edzioszka 16.06.04, 12:19 szczególnie tych, którzy wytrwale poszukują laski ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: Panowie, cosik dla Was 16.06.04, 12:41 hehehehehehe Edkaaaaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Panowie, cosik dla Was 16.06.04, 12:56 Tego się obawiałem... Juz ktoś kiedyś mamił mnie podobną stroną :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Panowie, cosik dla Was 16.06.04, 14:49 Dziś jest chyba dzień dobroci dla panów. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Panowie, cosik dla Was 25.06.04, 19:56 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35078,2149302.html?x=4 tu to dopiero jest coś dla panów Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie, cosik dla Was 25.06.04, 21:56 Kiedy włosy stają dęba, łatwiej strzyc. /stara prawda fryzjerska/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Panowie, cosik dla Was 27.06.04, 11:31 Sadzisz, ze w tym zakladzie akurat wlosy staja deba? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Panowie, cosik dla Was 27.06.04, 12:28 A niby co innego Milciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Panowie, cosik dla Was 02.07.04, 21:47 No Edka, to jest niezłe. Oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie, cosik dla Was 02.07.04, 22:00 Też mam coś dla jednego Pana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka tym razem poplotkuję o panach: 02.07.04, 22:14 założyciel tego oto forum wykazał sporo krytycyzmu względem własnej osoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 02.07.04, 23:44 edzioszka napisała: > założyciel tego oto forum wykazał sporo krytycyzmu względem własnej osoby ;) > Ale Ci się dziwie, że nie założyłaś tam żadnego postu Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 08:34 Cover, ach Cover, jak Ty się ładnie dziwisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 09:53 On się tak pięknie dziwi I cały taki jest zdziwiony Zdziwienie jego jest jak myśliwy I jeszcze dziwią się ramiona Ze zdziwienia aż podnosi brwi Coraz piękniejsze w tym zdziwieniu To jakby ktoś otwierał drzwi I wejść już dalej nie mógł On się tak pięknie dziwi I ciągle wszystkim zaskoczony W zdziwieniu swym aż traci siły Lecz dalej jeszcze jest zdziwiony Jego dziwi nawet płytki talerz Zadziwia - skrzynka pocztowa On nie musi mieć już innych zalet Niech tylko będzie wciąż zdziwiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 10:10 Och, Edi, jak Ty pięknie o nim mówisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 10:14 nie ja, a Adam Ziemianin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 11:48 Adam Ziemianin wie takie rzeczy o Coverze? Ach! Jak mu zazdroszczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 11:55 a ja nie, gdyż o ile się orientuję - Cover jest heterykiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 11:59 Kim jest? Czy to ktoś jak heretyk? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:07 a tak na marginesie - choleryk również ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:17 Eda, ja Ci to już tłumaczyłem, żaden tam choleryk, ja to anioł jestem ;)!! jaki heretyk ? kto wam głupot naopowiadał ? widziałaś kiedyś anioła heretyka ? Eda ! ... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:32 Mnie nikt jeszcze nie naopowiadał, dopiero wywiad środowiskowy na Twój temat zaczęłam od Edy, więc siedź spokojne i mi nie przeszkadzaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 18:50 debi_bebi napisała: > Mnie nikt jeszcze nie naopowiadał, dopiero wywiad środowiskowy na Twój temat > zaczęłam od Edy, więc siedź spokojne i mi nie przeszkadzaj! :) Nie słuchaj innych, słuchaj mnie. Bo ja anioł jestem :) A wogóle to ja Was wole bez, jeśli chodzi o stanik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 20:12 Tak, tak, to się tak niewinnie zaczyna, że anioł jesteś, że wolisz bez stanika, a jak dojdzie co do czego, to pewno diabeł w Ciebie wstępuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 20:55 debi_bebi napisała: > Tak, tak, to się tak niewinnie zaczyna, że anioł jesteś, że wolisz bez stanika, > > a jak dojdzie co do czego, to pewno diabeł w Ciebie wstępuje ;) > Oj, debi wiem, że być chciała ale... ;) ja to anioł jestem i tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 21:07 o nie - anielica to ja.. wprawdzie upadła ale jednak.. w starej, wymiętej aureoli, sczłowieczała na amen.. a pióra piwem zlane i sosem musztardowym.. manny z nieba dawnom nie smakowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 08:42 Manny z nieba to i ja dawno nie smakowałam, ale nie żałuję, bo jak to jest taka sama manna, jak ta, którą mnie za dziecka napychali, to moje wspomnienia z nią związane są raczej niemiłe. Wiesz, Edi, ponoć mamy w Klubie jednego anioła o imieniu Cover, może on Ci manną sypnie? Na jego miejscu sypnęłabym obficie, ale nie za darmo, tylko za jeszcze kilka takich wierszy, jak ten o wiecznie zdziwionym :) P.S. Swoja drogą co mogłoby zdziwić anioła? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 08:49 Och Cover! :)) Z tego, że wiesz o mnie takie rzeczy wnioskuję, że naprawdę możesz być aniołem, bo one zazwyczaj wiedzą wszystko. Ale... anioły to nie są ziemskie byty, więc znowu popadam w zwątpienie. cover_wielki napisał: > Oj, debi wiem, że być chciała ale... ;) ja to anioł jestem i tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:13 A bo ja taki anioł jestem co to ziemski byt toczy i na droge sprowadza ;) he he he... Ede najpierw trzebaby wyspowiadać troszke, zanim ta manna się sypnie, i trunek jej zmienić na bardziej anielski niż piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:20 Na zla czy dobra droge sprowadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:37 Śmiem podejrzewać, że Cover przed podjęciem decyzji najpierw stanik każe zdejmować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:57 To droga jest zalezna od zawartosci stanika, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 17:31 Ważne, żeby droga była bezpieczna i niewyboista. Stanik niekoniecznie, Milta z zawartościa coś nie tak, że się martwisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 22:35 Siem nie martwie jeno pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 23:03 No to już nei pytaj. ;) Pochwal się tylko czym tam masz.. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 06.07.04, 21:02 Wrodzona skromnosc mi nie pozwala;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 06.07.04, 22:27 AAAAAaaaaa to się skromnośc nazywa i to wrodzona, a ile to jest jakby na rozmiar przełożyć Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 08.07.04, 15:50 Skromnosci sie na nic nie przeklada. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 08.07.04, 20:20 Nic to nie jest rozmiar. Nic to jest nic. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:14 edzioszka napisała: > a ja nie, gdyż o ile się orientuję - Cover jest heterykiem ;) Edka... heteco ? ? ?.... że niby proszę o jakiś przykład bo nijak zrozumieć nie moge.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:17 terozki już wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Panowie, cosik dla Was 03.07.04, 13:22 taki oto wątek mnie rozbawił.. a szczególnie moda ze starożytnej Krety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: krzynę romantyzmu 06.07.04, 19:17 romantyzm oki ! ale to milta tak bardziej w realja ciagnie. no, może to lepiej , że tu niż scyzorykiem na parkowej ławce albo podobnie edzioszka napisała: > oraz finezji > <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka pełnia paetyzmu 22.08.04, 09:24 tekst piosenki linkowanej w tym poście wszechmiar godny jest macho ;) Odpowiedz Link Zgłoś