Dodaj do ulubionych

Jaka czapeczka?

09.06.04, 17:44
Skończyły mi się już niemowlęce czapeczki, przyszła pora na kupno nowej...
Dziś kupiłam fajną z rybkami w H&M za 14zł taką boską z osłoną na karczek-
trochę za duża tak nota bene ;-D
Ale do rzeczy: czy teraz jak już jest ciepło, czasem wieje czasem nie-
chronicie też uszy malca?
Można już zakładać czapy typu 'basebolówka' czy nadal wiązana z osłoną na
uszy?
Obserwuj wątek
    • barbamama Re: Jaka czapeczka? 09.06.04, 20:37
      Ja szukam takiej z osłoną na karczek, mam narazie bez wiazanki z osłoną na
      uszy - jest juz za mała więc musze kupic nową. Boje sie zwykłą bejsbolówke
      Maciek bedzie sciagał, koło mnie na Wilczej jest taka "półhurtownia" i tam
      widziałam czapki typu bejsbolówka ale takie mieciutkie, z tyłu z gumaczką,
      białe za 9.90- chyba kupie + dodatkowo jeszcze taką z osłonką na karczek. Ehhh
      dziewczynkom jakos łatwiej było kupic. Wroncia Twój Sławus taki wielkolud jak i
      Maciejka- jaki rozmiar czapki kupujesz dla Niego???
      • cz.wrona Re: Jaka czapeczka? 10.06.04, 09:39
        Barbo ;-)

Kupiłam czapĘ wcześniej na 44 i jest za mała ;-(( A taka fajna, dzinsowa
        buuuuu. Myślę , że ma tak ok. 48 Ta czapka co ją teraz kupiłam ma w ogóle jakiś
        dziwny rozmiar bo na wzrost od 106-116 i trochę sie wkurzyłam bo ją wczoraj
        znalazłam na allegro, mam nadzieję, że nie przepłaciłam... o tu jest identyczna wrrr
    • daaisy1 Ach te czapki... 10.06.04, 20:18
      Olo skończył już 10 miesięcy...ale jak tylko zrobiły się cieplłe bezwietrze
      dni..już w kwietniu zakładałam mu czapkę typu kapelusik (z penauts - dzinsowa)
      lub czapkę z daszkiem....choć on najchętniej chodzi bez...i gdy tylko budką
      mogę mu zasłonić główkę..a nie wieje wiatr pozwalam mu na to...:)

Pozdrawiam gorąco
      Edytka
      • yezyk Re: Ach te czapki... 11.06.04, 09:29
        a ja ciągle zakładam Edytce czapke chroniącą uszka. ona jakoś łatwo łapie różne
        przeziębienia i boję się, żeby nie miała zapalenia uszu. a w bezwietrzne dni
        mamy takie kapelusiki. mam też chustki na głowę, gdy ma dobry humor to ich nie
        ściąga ;))
        swoją drogą to strasznie drogie te czapki, czy też macie takie wrażenie??
        pozdrowionka
        agnieszka
    • dorcia_r Re: Jaka czapeczka? 11.06.04, 12:03
      Jak wieje to osłaniam mu uszka taką czapeczką - cieniutką
      forum.gazeta.pl/ogl/adv/forum/63/7/63756.jpg
      A gdy jest ładna pogoda to zwązuję mu uszka na górze czapki i ma basebolówkę :-
      )) Albo wkładam mu taki kapelusik
      forum.gazeta.pl/ogl/adv/forum/68/6/68666.jpg - mój ostatni nabytek z
      firmy tup-tup rozmiar 49.
      • cz.wrona Re: Jaka czapeczka? 12.06.04, 08:06
        Hehe ta pierwsza czapeczka super! Dorciu muszę taką jeszcze kupić Szkrabowi ;-)
        Yezyku- rzeczywiście ceny czapek wołają o pomstę do nieba! Byłam w Auchan- byle
        jakie czapkipo 20,30 złotych! A z ciekawoć\ści zajrzałam do H&M- 12.90 ;-P
        • barbamama Re: Jaka czapeczka? 13.06.04, 00:25
          KUPIŁAM !!!!
          Za 15 zł w geant, sliczna , z cienkiego płocienka z osłonka na karczek, można
          ja zapiąc i jest wtedy cieniutka bejsbolówka. Kapelutek jeszcze kupię, Olo
          cudnie wyglada. Byłam dziś w jankach i tam jest taki sklep : Gemo- cuudne
          ciuszki i ładne czapeczki, jak pojedziemy za jakiś czas to może wybiorę Mackowi-
          przyda się na zmianę :)
          Acha Wronka, Mackowi kupiłam w rozmiarze 47 :)
    • mamaszyma Re: Jaka czapeczka? 14.06.04, 11:46
      Szymek ma basebolówkę i nareszcie widac , ze to chłopak. Wczesneij denerwowało
      mnie jak ktos mówił: "jaka sliczna dziewczynka...." Miałam tez taka z daszkiem
      wiazaną, ale jest juz za mała, ale chyba muszę jeszcze taką kupic, jakby
      wiało.... No a poza tym, ma w tym roku nie byc lata (buuuuu) więc więcje
      letnich czapeczek sie raczej nie przyda.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka