roza_am 04.04.12, 13:40 a po co mnożysz byty? Przecież te tematy mieszczą się w zakresie Lobby Odzieżowego. Jaki jest sens osobnego forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marciasek Re: Marciasku, 04.04.12, 14:11 Mnie jest na odzieżowym trudno tam znaleźć to, co mnie interesuje. Chce mieć wszystko pod ręką. Jesli przeszkadza ci, że forum jest w dziale lobbystki, napisz: zmienię nazwę i kategorię. Odpowiedz Link Zgłoś
roza_am Re: Marciasku, 04.04.12, 14:55 > Mnie jest na odzieżowym trudno tam znaleźć to, co mnie interesuje. Może warto ten temat poruszyć na Odzieżowym i zastanowić się jak je ew. usprawnić. Jesli przeszkadza ci, że forum jest w dziale lobbystki, napisz > : zmienię nazwę i kategorię. Jeszcze nie wiem, czy mi przeszkadza, czy nie, bo nie wiem dokąd zmierzasz. Proponuję zapodać temat na Offtopach i omówić wspólnie, czy mamy jako społeczność potrzebę takiego forum, jaki ma być jego charakter, czy pasuje do naszego działu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
yaga7 Re: Marciasku, 05.04.12, 21:52 Ooo, właśnie znalazłam nowe forum :) W sumie pomysł fajny, ale nie wiem, czy jest na tyle wysokich lobbystek, żeby działa dobrze. Może gdyby wyjść poza Lobby znalazłoby się więcej? Ja takie forum na pewno bym czytała, nawet czasem mogę coś pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yo_anka Re: Marciasku, 06.04.12, 00:43 wysokich jest mało, owszem ale na odzieżowym wątki wysokich giną w ogólnym gąszczu było kiedyś forum wysokie kobietki , gdzie zaglądałam , ale jakoś tak umarło śmiercią naturalną :( forum.gazeta.pl/forum/f,37522,wysokie_kobietki.html ma nadzieję że to nie! i mi takiego forum tu brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecjabo Re: Marciasku, 12.04.12, 11:19 Właśnie napisałam na StOFF o tym forum i dopiero zauważyłam, że odkopałam trupa;) Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Re: Marciasku, 12.04.12, 12:26 No właśnie dziwnie wygląda tamto forum i dlatego założyłam nowe, bo tamte zasoby zginęły gdzieś chyba - ? Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird_91 Re: Marciasku, 06.04.12, 10:13 Uważam, że osobne forum dla wysokich jest potrzebne i cieszę się z jego założenia. Mam tylko nadzieję, że znajdzie się odpowiednia ilość lobbystek. Czas zweryfikuje czy będzie sens trzymania tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka333 Re: Marciasku, 08.04.12, 22:38 Ja się bardzo ucieszyłam jak zobaczyłam to forum. Mam nadzieje, że się rozwinie i będziemy poruszać tematy nie tylko dot. ubrań :)Rozumiem, że można dodawać wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
agafka88 Re: Marciasku, 09.04.12, 16:56 Może jakieś info na offtopach? W listę for nie każdy zagląda, a reklama nowemu forum się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Re: Marciasku, 10.04.12, 16:37 Racja! Info zapodałam, a za radę serdecznie dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
phial Re: Marciasku, 12.04.12, 16:39 Cieszę się, że forum powstało. Uważam, że lobby odzieżowe nie było wystarczającym rozwiązaniem. Ktoś już wyżej napisał, że wątki ginęły, ale jest jeszcze kilka innych czynników. Ja sama na tym forum, forum specjalnie dla wysokich, czuję się swobodniej - już po jakichś dziesięciu minutach pobytu ;) No, bo skoro forum dedykowane jest wysokim, to jakoś chętniej można pisać na ten temat. Na lobby odzieżowym miałam wrażenie, że moje wpisy są zasadniczo nieprzydatne dla większości czytelniczek, miałam więc mniej chęci i odwagi, by poruszać temat wzrostu i specyficzne dla niego problemy. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sbarazzina Re: Marciasku, 13.04.12, 19:35 Ja akurat jestem raczej mniejsza, ale gratuluję powstania nowego forum! Cieszą mnie wszystkie oddolne inicjatywy, dążące do zmiany rzeczywistości i poprawy jakości życia :) Życzę Wam wielu czytających i piszących, bo w grupie siła! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Bardzo Wam wszystkim dziękuję 13.04.12, 21:34 i witam serdecznie! Jakiś watek powitalny by się przydał, nie? Kurczę, ja się nie nadaję na moderatora: za mało doświadczenia, za dużo obowiązków. Czy znajdzie się ktoś chętny by pomóc i wspóldzielić ze mną to brzemię? Zgłoście się, pls! :) Odpowiedz Link Zgłoś
roza_am Re: Bardzo Wam wszystkim dziękuję 17.04.12, 14:50 > i witam serdecznie! Jakiś watek powitalny by się przydał, nie? Jeśli można coś podpowiedzieć, to fajne by było parę zdań wstępniaka. I może podbijanie jeszcze przez jakiś czas wątku na Offtopach coby więcej osób mogło go przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Re: Bardzo Wam wszystkim dziękuję 17.04.12, 22:13 Dzięki za podpowiedź! Na STOFF wątek podbiłam, niestety na wstępniaka nie mam czasu ani natchnienia, wyczerpało mnie tworzenie oferty dla klienta w ekspresowym tempie, wena mi się wyczerpała - jestem jak przebity balonik. Ale jak odetchnę to na pewno o tym pomyślę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Marciasku, 14.04.12, 12:21 O, nowe forum :-) Ja bardzo wysoka nie jestem (166 cm), ale córkę mam wysoką (175 cm w wieku niespełna 14 lat), zatem chętnie będę czytać to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek zapraszamy serdecznie :) 14.04.12, 13:52 i pozdrawiamy: Ciebie i Córkę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marooschka Re: Marciasku, 14.04.12, 20:28 Melduję się na forum (178cm) i witam wszystkie wysokie dziewczyny:) Moim zdaniem, to forum jest potrzebne właśnie dlatego, że jest nas mało więc nasze problemy i przemyślenia gubią się na LB i odzieżowym. A tu możemy pozbierać wiedzę w jednym, czytelnym miejscu. Dzięki Marciasku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Wysokie dziewczyny witają marooschkę :) 14.04.12, 22:23 Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i zapraszam do naszej malutkiej społeczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
an-olimatka Re: Marciasku, 24.04.12, 12:28 Właśnie zauważyłam, że takie forum jest, ale czytam, że nowe ;) Witam (178 cm, według niektórych 180 ;), but 42) i bardzo się cieszę, że jest :) Odpowiedz Link Zgłoś