne..
      to w dużym stopniu ich "zasługa" ze czujemy sie dziwnie w najmniej oczekiwanych
      sytuacjach...
    • daguska Re: sposób na hormony 30.05.04, 21:09
      nie używam takich specyfików !
      ale może są sposoby na humorki! tabletki niekoniecznie może jakieś naturalne

pozdrawiam
      • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 21:19
        tak, duzo marchewek, jablek i truskawek
        do tego winogrona...
        i sport, moze basen lub areobik...
        hmmm
        albo zmienic faceta? moze to on jest powodem frustracjii?
        • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 21:38
          wow niczym forum feministek , cóż za porażająca pewność siebie !!! coś tak jak
          u millera w rządzie !!!
          wszystko co złe to facetów wina

dziękuję za nazwanie mnie powodem frustracji
          faktycznie piękny powód !!!! i piękna ksywka!!! wow

brawo dla lekarzy dusz!!! brawo!!!
          • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 21:48
            jezeli urazilam, to przepraszam...

z doświadczenia wiem, ze czesto zachowanie partnera powoduje ciągłe zmiany i
            niepokoje u kobiety (i vice versa)
            nie pisze, ze trzeba zmienic prace, chociaz czesto to tez pomaga, bo praca
            jest czasami ciezka do zmienienia

egoistycznie wybralam mniejsze zło..
            • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 21:55
              a masz dyplom medycyny lub sutanne ????

z dyplomem medycyny możesz leczyć ciało a nosząc sutanne leczyć duszę!!!

w innych przypadkach sorry nie bede opierał sie na Twoim zdaniu

doświadczenia swoje zachowaj dla siebie !!!! może tobie by się przydała zmiana
              partnera!!!! cóż możesz się nad tym zastanowić bo widze że Ci sie nudzi !!! a
              tak chyba nie powinno być !!!

taka mądra osoba jak Ty nie powinna mieć z tym problemów
              • daguska Re: sposób na hormony 30.05.04, 21:58
                a to miałbyc taki sympatyczny wątek
                ale pomaga bo czytając te posty to przchodzą mi wszelkie humory :) To chyba ze
                stresu sesyjnego !
                hihihi
                • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:01
                  Tak kurwa, piekne dzieki, ze mi przypomnialas o tej pierdolonej
                  drobnostce..... Kocham swoj wydzial.... kocham sesje na nim..
                  pozdr. hm`
                  • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:03
                    Zoh przyjacielu z piaskownicy, nie wiem czy mozna tu tak dosadnie pisac. ;]]]]
                    Ale to tylko forma. ;]]
                    pozdr. hm`
              • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:04
                jetbang napisał:

> w innych przypadkach sorry nie bede opierał sie na Twoim zdaniu

wychodzą utajone frustracje..
                hi hi
                mam dyplom
                nawet drugiego stopnia
                ale konsultacje kosztują, oj, i to bardzo!
                • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:06
                  Heh, niedawno w tramwaju powolalem, sie przed kanarem na jeden malo znany
                  przepis. Kanar strasznie chcial go poznac, ktory to... hm` na to... "o ile sie
                  nie myle porady prawne w Polsce sa platne"... ;] A taka drobna asocjacja.
                  pozdr. hm`
                • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:10
                  no i w łape trzeba dać!!!

a im wyższy stopień to tym więcej

może masz i rację może faktycznie Daga powinna sobie zmienić partnera !!!

tylko pewnie na kobietę ????

a dla Ciebie info - nie mam żadnych frustracji!!! od dziś za to będę
                  egoistyczną chamską męską szowinistyczną świnią!!! zwłaszcza dla lekarzy z
                  drugim stopniem specjalizacji!!!

przy okazji wypisz receptę!!
                  • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:12
                    Hej, Jet..
                    im bardziej sie denerwujesz tym bardziej wychodzi, ze jestes sfrustrowany..
                    jezeli Dadze się podoba partner i jest jej z tym dobrze, to OK

moze faktycznie przyczyny nalezy szukac gdzie indziej?
                    • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:20
                      za to ja odczuwam u Ciebie brak możliwości podporządkowania swojego chłopa
                      Twojemu zdaniu i uprzedmiotowienia go do stopnia kija od szczotki!!!

a jeśli się nie udaje i coś nie pasuje to zmiana i koniec

szantaż, poparty feministycznym babskim zdaniem i w dodatku nie podlegającym
                      dyskusji . jak nie pójdziesz z psem na spacer to won. jak nie ... to won .

zastanów się nad wizytą u psychiatry albo ginekologa (kolejność obojątna) bo
                      albo trzeba się leczyć na głowę albo zmienić tabletki o ile używasz!!!
                      • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:23
                        Heh, moze cierpi na syndrom permamentnego....??
                        pozdr. hm`
                        • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:33
                          nie,
                          syndrom głebokiego niedopchniecia mnie nie dotyczy...
                      • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:30
                        u mnie wszystko jest ok
                        tabletek nie uzywam
                        psa nie mam
                        a facet nie jest kijem od szczotki
                        • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:39
                          ale swojego feminizmu i uprzedmiotowiania oraz podporządkowania partnera nie
                          zaprzeczyłaś więc wnoszę że się zgadzasz.

mi pozostaje współczuć partnerowi, może faktycznie stwierdzic, że powinien ale
                          to Twój partner zmienić Ciebie!!!! bo z partnerstwa tu już wiele nie zostało a
                          dyktatury się szybko kończą!!!
                          • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:45
                            wiesz co, powinienes isc zbadac sobie poziom hormonow..
                            bo sie strasznie podniecasz, a przy tym krzyczysz...
                            a to nie jest zdrowe
                            ani dla mnie
                            ani dla ciebie
                            ani dla otoczenia
                • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:41
                  oglądałaś sexmisję????

te dyplomy i fakultety a tableki żeby naturalny popęd hamować heh
                  • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:50
                    to tylko fikcja
                    medycyna poszla daleko do przodu..
                    • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:52
                      to skorzystaj z niej czasem !!!! ja nie musze !!!
                      • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 22:57
                        ty moze skorzystaj od czasu do czasu ze swojego mózgu.
                        wyjdzie taniej i szybciej.
                        • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:03
                          Dałaś już popis działania swojego mózgu z drugim stopniem specjalizacji!!!

jak coś nie tak to zmień partnera - i brakuje tylko ja tak zrobiłam sprawdzona
                          metoda , gilr power!!!!!!!!!

chyba trzeba napisać pismo o cofniecie Ci prawa do wykonywania zawodu !!!
                          współczucie dla pacjentów !!! zwłaszcza płci męskiej !!!
                          • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:12
                            super
                            terapia idzie idealnie
                            twoja frustracja znajduje ujscie w anonimowym najezdzie na kobiete
                            gratuluje!
                            • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:22
                              akcje Twojego feminizmu i ego poszybowały wśród ruin gospodarki na wyżyny!!!
                              dumny jestem z tego że Ci w tym pomogłem

mąż się bawi resorkami a Ty piep... głupoty w stylu jw.

wmawiając mi anginę sama u siebie raka nie widzisz !!!

a co do frustracji, cóż nawet jak masz drugi stopień specjalizacji (cóż znam
                              prof. który nie potrafił wypełnić przelewu) to masz prawo być sfrustrowaną gdy
                              przychodzi do Ciebie Twój kolega ze studiów jako PeHowiec i wiesz że on był
                              głąb a ty taka genialna i on bez dyplomu (z drugim stopniem specjalizacji)
                              zarabia 3 a może 4 razy tyle co Ty. przez to nie możesz spac w nocy klikając na
                              komputerze spełniasz swój lekarski obowiązek i podnosisz swoje ego nawracając
                              zbłądzone kobiety na feministyczny kierunek myslenia.
                              • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:25
                                a moze ciebie sie nawroci na meski tryb myslenia?
                                bo jakos myslenie w ogole ci nie wychodzi.
                                bawisz sie w terapeute od siedmiu bolesci..
                                he he
                                zalosne...
                                • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:29
                                  heh jak na inżyniera to chyba wręcz nieźle mi idzie !!!

za to u Ciebie jak na złość coś Ci nie wychodzi chyba odkryłem pradwę i to boli
                                  tyle lat nauki dyplom z drugim stopniem specjalizacji a tu taka diagnoza !!!
                                  zmień partnera !!!

to prawie tak jak lepper chce leczyć polska gospodarke !!!

BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!!!
                                  • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:34
                                    Wiesz co, Jet?
                                    ze ci Bang odwalil...

ten inzynier to pewnie na gieldzie kupiony
                                    bo jakos umyslu scislego nie masz
                                    o ile w ogole masz umysl...
                                    • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:42
                                      o tak ???
                                      dyplom do wglądu łącznie z praca magisterską !!! jak będziesz w lublinie mogę
                                      Ci nawet większość prac semestralnych pokazać i możesz nawet mnie z nich
                                      odpytać czy sam je robiłem - również zapraszam do kontaktu z moimi
                                      wykładowcami. heh jak widze co i w jakiej ilości się uczy medycyna to
                                      soooorrrryyy ale to co ja kończyłem ma taki sam poziom wysiłku.

Ale Twój egoizm jest tak wysoki że jak coś nie idzie po Twojej myśli i jak ktoś
                                      Cię nie uwielbia to już na bazarze kupił !!!

proponuje faktycznie idź do leppera bo dyskutowac z Tobą nawet o marchewce to
                                      i tak do sexu dojdziesz i stawiając na swoim jak lepper.

byc może mi odwalił Bang :> co by to nie było ;-)

natomist tobie w głowie wiruje tylko sex i sex - zadałem sobie trochu trudu i
                                      przeglądam Twoje pozostałe posty na innych forach i dziwnie się tylko wokół
                                      sexu gadki toczą czyżbyś była nie wyżyta ????
                                      • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:47
                                        Ha! Wiec moja wczesniejsza diagnoza byla sehr gut. ;]
                                        pozdr. hm`
                                        • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:49
                                          chyba tak

wrzuć na wyszukiwarce nick : altu

i poczytaj ;-))))
                                          • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:51
                                            Teraz cierpie katusze, pije kawe, mysle by moze zapalic i powtarzam jakis
                                            piekny aczkolwiek archaiczny moim zdaniem przepis...
                                            pozdr. hm`
                                      • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:51
                                        hmm.
                                        to dziwne, bo to jest jedyne forum, na ktorym o sexie gadam
                                        smieszny jestes
                                        sex nie jest wyznacznikiem mojego zycia.
                                        ale najwidoczniej glodnemu chleb na mysli...
                                        tylko pewnie Freud by sie zastanowil po kiego licha ci marchewka? czyzbys mial
                                        niejakie problemy ...?

moze jestem egoistką, ale wskaz mi kogokolwiek, kto egoistą nie jest?

ty nie musisz mnie uwielbiac. nawet bym tego nie chciala...
                                        dyskusja z Lepperem pewnie bylaby prowadzona w nieco innym, spokojniejszym (jak
                                        mniemam) tonie. on nie krzyczy i nie unosi sie gniewem...
                                        • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:52
                                          ....ale moze ma poczucie humoru??
                                          pozdr. hm`
                                          • altu Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:55
                                            kto? Lepper czy Jet?
                                        • jetbang Re: sposób na hormony 31.05.04, 00:08
                                          altu napisała:

> hmm.
                                          > to dziwne, bo to jest jedyne forum, na ktorym o sexie gadam

nie - forum wysokie obcasy i Twoje rady dla pozostałych feministek oraz inne
                                          fora

> smieszny jestes

tu już dajesz upust swoim emocjom - dałaś się inżynierowi sprowokować!!! a
                                          gdzie lekarska obojętność ??? odeszła wraz z pavulonem ????

> sex nie jest wyznacznikiem mojego zycia.

to oznacza że Twoje naturalne instynkty zostały zredukowane - czyżby
                                          sexmisja ????

> ale najwidoczniej glodnemu chleb na mysli...

tu również się mylisz!!! dobrze że nie zostałaś saperem - ką (czy rodzaj żeński
                                          od saper jest saperka???)

> tylko pewnie Freud by sie zastanowil po kiego licha ci marchewka? czyzbys
                                          mial niejakie problemy ...?

równiez błąd - gdzieś w jednym ze swoich postów umieściłaś marchewkę - krótka
                                          pamięć

> moze jestem egoistką, ale wskaz mi kogokolwiek, kto egoistą nie jest?

ja nie jestem egoistą!!! poczytaj moje posty !!!

> ty nie musisz mnie uwielbiac. nawet bym tego nie chciala...

oooo tu się zgadzamy!!!!

> dyskusja z Lepperem pewnie bylaby prowadzona w nieco innym, spokojniejszym
                                          (jak mniemam) tonie. on nie krzyczy i nie unosi sie gniewem...

ja nie krzyczę!!! ehhh nie znasz andrzejka i znów się mylisz

Dzięki Bogu, że nie wydajesz amunicji w Łodzi!!! Choć przepisywanie recept może
                                          być o 100 razy gorsze!!!

Pozdrawiam sedrecznie spadam spac bo przed 6 musze wstać !!! papapa
                                          • altu Re: sposób na hormony 31.05.04, 09:19
                                            > oraz inne fora

chcialabym zobaczyc te inne fora.. w szczegolnosci..

marchewka wyszla od Ciebie..

jakbys jeszcze umial _dokladnie_ czytac... to bysmy sobie oboje oszczedzili
                                            tego pisania...
                                            ech.. nie chce mi sie powtarzac...

a propos amunicji..
                                            nawet blondynki na strzelnicy potrafia rozroznic ostrą od straszaków...
                                            a ty pewnie nawet w wojsku nie byles...

oprócz pavulonu są setki innych fajniejszych uśmiercaczy.. które czasami jesz
                                            nawet na obiad.. ale po co to wiedziec szaremu smiertelnikomi..

pozdrawiam wzajemnie..

p.s. znam wielu Andrzejów.. aż dziw bierze, ze Ty takze.. bo oni, w
                                            przciwienstwie do Ciebie są normalni... i nie wpadają we frustracje...
                                            a z rana zazwyczaj są sympatyczni i mniej złośliwi...
                                    • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:48
                                      Dżizas!!!!

ale Ty masz czasu wolnego !!!!!! Znaleziono: 1189 postów !!! tylko w 2004 roku

no no no

może bezrobotna ????
                                      • hm` Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:50
                                        Heh, jestes zlosliwy..... Bosze jaki Jacobs jest niedobry, a to czego sie ucze
                                        takie pasjonujace. ;]
                                        pozdr. hm`
                                        • jetbang Re: sposób na hormony 30.05.04, 23:59
                                          jestem jaki jestem

i nie ukrywam że dobrze mi z tym!!!!
                                          • altu Re: sposób na hormony 31.05.04, 00:00
                                            czyli Jet humoru nie ma
                                            a moze i dobrze..
                                            • hm` Re: sposób na hormony 31.05.04, 00:01
                                              Heh, kiedys bodaj Znacz Dwa powiedzial, ze czlowiekowi mozna zarzucic wszystko
                                              i nawet specjalnie nie bedzie protestowal....ale jesli sie komus zarzucic brak
                                              poczucia humoru...
                                              pozdr. hm`
                                              • altu Re: sposób na hormony 31.05.04, 09:13
                                                Na to Jet nawet nie protestował...
    • ejno Re: sposób na hormony 31.05.04, 17:45
      No mi ktos kiedys powiedzial, ze mam zrec witaminke "A":)
    • ryza_malpa1 Re: sposób na hormony 31.05.04, 18:04
      Na hormony podobnie jak na kaca najlepsza jest ciężka praca.
      Tudziez ukojenie przez ukochanego....
    • ejno Re: sposób na hormony 31.05.04, 18:12
      Albo worek treningowy z podobizna kogos kogo nie lubisz hehehehe:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka