semele 06.03.02, 23:30 Poznam nietuzinkowego mezczyzne - kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yess Re: Anons stricte towarzyski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 23:32 ja bym tez poznala takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dude_ Re: Anons stricte towarzyski 06.03.02, 23:41 Co oznacza fakt, iż jest ktoś nietuzinkowym męszczyzną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Anons stricte towarzyski IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 23:41 Ja też:) I to niejednego!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Anons stricte towarzyski 06.03.02, 23:45 proponuję od razu tuzin nietuzinkowych facetów łatwiej bedzie wybrać nietuzinkowego ale wtedy to musi być chyba trzynastu i znowu przesrana sprawa ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Anons stricte towarzyski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 00:28 a trzynastych jest dwóch czarny piotruś i joker Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Anons stricte towarzyski 07.03.02, 00:32 jeśli mam wybór to postaram się wyciągnąć jokera on potrafi znaleźć się w kazdej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
dude_ Re: Anons stricte towarzyski 07.03.02, 00:47 laura! napisał(a): > jeśli mam wybór > to postaram się wyciągnąć jokera > on potrafi znaleźć się w kazdej sytuacji i tak zawsze czarne wygrywa a białe przegrywa a tak wogóle to kart są znaczone;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Anons stricte towarzyski 07.03.02, 00:54 wiesz, ja pewne karciane zasady przenoszę w życie a jeśli w grze oszukują obie strony to nie oszukuje nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Anons stricte towarzyski IP: *.tkb.net.pl 07.03.02, 01:01 oj, naiwnas dzieciatko, naiwnas! jak go znajdziesz, to zapodaj - kcem obaczyc takie kuriozum!!!!! podobno co drugi nietuzinkowy jezd, a ja zawsze trafiam na tego pierwszego!!!!! wielce zobowiazana bedem czort. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Anons stricte towarzyski 07.03.02, 07:11 powiem nieskromnie- mozesz poznac mnie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exPanBog Re: Anons stricte towarzyski IP: *.cyfronet.krakow.pl 07.03.02, 15:09 Biedna! Chociaz sama winna, bo troche zle skonstuowala ogloszenie, wiadomo, kazdy mysli, ze jest nietuzinkowy, patrz wyzej. Ale powinna chyba sie bardziej zareklamowac? Moze potrzebny jej nietuzinkowy, zeby jej zwyczajnosc zaslonic? I zdefiniowac nietuzinkowosc, jak spelni to zadanie, to jest naprawde cool... Odpowiedz Link Zgłoś
semele Re: Anons stricte towarzyski 07.03.02, 21:35 Dobra najpierw podliz: widze, ze mozna znalezc w tym gronie wiele nietuzinkowych osob:)) A teraz reklama: nie szukalabym nietuzinkowego mr exPanBog, gdybym sama byla chodzaca zwyczajnoscia. Chce faceta niezwyklego i szalonego conajmniej tak jak ja, zebysmy stworzyli razem prawdziwie szalone i magiczne chwile! No i definition: nietuzinkowosc to dla mnie umiejetnosc wydobycia sie z szarosci, zycie we wszystkich barwach teczy. Ja to potrafie, czy ktos z Was tez? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Anons stricte towarzyski 08.03.02, 06:59 raz mi sie udalo. Kolega mial ziemnista cere. Jak mu w oko przypierdolilem- ukazala sie wspaniala tecza :o)) Odpowiedz Link Zgłoś