Dodaj do ulubionych

Panowie, cosik dla Was

16.06.04, 12:19
szczególnie tych, którzy wytrwale poszukują laski ;)
Obserwuj wątek
    • cover_wielki Re: Panowie, cosik dla Was 16.06.04, 12:41
      hehehehehehe Edkaaaaaa !
    • sqh Re: Panowie, cosik dla Was 16.06.04, 12:56
      Tego się obawiałem... Juz ktoś kiedyś mamił mnie podobną stroną :-)))
    • netofil Panowie, cosik nie tylko dla Was 16.06.04, 13:28
      Jak zrobić laskę

:)
    • kocibrzuch Re: Panowie, cosik dla Was 16.06.04, 14:49
      Dziś jest chyba dzień dobroci dla panów.
    • kocibrzuch Re: Panowie, cosik dla Was 25.06.04, 19:56
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35078,2149302.html?x=4
      tu to dopiero jest coś dla panów
      • netofil Re: Panowie, cosik dla Was 25.06.04, 21:56
        Kiedy włosy stają dęba, łatwiej strzyc.
        /stara prawda fryzjerska/
        ;)
        • miltonia Re: Panowie, cosik dla Was 27.06.04, 11:31
          Sadzisz, ze w tym zakladzie akurat wlosy staja deba?
          • cover_wielki Re: Panowie, cosik dla Was 27.06.04, 12:28
            A niby co innego Milciu ?
            • netofil Re: Panowie, cosik dla Was 27.06.04, 12:39
              strzygę uchem..
              ;)
    • edzioszka Re: Panowie, cosik dla Was 02.07.04, 18:49
      i wnow ;)
      • cover_wielki Re: Panowie, cosik dla Was 02.07.04, 21:47
        No Edka, to jest niezłe. Oklaski.
    • debi_bebi Re: Panowie, cosik dla Was 02.07.04, 22:00
      Też mam coś dla jednego Pana :))
    • edzioszka tym razem poplotkuję o panach: 02.07.04, 22:14
      założyciel tego oto forum wykazał sporo krytycyzmu względem własnej osoby ;)
      • cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 02.07.04, 23:44
        edzioszka napisała:

> założyciel tego oto forum wykazał sporo krytycyzmu względem własnej osoby ;)
        >

Ale Ci się dziwie, że nie założyłaś tam żadnego postu
        • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 08:34
          Cover, ach Cover, jak Ty się ładnie dziwisz :)
          • edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 09:53
            On się tak pięknie dziwi
            I cały taki jest zdziwiony
            Zdziwienie jego jest jak myśliwy
            I jeszcze dziwią się ramiona

Ze zdziwienia aż podnosi brwi
            Coraz piękniejsze w tym zdziwieniu
            To jakby ktoś otwierał drzwi
            I wejść już dalej nie mógł

On się tak pięknie dziwi
            I ciągle wszystkim zaskoczony
            W zdziwieniu swym aż traci siły
            Lecz dalej jeszcze jest zdziwiony

Jego dziwi nawet płytki talerz
            Zadziwia - skrzynka pocztowa
            On nie musi mieć już innych zalet
            Niech tylko będzie wciąż zdziwiony

;)

• debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 10:10
              Och, Edi, jak Ty pięknie o nim mówisz :)
              • edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 10:14
                nie ja, a Adam Ziemianin ;)
                • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 11:48
                  Adam Ziemianin wie takie rzeczy o Coverze? Ach! Jak mu zazdroszczę ;)
                  • edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 11:55
                    a ja nie, gdyż o ile się orientuję - Cover jest heterykiem ;)
                    • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 11:59
                      Kim jest? Czy to ktoś jak heretyk?
                      • edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:07
                        a tak na marginesie - choleryk również ;)

• cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:17
                          Eda, ja Ci to już tłumaczyłem, żaden tam choleryk, ja to anioł jestem ;)!!
                          jaki heretyk ? kto wam głupot naopowiadał ? widziałaś kiedyś anioła heretyka ?
                          Eda ! ...
                          • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:32
                            Mnie nikt jeszcze nie naopowiadał, dopiero wywiad środowiskowy na Twój temat
                            zaczęłam od Edy, więc siedź spokojne i mi nie przeszkadzaj! :)
                            • cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 18:50
                              debi_bebi napisała:

> Mnie nikt jeszcze nie naopowiadał, dopiero wywiad środowiskowy na Twój temat
                              > zaczęłam od Edy, więc siedź spokojne i mi nie przeszkadzaj! :)

Nie słuchaj innych, słuchaj mnie. Bo ja anioł jestem :)
                              A wogóle to ja Was wole bez, jeśli chodzi o stanik ;)
                              • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 20:12
                                Tak, tak, to się tak niewinnie zaczyna, że anioł jesteś, że wolisz bez stanika,
                                a jak dojdzie co do czego, to pewno diabeł w Ciebie wstępuje ;)

• cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 20:55
                                  debi_bebi napisała:

> Tak, tak, to się tak niewinnie zaczyna, że anioł jesteś, że wolisz bez
                                  stanika,
                                  >
                                  > a jak dojdzie co do czego, to pewno diabeł w Ciebie wstępuje ;)
                                  >
                                  Oj, debi wiem, że być chciała ale... ;) ja to anioł jestem i tyle ;)
                                  • edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 21:07
                                    o nie - anielica to ja.. wprawdzie upadła ale jednak.. w starej, wymiętej
                                    aureoli, sczłowieczała na amen.. a pióra piwem zlane i sosem musztardowym..
                                    manny z nieba dawnom nie smakowała ;)
                                    • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 08:42
                                      Manny z nieba to i ja dawno nie smakowałam, ale nie żałuję, bo jak to jest taka
                                      sama manna, jak ta, którą mnie za dziecka napychali, to moje wspomnienia z nią
                                      związane są raczej niemiłe.
                                      Wiesz, Edi, ponoć mamy w Klubie jednego anioła o imieniu Cover, może on Ci
                                      manną sypnie? Na jego miejscu sypnęłabym obficie, ale nie za darmo, tylko za
                                      jeszcze kilka takich wierszy, jak ten o wiecznie zdziwionym :)

P.S. Swoja drogą co mogłoby zdziwić anioła?
                                  • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 08:49
                                    Och Cover! :))
                                    Z tego, że wiesz o mnie takie rzeczy wnioskuję, że naprawdę możesz być aniołem,
                                    bo one zazwyczaj wiedzą wszystko. Ale... anioły to nie są ziemskie byty, więc
                                    znowu popadam w zwątpienie.

cover_wielki napisał:
                                    > Oj, debi wiem, że być chciała ale... ;) ja to anioł jestem i tyle ;)

• cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:13
                                      A bo ja taki anioł jestem co to ziemski byt toczy i na droge sprowadza ;) he he
                                      he... Ede najpierw trzebaby wyspowiadać troszke, zanim ta manna się sypnie, i
                                      trunek jej zmienić na bardziej anielski niż piwo.
                                      • miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:20
                                        Na zla czy dobra droge sprowadzasz?
                                        • debi_bebi Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:37
                                          Śmiem podejrzewać, że Cover przed podjęciem decyzji najpierw stanik każe
                                          zdejmować ;)
                                          • miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 12:57
                                            To droga jest zalezna od zawartosci stanika, czy jak?
                                            • cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 17:31
                                              Ważne, żeby droga była bezpieczna i niewyboista. Stanik niekoniecznie, Milta z
                                              zawartościa coś nie tak, że się martwisz ?
                                              • miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 22:35
                                                Siem nie martwie jeno pytam.
                                                • cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 04.07.04, 23:03
                                                  No to już nei pytaj. ;) Pochwal się tylko czym tam masz..
                                                  • miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 06.07.04, 21:02
                                                    Wrodzona skromnosc mi nie pozwala;)
                                                  • cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 06.07.04, 22:27
                                                    AAAAAaaaaa to się skromnośc nazywa i to wrodzona, a ile to jest jakby na
                                                    rozmiar przełożyć
                                                  • miltonia Re: tym razem poplotkuję o panach: 08.07.04, 15:50
                                                    Skromnosci sie na nic nie przeklada.
                                                  • cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 08.07.04, 20:20
                                                    Nic to nie jest rozmiar. Nic to jest nic.
                    • cover_wielki Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:14
                      edzioszka napisała:

> a ja nie, gdyż o ile się orientuję - Cover jest heterykiem ;)

Edka... heteco ? ? ?.... że niby proszę o jakiś przykład bo nijak zrozumieć nie
                      moge..
                      • edzioszka Re: tym razem poplotkuję o panach: 03.07.04, 12:17
                        terozki już wiesz? ;)
    • edzioszka Re: Panowie, cosik dla Was 03.07.04, 13:22
      taki oto wątek mnie rozbawił.. a szczególnie moda ze
      starożytnej Krety ;)
    • edzioszka krzynę romantyzmu 06.07.04, 12:17
      oraz finezji
      <rotfl>
      • cover_wielki Re: krzynę romantyzmu 06.07.04, 19:17
        romantyzm oki ! ale to milta tak bardziej w realja ciagnie.
        no, może to lepiej , że tu niż scyzorykiem na parkowej ławce albo podobnie

edzioszka napisała:

> oraz finezji
        > <rotfl>
    • edzioszka pełnia paetyzmu 22.08.04, 09:24
      tekst piosenki linkowanej w tym poście wszechmiar godny jest macho ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka