Dodaj do ulubionych

Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!!

01.07.04, 00:27
...gdzieś hrabio przepadł?...usycham z tęsknoty,niedługo ubranka będę w Smyku
kupować...:(((
Obserwuj wątek
    • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:07
      długo by tu rozprawiać...:-)...ale powiem, iż awaria mego komputera
      uniemożliwiła mi kontakt...całe bebechy trzeba było wyrzucić...ach...to
      przywiązanie...;-)))

...już podlewam mój kwiat:-)

a te ubranka to dla kogo?;-)

serdecznie hrabia P.
      • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:19
        ...OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!,spadłam z fotela,oblałam się soczkiem z
        wrazenia ...myślałam że hrabia w Grecji ,czeka na finał tych okropnych
        rozgrywek...a ubranka to dla mnie oczywiscie drogi hrabio...dzidziusia
        wspolnego "jeszcze" nie mamy i niech tak zostanie...;P
        • megalomaniac Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:29
          ...wyjazd mial byc, chyba do Aten...a nie na finay EURO;-)...
          a dla czego ubranka w smyku dla Ciebie...czyzbys z tesknoty malała?;-)...

a myślałaś o potomku...?;-)
          • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:31
            kogo elfie szukalas mnie czy tego kawalera megalo?;-)
            • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:36
              ...nie lubię megalomanów...poza tym nie dał mi kwiatków na powitanie...:(
              • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:38
                czułem już zazdrość i prosiłem Jana o rewolwer;-)
          • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:33
            ...a my to sie chyba nie znamy???...tak Ateny to pozniej,tylko cos sie z debi
            stało,miała nam towarzyszyć...chyba ze schizzo pojechała na wycieczkę...:)
            ...o potomkach,z hrabia to tylko druzyna piłkarska ...będzie wesoło...;)
            • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:37
              zdąrzysz tyle porodzić elfie:-) 11 i masę rezerwowych!;-)
              a debi miala towarzyszyć i przepadła...szkoda...moze dojedzie
              jakie jeszcze masz plany?;-)
              • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:39
                ...poza gromadką dzieci :)...moze sie w koncu kawy w altance napijemy?:)
                • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:42
                  ...no tak...ten proceder zbliża ludzi;-)...
                  ...wspólne mieszanie kawy doprowadza do wzlotów...i bajecznych doznań;-)

mam ochotę na ciastko;-)
                  • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:44
                    ...czy moze być torcik tiramisu?..;)
                    • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:45
                      a co to jest, bo niewiem?
                      • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:50
                        ...ser mascarpone,bita smietana ,biszkopt o smaku kawowym...
                        • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:58
                          ooo...może być...zrobisz sama?;-)
                    • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:47
                      WSZYSTKO DLA CIEBIE
                      To co mam - wszystko dla ciebie jest
                      Całe życie cały świat, wszystko możesz mieć
                      Tyle lat, wreszcie znalazłem cię
                      Nie pozwolę ci już odejść - kocham cię
                      Byłem głupcem, nie wiedziałem że
                      To nie będzie łatwe, teraz wiem
                      Nigdy już nie rozstaniemy się
                      Jeśli będziesz chciała, zawsze będę tu
                      Jeśli chcesz oddam wszystko ci
                      Moje nadzieje i marzenia, moje sny
                      Wszystko dam za twój jeden szept,
                      Dotyk ust, uśmiech, twój jeden gest
                      Byłem głupcem, nie wiedziałem że
                      To nie będzie łatwe, teraz wiem
                      Nigdy już nie rozstaniemy się
                      Jeśli będziesz chciała, zawsze będę tu
                      Nie mów nic, wszystko tak proste jest
                      Słowa mogą wszystko zepsuć. Przecież wiesz,
                      Że już nic nigdy nie zmieni się.
                      Nawet gdy odejdziesz będę kochał cię

