tadeusz_ski.51 Jaki Tadzio?! 06.02.12, 10:11 Mówiłem, że teraz nie jestem żaden Tadzio! Mówiłem, że wypraszam sobie takie poufałości! Teraz jestem Tadeusz! Tadeusz poważny! I proszę mnie traktować tak jak na to zasługuję ze względu na wiek i stanowisko, które tu piastuję! Admin Tadeusz poważny.... Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Jaki Tadzio?! 06.02.12, 19:08 Hehehe, Ty i powaga :p Koń by się uśmiał :D Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: Jaki Tadzio?! 08.02.12, 15:24 To chyba musisz zmienić nicka na tadeusz_poważny :P Odpowiedz Link Zgłoś
rudka-a Re: Jaki Tadzio?! 08.02.12, 15:50 Stanowiska maja to do siebie, ze dzis sie je piastuje, a jutro niekoniecznie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jaki Tadzio?! 09.02.12, 09:32 darima_ka napisała: > A upadek bywa bolesny :D ----------------- Zależy jak kto upada? Mówi się, że kot zawsze spada na 4 łapy? Ale ja nie sprawdzałem i kotem nie rzucałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jaki Tadzio?! 09.02.12, 09:26 rudka-a napisała: > Stanowiska maja to do siebie, ze dzis sie je piastuje, a jutro niekoniecznie ;)) -------------------- Akurat to "stanowisko" dotąd się piastuje, póki się samemu nie zrezygnuje. Ja z tej "fuchy" nie mam zamiaru rezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jaki Tadzio?! 09.02.12, 09:23 rena-ta49 napisała: > To chyba musisz zmienić nicka na tadeusz_poważny :P -------------- A czy mój nick tadeusz_ski.51 wydaje Ci się niepoważny? Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Jaki Tadzio?! 09.02.12, 19:38 Nie żeby nick był niepoważny , ale ja na widok Twojego nicka zaraz się śmieje , nie wiem dlaczego? Ale czasem też się złoszczę, przyznaję :D Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: Jaki Tadzio?! 12.02.12, 09:05 Tadeusz w swojej powadze też jest śmieszny, powaga do Niego nie pasuje ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jaki Tadzio?! 13.02.12, 10:12 rena-ta49 napisała: > Tadeusz w swojej powadze też jest śmieszny, > powaga do Niego nie pasuje ? :) -------------------- Co takiego? A właśnie że pasuje! Sutanna do mnie nie pasuje, z tym się zgodzę ale powaga pasuje mi jak najbardziej. Gdybys widziała mnie jak zaczeszę moją trzywłosową grzywkę na czubek głowy to byś szybko zmieniła zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: Jaki Tadzio?! 15.02.12, 15:16 No tak ,ta grzywka przemawia za powagą Tadeusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: Jaki Tadzio?! 12.02.12, 09:06 Czyli wywołuje jakieś emocje , dobre czy złe , nie ważne ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Różni z nas ludzie.... 12.02.12, 09:09 darima_ka napisała: > Nie żeby nick był niepoważny , > ale ja na widok Twojego nicka zaraz się śmieje , > nie wiem dlaczego? > Ale czasem też się złoszczę, przyznaję :D Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No to jak to wreszcie? 13.02.12, 10:07 darima_ka napisała: > Nie żeby nick był niepoważny , > ale ja na widok Twojego nicka zaraz się śmieje , > nie wiem dlaczego? > Ale czasem też się złoszczę, przyznaję :D ---------------------- No to popatrzmy: tadeusz_ski.51... patrzę i nic. Ani się nie śmieję ani nie złoszczę. Darima, a może Ty kątem oka zaglądasz do lusterka i stąd te reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: Ten wątek postanowiłem 15.02.12, 15:17 A czy nie widzisz podobieństwa do siebie w tym obrazku? :) Odpowiedz Link Zgłoś