carrymoon 29.01.12, 10:23 Są już fotki z BZ zimowego o dziwo Jerzy dosłał :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: Zapraszam na MFB 29.01.12, 14:07 Carry, a co z płytką na której m.in. były fory z Krasnobrodu? Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: Zapraszam na MFB 29.01.12, 18:00 goha66 napisała: > Carry, a co z płytką na której m.in. były fory z Krasnobrodu? Ja mam dla Ciebie skopiowana płytkę i jakbyś się wczoraj pojawiła, to byś ją dostała. :D Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Zapraszam na MFB 29.01.12, 20:04 alut-ka71 napisała: > Ja mam dla Ciebie skopiowana płytkę i jakbyś się wczoraj pojawiła, to byś ją do > stała. :D ... zatem mam dodatkowy, ale nie najważniejszy powód by żałować, że nie mogłam :) pytam o te zdjęcia ze względu na tych, którzy na oglądnięcie ich mogą liczyć tylko na mfb :). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-hayka Re: Zapraszam na MFB 30.01.12, 17:55 carrymoon napisała: > Są już fotki z BZ zimowego > o dziwo Jerzy dosłał :D i to ma być wdzięczność ?!:( następne będą bez cenzury! Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Zapraszam na MFB 30.01.12, 18:04 Jerzy dawaj te bez cenzury, to może uwierze, że impreza była do doopy, bo po tych fotkach to raczej można wywnioskować, że do dupy było :) Odpowiedz Link Zgłoś