Cela nr3 z Grudziądza...czasem słucham w pokoiku na łokmenie;-)
                      • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:51
                        ..czyzby drogi hrabia ,dokonał cudownego rozmnozenia...???
                        • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59
                          ryb...chleba?
                      • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 17:35
                        ...czyzby hrabia w klasztorze medytował?...:)
              • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:57
                Taaak, już ja widzę, co się szykuje tutaj. Skończy się na tym, że razem z
                Janem będziemy całą drużyne waszych dzieci niańczyć ;)
                • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:57
                  Ty będziesz debi matką drugiej 11;-)
                  • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59
                    Eee, przecież wiesz, że za stara jestem na takie siupy. Co najwyżej mogę
                    urodzić kapitana ;)
                    • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:00
                      czy mogę być ojcem?
                      • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:03
                        No zawsze możemy zrobić badania prenatalne ;)
                        • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:04
                          nawet nie wiesz co moje geny i DNA przyniosą naszemu dzidziusiowi;-)
                          • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:06
                            Fortunę po ojcu! No i jego wdzięk osobisty oraz przeliczne uzdolnienia :)
                            • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:07
                              no tak, szczególnie jest cenne to na pierwszym miejscu...:-)
                              widzę, że Pani matka dba o wszystko, to się chwali...!;-)
                              • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:11
                                W końcu to ma być nasze wspólne, chyba mu nie życzysz biedowania? :)
                                • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:13
                                  Tylko proszę tatusiowi nie podbierac czekow in blanco;-)))
                                  • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:16
                                    Jak tatuś da nieograniczone upoważnienie, to nie będzie trzeba :)
                                    • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:19
                                      wiem, i przepadla bys z synkiem...urzadzajac tylko tele konferencje z ojcem;-)
                                      smazylabys sie na plazy z jakims nuworyszem oj znam taki scenariusz;-)
                                      • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:20
                                        A skądże! Z kim by mi było lepiej jak nie z hrabią i Janem? ;)
                                        • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:22
                                          jasne ja dla portfela a Jan od masażu;-)
                                          • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:25
                                            Eee, też jakieś wiano wniosę hrabiemu w posagu ;)
                                            • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:27
                                              chodzi o owo cialo, ktorego nigdy nie dotykalo niespracowane ręce tylko Janowe
                                              byly na nim w poniewierce;-)
                                              • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:29
                                                Ale mam jeszcze ciało astralne! To Ci mogę oddać w całości ;)
                                                • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:33
                                                  Ciało astralne nie nakarmi zmysłów...szczególnie tych 6;-)))

żegnam Hrabia P.
                                                  • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:36
                                                    Nie żegnaj się jednak na zawsze, przecież mamy wspólnie kapitana zmajstrować :)
                • elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59
                  ...o debi rowniez powrociła,jak miło...tylko nam schizoo brakuje???...:)
                  • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59
                    tak, schizoo, chcę pijackiej burdy;-)
                  • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:01
                    No jestem, bo się stęskniłam za wami okrutnie :)Poza tym kto by wam dobrych rad
                    udzielał i kibicował ? :)
                    • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:03
                      to dla Nasszej moczymordy;-)

PIWO
                      ==========================
                      Siądźmy wokół stołu
                      Niech się piwo leje
                      Bo cóż innego pozostało nam
                      Świat się kręci wkoło
                      Jest wesoło
                      Jeszcze kilka złotych w kieszeni mam
                      Już kolejne 0,333 wypełnia brzuch
                      Kolejny full
                      Trawa się zieleni
                      Słonko nam przygrzewa
                      I szumią drzewa
                      Wisła wolno płynie
                      Skarpy nie podmyje
                      Bo przecież gdzieś trzeba pić
                      Już kolejne 0,333 wypełnia brzuch
                      Kolejny full

• elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:07
                      ...musze się pozegnac,obowiązki wzywaja....ale wroce,moze jako babajaga...;)))
                      • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:08
                        ej, Ty to najpierw...wołasz, a potem zostawiasz...jakbym widzial, sluchal i
                        patrzyl na moja byla dziewczyne...najpierwa chciala a potem odeszla w sina dal;-
                        )
                        • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:10
                          Nie widzisz hrabio, że Elf jota w jotę Twoja taktyke stosuje? Pojawia się i
                          znika, a Ty tęsknij i dostawaj bzika :)
                          • hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:12
                            ahia, nauczyła się od mistrza i teraz przerosła mistrza...
                            no, no dobry z niej uczeń;-)
                            • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:17
                              Zdolna jest, to fakt, nie powinno być kłopotów z jedenastką :)
                        • Gość: duomaniac Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:52
                          ..."duo cum faciunt idem,non est idem"...:)
                          • libressa Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:56
                            ...w rzeczy samej duomaniacu, ponieważ Ásinus ásino pulcherrimus ...
                            ---
                            Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
                            • debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:58
                              Libresia, to zdrowa zasada jest :) Co osłowi po małpie?
                            • schizoo Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 16:04
                              zdecyduj się libressko,czy pisujesz jako zalogowana,czy nie........
                              • Gość: babajaga Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:06
                                ...i kto to mówi???...
                                • schizoo znowu 03.07.04, 16:08
                                  trafiłaś kulą w płot...............
                                  • Gość: czarownica Re: znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:13
                                    ...;((
                                    • libressa Re: znowu 03.07.04, 16:15
                                      o Tobie schizoo, Stultus stulta loquitur
                                      ---
                                      • schizoo Re: znowu 03.07.04, 16:27
                                        słuchaj transwestyto, gadaj z równymi sobie.......
                                        • libressa schizoo ... Vale et me ama!..... 03.07.04, 16:33

---
                                          • schizoo nie jestem pedałem........... 03.07.04, 16:42
                                            więc ci tylko kituś i crimen do czarowania pozostał..............zboczeńcu.....
                                            • libressa schizoo, nie pochlebiaj sobie nigdy nie byłes... 03.07.04, 16:53
                                              ...obiektem mych westchnien, po drugie jak okreslaja twoja płec?
                                              ---
                                              • Gość: czrownica Re: schizoo, nie pochlebiaj sobie nigdy nie byłes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:56
                                                b0 moją różnie
                                  • libressa Re: znowu 03.07.04, 16:14
                                    o Tobie, Stultus stulta loquitur ...
                                    ---
    • elf.44 Re: Juz nie szukam, 03.07.04, 18:47
      wolę moich paziów, Crimena i Pitka-kitka...cokolwiek:)
      • elf44 Re: Znowu zmieniłam zdanie...!!! 03.07.04, 19:04
        ...wolę Jana ,przynajmiej dobrą kawę podaje i miła rozmową zabawia pod
        niebecność hrabiego...cokolwiek:)
        • Gość: gitek i ma znajomosci w stajni... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:08
          zawsze jakiego chetnego ogiera,
          Ci przyprowadzi,
          a hrabia wiadomo,
          bez podwojnej viagry,
          do niczego sie nie nadaje:(
          • elf.44 Re: albo młode cielę, 03.07.04, 19:17
            np. hrabiontko...cokolwiek:)
            • elf44 Re: albo młode cielę, 03.07.04, 19:25
              ....to Twoje upodobania ,nie bede odbierac Ci tej przyjemnosci...cokolwiek:)
          • elf44 Re: i ma znajomosci w stajni... 03.07.04, 19:24
            ...giteczku a chcesz sie ze mną na przejazdzke konną wybrac?...to Jan Ci
            wybierze odpowiednią klacz...a o hrabiego się nie obawiaj z nim jeszcze
            wszystko dobrze,co prawda jes trochę perwersyjny ale to dodaje
            pikanterii...cokolwiek:)
            • Gość: gitek Re: i ma znajomosci w stajni... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:26
              jego perwersja,
              polega na puszczaniu gazow w lozku:(
              • elf44 Re: i ma znajomosci w stajni... 03.07.04, 19:32
                ...mylisz sie,Jego dobre maniery nie pozwoliłyby narazac mnie na tak niemiłe
                doznania...perwersja jest natury zmysłowej ,potrafi doprowadzić Kobiete do
                szalenstwa i nieprawdoopodobnej ekstazy...cokolwiek:)
                • jaro_o Re: i ma znajomosci w stajni... 03.07.04, 19:34
                  nie wiecie czy Hrabia nie udziela czasami korepetycji.... :)
                  • Gość: gitek chyba koniom......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:37
                    z jego łbem,
                    • jaro_o Re: chyba koniom......... 03.07.04, 19:41
                      najwazniejsze aby poskutkowaly....
                • hrabia_potocki Re: i ma znajomosci w stajni... 04.07.04, 16:21
                  elf44 napisała:

