Dodaj do ulubionych

seks analny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 18:49
witam
Mam problem. Chciałabym z mezem spróbować seksu analnego. Bradza prosze o
porady w tym temacie. Głowny problem to oczywiscie higiena a takze obawiam
sie ze moge odczuwec ból podczas stosunku. Jak to zrobic zeby było ok.
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Pepem Re: seks analny IP: 195.94.216.* 25.06.04, 11:16
      możemy podyskutować podaj swój mail to odpisze
      Hej:)
    • Gość: Wyzwolona Re: seks analny IP: 217.96.29.* 25.06.04, 11:31
      Męża już masz, a jeszcze nie było w kakaowe oczko!???
      Oj niedobrze...

• pepme Re: seks analny 25.06.04, 11:33
        bardzo niedobrze a wyzwolona już była w kakale
        • schizoo zaraz sie zerzygam......... 25.06.04, 11:35

• szybki1 Re: zaraz sie zerzygam......... 01.07.04, 16:06
            Ja też.
      • Gość: byk Re: seks analny IP: *.chello.pl 25.06.04, 11:37
        Jeżeli mogę Ci poradzic,to zrezygnuj z tej formy seksu.Nie jest to absolutnie
        coś co sprawi Ci przyjemność.Nic na siłe a juz sczególnie tylko po to żeby
        spełnic zachcianki swojego pana.Każda dziurka ma swoje przeznaczenie.Jest
        tysiace mozliwości sprawiania sobie frajdy,ale faceci ida na łatwizną i szukaja
        innych rozwiazań bo niewiele umieją.To dobra rada.
        • Gość: Wyzwolona Re: seks analny do byka IP: 217.96.29.* 25.06.04, 12:03
          Hola, hola!!! Bykowaty pedagogu.

Wpychanie bena w ciasną jak cholera gwiazdeczke nazywasz pojściem na łatwizne!
          Pudło!

• Gość: byk Re: seks analny do byka IP: *.chello.pl 25.06.04, 12:10
            Ja myślę,że to nie pudło,a moja opinia na ten temat.Sa również dziury w
            płocie,dziury w serze no i bywaja dziury w mózgu.Niektóre z nich mozna
            wykorzystać pod warunkiem,że sie ma dziury w móżgu oczywiście.Dobry ben
            wszedzie wejdzie,tylko po co.
            • Gość: byk Re: seks analny do byka IP: *.chello.pl 25.06.04, 12:11
              Jeszcze jedna uwaga w wyrazie wyzwolona,należy ,,a" zamienić na ,,y".Dzieki
    • Gość: DeltaLima Re: seks analny IP: 80.51.220.* 25.06.04, 13:28
      należy w tej kwestii być bardzo delikatnym. musisz mieć stuprocentowy komfort -
      to po pierwsze. po drugie- coś co zmniejsza tarcie, z doświadczenia wiem, że
      najlepsza jest oliwka 'johnson's baby'. pamiętaj, że w tym przypadku
      najważniejsza jesteś ty i podejście twojego mężą. nie radzę kochać się w ten
      sposób zbyt często gdyż może dojść do (tu przepraszam za słowo) rozkalibrowania.
      z tego rodzaju seksu można jednak czerpać satysfakcję, moja żona (po usilnych i
      długotrwałych) namowach jest zadowolona.
      pozdrawiam i życzę satysfakcji
      • Gość: mandarynka Re: seks analny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:50
        dzieki Delta
        pozostała jesze sprawa ..... higieny. Dla mnie bardzo istotna.
        • Gość: DeltaLima Re: seks analny IP: 80.51.220.* 25.06.04, 23:57
          nie ma z tym najmniejszego problemu. sądzę, że ktoś postraszył Cię takimi
          wizjami? wnioskuję, że nie macie jeszcze z mężem doświadczenie w tej kwestii
          więc powinniście zabierać się do tego stopniowo - zbyt głęboka penetracja na
          początku będzie Cię bolała. ale jeżeli naprawdę tego chcesz to będzie dobrze.
          pozdrawiam
          • Gość: ołshit Re: seks analny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 00:53
            najlepiej odrazy pozniej oblizac i do odpowiedniej dziurki.
            chyba bardziej zrozumiem tych co sobie wbijaja igły w wacka niz tych co lubie
            sie gberac w g...ie.
            aha
            skoro ktos z facetow tego chce to niech moze sam sobie zaaplikuje swoj własny
            palec jesli to dla niego "takie normalne"

jak znadje jeden link to Wam podam.

pozdrawiam i milej jazdy
            .
            .
            .
            jak pieski
            • kisiaty Re: seks analny 15.07.04, 13:08
              > skoro ktos z facetow tego chce to niech moze sam sobie zaaplikuje swoj własny
              > palec jesli to dla niego "takie normalne"

Niby tak faceci nie robią??? Mojemu kumplowi żona robi dobrze palcem, on jej -
              wszyscy są happy.

pzdr
              Krzysiek
    • Gość: wstydliwa Re: seks analny IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 18:37
      na twoim miejscu nie radziłabym tego rodzaju sexu,moja koleżanka robiła już to
      i do tej pory żałuje tego,kiedy nie mogła powstrzymać kupy poszła do lekarza i
      omalo się nie spalił ze wstydu.Sprubuj zapropnować mu to samo że on ci tam
      wsadzi pod warunkiem że zrobisz mu to samo ,wsadzisz mu tam palec lub inną
      rzecz, a jeśli nie zgodzi się to powiedz mu że ty masz jedną rzecz a on tesz ma
      jedną rzecz do uprawiania sexu i to mu powinno wystarczeć
      • hermione_p Re: seks analny 27.06.04, 06:34
        Gość portalu: wstydliwa napisał(a):

> na twoim miejscu nie radziłabym tego rodzaju sexu,moja koleżanka robiła już
        to
        > i do tej pory żałuje tego,kiedy nie mogła powstrzymać kupy poszła do lekarza
        i
        > omalo się nie spalił ze wstydu.Sprubuj zapropnować mu to samo że on ci tam
        > wsadzi pod warunkiem że zrobisz mu to samo ,wsadzisz mu tam palec lub inną
        > rzecz, a jeśli nie zgodzi się to powiedz mu że ty masz jedną rzecz a on tesz
        ma
        >
        > jedną rzecz do uprawiania sexu i to mu powinno wystarczeć

A ty wstydliwa oszczedz innym porad typu " a moja kolezanka powiedziala" i nie
        mieszaj innym w glowach jak sama nie sprobowalas. Przez ciebie biedna
        dziewczyna gotowa pomyslec ze stosunek analny to jakis grzech smiertelny - a ze
        boli czasami - to fakt ale tez i kwestia indywidualna. Na przyszlosc zycze
        wiecej otwartosci i fantazji w sprawach alkowy i nie ukrywam ze szczerze
        wspolczuje partnerowi.
        • footlongpenis Re: seks analny 14.07.04, 02:39
          Widze ze masz doswiadczenie. Moze poradzisz jak ja mam to robic?
          Moze jakies lekcje sam na sam?
      • robsonick Re: seks analny 28.06.04, 15:46
        A jak się zgodzi????
        hmmm rózne są preferencje...
    • hermione_p Re: seks analny 27.06.04, 06:30
      A ja sadze ze anal to fajna sprawa - po warunkiem ze nie robisz tego czesciej
      niz 2 razy w m-cu ( jest to raczej inwazyjne i moze narobic szkod twoim , ze
      tak to nazwe organom wewnetrznym ). Podstawa jest niestety lewatywa - jesli nie
      chcesz miec "niespodzianki" lol. Tylko powiedz mezowi zeby docenil twoje
      poswiecenie...a z czasem ci sie spodoba ( jesli bedziesz chciala - bo co
      niektorzy jak widze maja psychiczna blokade vide wstydliwa ). Sprobujcie -
      powoli i ostroznie i bedzie ok. ;)

Pozdr.
      • bart68 Re: seks analny 28.06.04, 00:46
        Osobiście polecam penetrację dziurki w nosie partnerki. Super jazda ! :))))))))
        • hermione_p Re: seks analny 30.06.04, 02:36
          bart68 napisał:

> Osobiście polecam penetrację dziurki w nosie partnerki. Super
          jazda ! :))))))))

To juz zalezy od upodoban.. Jesli ktos lubi seks ze swinia..
    • Gość: sexi Re: seks analny IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 30.06.04, 17:31
      nic na siłę ,ale jeśli oboje macie ochote to spróbujcie myślę ,że wam się
      spodoba ,a kto nie próbował sam niech się nie wypowiada
    • Gość: Lily Re: seks analny IP: 217.97.238.* 01.07.04, 18:00
      Hej,
      to jest bardzo przyjemne. Duzo relaksu, delikatnosci i mozna sztuczne
      nawilazanie. Takei z tubki do kupienia w aptece.
      Dziala - sprawdziłam
    • Gość: artek chetnie cie wy...e w dupsko IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 19:08
      daj namiary na siebie, moge to zrobic ostro i mocno lub delikatnie, jak tylko
      chcesz.
      • Gość: mandarynka Re: chetnie cie wy...e w dupsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:44
        Czym dziecino, czym ???
        • Gość: artek Re: chetnie cie wy...e w dupsko IP: 67.71.122.* 14.07.04, 05:20
          kulkami dziewczynko kulkami i hot dogiem
          • Gość: mandarynka Re: chetnie cie wy...e w dupsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:18
            a co fiutka sie wstydzisz!?
    • kisiaty Re: seks analny 15.07.04, 13:18
      Boże - ile tu oszołomów zakompleksionych :)))

Po pierwsze - stopniowo. W ogóle to zależy od kobiety - niektóre to boli a
      niektóre nawet za pierwszym razem mogą czerpać pełnię przyjemności. Zacznijcie
      od palca, potem palcy, przyzwyczaj się. Jeśli będziesz czuła się swobodnie przy
      np dwóch palcach to chyba wszystko będzie potem ok. A potem? Pomaga lizanie
      tyłeczka przed seksem. Generalnie trzeba być zadowolonym i rozluźnionym - wino
      zdecydowanie może pomóc :)))
      Wg mnie najlepiej na plecach na początku - nogi założyć na siebie - wtedy chyba
      jemu najłatwiej, Tobie najwygodniej i najbardziej komfortowo.

Znajomi, którzy to robili potwierdzają - kobietą się to bardzo podoba gdy się
      już przyzwyczają. Tylko musi być oczywiście uczucie i zaufanie - to nie ma nic
      wspólnego z ostrym rżnięciem. Można mieć przy tym orgazm jeśli się odpowiednio
      usiądzie :)))))))))

pzdr i miłej zabawy
      Krzysiek

PS. I rzeczywiście - nie za często - na specjalne okazje ;)))
      • Gość: hemper seks analny a nawilżacz IP: *.ds3-k.us.edu.pl 16.07.04, 15:26
        no, w koncu ktos wytlumaczyl dziewczynie. ja z moja dziewczyna probowalem raz,
        ale nie mielismy niczego do nawilzania oprocz nawilzanych prezerwatyw. Jednak
        nawilzacz szybko sie "ztarł" i zaczelo ja bolec, wiec przestalismy, ale bardzo
        nam sie podobalo i mam nadzieje, ze niedlugo powtorzymy juz z nawilzaczem. mam
        pytanie: jaki nawilzacz jest najlepszy? i gdzie go mozna kupic?
    • vivablue Seks analny wg tantry 16.07.04, 00:15
      W ksiażce Charles’a i Caroline Muir „Tantra - sztuka świadomego kochania”
      (Tantra. The art of conscious loving) przedstawione jest całkiem inne
      podejście do seksu, niż to, które mają ludzie Zachodu. Podejście to jest
      oparte na księgach Tantry - zbiorze ezoterycznych ksiąg hinduskich
      opisujących rytuały, praktyki seksualne i medytację. I tak np. seks analny
      jest traktowany jako masaż czakramu podstawowego. Oto, co pisze małżeństwo
      Muir na temat seksu analnego:

„Z czakramem podstawowym i miłością analną wiąże się wiele przesądów. Bloki
      czakramu podstawowego są równie częste jak bloki czakramu drugiego. Jednak
      dla niektórych osób seks analny bywa źródłem wielkiej przyjemności, a wiele
      kobiet odkrywa, że ich święte miejsce jest łatwiej dostępne podczas tego
      rodzaju kontaktu. Ponadto łagodny, rytmiczny masaż czakramu podstawowego
      połączony z głębokim oddechem i wizualizacją, działa na czakram bardzo
      rozluźniająco, pomaga w przebudzeniu żywotnej energii kundalini i złagodzeniu
      chronicznych napięć, stresów oraz przemęczenia.”

„Seks analny oprócz rytualnej kąpieli, przygotowania ręczników, poduch i
      innych przedmiotów zapewniających komfort, wymaga od kochanków kilku
      dodatkowych czynności. Paznokcie należy obciąć krótko. Zaleca się również
      stosowanie rozpuszczalnych w wodzie środków natłuszczających. Aby uchronić się
      przed przeniesieniem bakterii należy pamiętać, by przed zetknięciem z joni,
      obmywać lingam i palec, które znalazły się w odbycie.”

„Seks analny jest przyjemny zarówno dla mężczyzny, jak i dla kobiety. Wiele
      par donosiło nam, że delikatny masaż prostaty i obszaru położonego mniej więcej
      o cal poniżej gruczołu, wyzwala czasem u mężczyzny orgazm o niewiarygodnej
      mocy. Jeżeli jednak jesteś nowicjuszem, podchodź do stymulacji czakramu
      podstawowego bardzo powoli. Zacznij od łagodnego, bardzo płytkiego masażu
      palcami posuwaj się dalej tylko na życzenie kochanka. Ważną rzeczą jest
      komunikacja, zwłaszcza kontakt wzrokowy. Po wprowadzeniu palca zatrzymaj się na
      pięć czy piętnaście sekund, zanim przejdziesz do jakichkolwiek ruchów
      stymulacyjnych.”

„Pierwszą próbę zjednoczenia lingamu z czakramem podstawowym kochankowie
      powinni poprzedzić rozmową. Gra miłosna powinna obejmować łagodną stymulację
      prowadzoną obficie nawilżonym palcem. Tantra bynajmniej nie zaleca, by
      mężczyzna w stosunku analnym kładł się na plecach partnerki. Kochankowie
      tantryczni zwracają się do siebie twarzami. Mężczyzna klęczy przed ukochaną,
      której nogi oparte są na jego ramionach i powoli wnika do jej odbytu.
      Mężczyzna powinien trwać w całkowitym niemal bezruchu do momentu, kiedy kobieta
      osiągnie pełne zaspokojenie, wykonawszy je z tysiąca i jednego ruchów, które
      sprawiają jej szczególną rozkosz. Jedno z kochanków dodatkowo stymuluje
      łechtaczkę.”

Słowniczek:
      Czakram - miejsca wytwarzania i gromadzenia energii w ciele człowieka, jest
      siedem czakramów (czakram pierwszy - podstawa kręgosłupa, drugi - obszar
      genitalny, trzeci - za pępkiem, czwarty - serce, piąty - okolica gardła,
      szósty - między brwiami, siódmy - szczyt głowy).
      Lingam - członek
      Joni - pochwa
      Enegia kundalini - energia przepływająca przez czakramy

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka