molly_5
28.12.11, 11:08
Drogie Panie i Panowie:-). Mam pytanie z serii tych, które zostały zadane milionstodziewięćset razy a wciąż będą zadawane:-D. Mam cichą nadzieję, że mimo to uzyskam jakieś odpowiedzi.
Moto jest, ciuchy są ( no, na lato coś będę musiała kupić), buty wybrane ( będą sidi lei). Pora na kask.
Moje pytanie podstawowe do doświadczonych: jak zrobić lepiej - zainwestować w niższy model marki z wyższej półki czy w wysoki model ze średniej? Interesuje mnie kask integralny bo coś mocno jestem przywiązana do swojej twarzy. Mam do wydania jak na kask to niewiele, max 1000 pln, jakbym się zmieściła w 800 byłoby świetnie. Za tę kasę na pewno mieć wszystkiego nie można:-( ale zależy mi na blendzie. A może nie warto i da się jakoś jeżdzić w okularach? Wpadł mi w oko agv s4 sv.
I jeszcze jedno - kwestia ekonomiczna - czy korzystać z tych przecen co są obecnie, czy też czekać aż pojawią się modele na 2012, co spowoduje spadek cen modeli z 2011? Kompletnie się na tym rynku nie wyznaję, wiec wszelkie sugestie są na wagę złota.