> ...mylisz sie,Jego dobre maniery nie pozwoliłyby narazac mnie na tak niemiłe
                  > doznania...perwersja jest natury zmysłowej ,potrafi doprowadzić Kobiete do
                  > szalenstwa i nieprawdoopodobnej ekstazy...cokolwiek:)

...pierwszy raz, takie zdanie o mnie...brawo za odwagę..;-)
                  ...nie poznaję elfa, ale to dobra uczennica i nałożnica;-)...
                  jak tak dalej pójdzie to i usiądzie przy stole na przeciwko mnie...!!!;-)

już nie cokolwiek;-)
                  • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 04.07.04, 18:45
                    Zostawiona sama wsród nocy,w oczekiwaniu.
                    spędziłam czas do rana na pustym bez ciebie posłaniu,
                    owinięta twego płaszcza rycerską purpurą,...
                    O Hrabio...;)
                    • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 04.07.04, 18:55
                      ...wracam dzisiaj, czas Twego oczekiwania zostanie wynagrodzony...
                      ...przy Tobie wiernosc i wytrawlosc to cechy, ktore dawno zapomniane wracaja...
                      ...i są cudownymi cnotami, które przyozdabiają Ciebie...

niech zazdroszczą Ciebie mi inni...!;-)
                      • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 04.07.04, 19:07
                        Chciałam już zamknac dzień na klucz,
                        Jak doczytana księge,
                        Owinac sie czarna cisza
                        I zasnac na potęge.

Za oknem wsciekła zorz,
                        Budząca radość i przestrach.
                        Rozbłysła niczym pozar,
                        Wybuchła jak orkiestra.

Oto dzień nowy i świat nowy
                        Tysiącem dziwów gra mi.
                        Zerwałam sie na równe nogi,
                        Przed wysokimi stanełam schodami.

...czy mecz dzisiaj wspólnie będziemy oglądać drogi hrabio...?:)
                        • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 14:52
                          nie wyuszło miła ma...ale mogę odtworzyć go na Video dzisiaj;-)
                          • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 15:37
                            ...czakam na zaproszenie ,drobi hrabio...;)*
                            • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 15:55
                              ...czy mam wyjechać powozem na dworzec czy moze wolisz automobil?...

Jana nie poślę;-) z wiadomych wzgledow;-)
                              • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:07
                                ...jest tak piękna pogoda że chetnie przejade sie powozem...tylko prosze się
                                hrabio nie spoznic,niecierpliwa jestem...;)
                                • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:09
                                  ...kawałek przejdziemy pieszo, obejrzysz okolicę...
                                  • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:16
                                    ...wezme hrabiego za reke i powoli ,cieszac sie swoja obecnością ruszymy w
                                    strone pałacu ...;)
                                    • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:20
                                      ...właśnie tak;-), delikatny dotyk aksamitu w kolorze alabastru,
                                      mój aniele;-)...a niebo w kolorze aspiryny, tak bardzo pragnę Twego przyjazdu;-)

przejdziemy najpierw obok magistratu, potem koło kościółka, a zaraz za zakrętem
                                      jest droga i śćieżka do pałacu...
                                      • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:31
                                        ...coz za urocze miasteczko,cisza spokój ...a ta aleja wsrod lip i topol...
                                        czuje ich zapach ,i te ptaki...:)
                                        • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:38
                                          :)...dotykam nieba skrawek...idąc z Tobą, nawet nie wiem gdzie zakończy się
                                          nasza wędrówka, chciało by się rzecz, na wieki zostańmy w tym trwaniu, w tym
                                          cudownym miłości, kochaniu...

...wiem, że Twe odwiedziny...kiedyś się skończą, będziesz musiała wrócić do
                                          swego miasta i pracy;-(...

jedyne miejsce westchnień Twój portret na ścianie, będzie wyzwalał tęsknoty
                                          skomlanie;-(...
                                          • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:44
                                            Stanęłam dziś u bram raju
                                            Stoję tu, naga i drżąca
                                            Przede mną jabłoń wysoka
                                            Dłonie wyciągam do słońca
                                            Jem z rąk Twoich winogrona
                                            A usta me płoną z gorąca
                                            Na stole czerwone wino
                                            I kawa jeszcze dymiąca
                                            Spoglądam w Twe mądre oczy
                                            I płonę cała z rozkoszy
                                            Za oknem gwiazdy lśniące
                                            A w moich uszach Beethoven
                                            Jestem kropelka wody
                                            Co spływa po Twoich ustach
                                            Nic już nie ma znaczenia
                                            Bez Ciebie - pustka...:))*

• hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:54
                                              ...poczułem dotyk anioła
                                              poczułem jego muśnięcie skrzydeł
                                              zranił tęsknotą me serce
                                              krwawi czekaniem i pustych bez odpowiedzi pytań zadawaniem
                                              poczułem jego pocałunek
                                              cudowne muśnięcie warg bez jakiejkolwiek przebiegłości w tej czynności
                                              poczułem jego dotyk, aż mięsni skurcz zabrał resztki oddechu
                                              i tak w trwaniu bezdechu nabrałem odwagi spojrzenia
                                              nabrałem chęci wspólnego istnienia
                                              poczułem pragnienie zbliżenia, Twego ciał świątynie do zwiedzenia
                                              chęć dotknięcie tego rysu twarzy co znika za zasłoną czasu jak sarna spłoszona
                                              nie gramotnym myśliwym...
                                              ...to nie jest wcale proste wyzwanie, poczułem doznanie
                                              • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:59
                                                Czas zatrzymał się na chwilę w środku tarczy stoję ja
                                                Jak zepsuta wskazówka którą jakaś siła pcha
                                                Stawaliśmy się jak drzewa schnące, niewidoczne
                                                Za obrazem pustych myśli cos zdarzało się czasem
                                                Prostych uczuć kilka chwil prozaicznych jak my sami
                                                Mieliśmy gdzieś iść lecz kroków nie stawiamy
                                                Choć stoimy obok siebie to nie widzę wcale cię
                                                Choć twój oddech grzeje mnie – nie ma cię
                                                Kiedy – nauczymy się rozmawiać
                                                Kiedy – nauczymy się śmiać
                                                Kiedy – nauczymy się rozmawiać
                                                Wtedy przestaniemy się bać
                                                Nasze umysły jak gwiazdy odległe niezbadane
                                                W neuronach wciąż rośnie burza literackiej ściany
                                                Wymieniamy kilka zdań urywanych gdzieś w połowie
                                                Czemu ciągle milczymy nienawiść tłumiąc w głowie
                                                Powiedzmy wreszcie słowo niech nie milknie wnętrza głos
                                                Bo patrzysz i chcesz lecz jakaś siła trzyma nas
                                                Choć stoimy obok siebie to nie widzę wcale cię
                                                I tak bardzo się boję – nie ma cię...
                                                • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 17:06
                                                  Choć za mną w las, tam gruby ptak
                                                  Powróży nam na dwieście lat
                                                  Swą rękę daj, ja ściółkę znam
                                                  I z kory mogę zrobić coś
                                                  W ciepły lipcowy dzień
                                                  Borsuk wystawi łeb
                                                  On lubi pogrzać ciało

Chodź ze mną w las, tam rosy blask
                                                  Rozpali wilgoć twoich warg
                                                  Nie wahaj się, ja znajdę pień
                                                  Na którym zawsze tańczy wiatr
                                                  W świeżym, zielonym mchu
                                                  Zając poszuka snu
                                                  On lubi w nocy marzyć
                                                  • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 17:26
                                                    Nie mów mi nigdy, że mnie kochasz
                                                    Kochanie ucieknie
                                                    Przy pierwszym kroku strachu
                                                    Nie mów mi nigdy, że tęsknisz
                                                    Tęsknota w radość się zmieni
                                                    I nieobecności usta uśmiechem wykrzywi
                                                    Przy pierwszym chłodnym powiewie
                                                    Nie mów mi nigdy, ze mnie pragniesz
                                                    Pragnienie w odejdź się zmieni
                                                    Po pierwszym przestań
                                                    Już nigdy nic mi nie mów
                                                    Słowa uciekną
                                                    Jak stado spłoszonych wróbli
                                                    I tylko ulotne jak pióka wspomnienia zostaną
                                                    Które i tak
                                                    Tchnienie życia rozwieje ......odletuje drogo hrabio...snij słodko...:)
                                                  • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 17:29
                                                    Wracaj często i zagarniaj mnie,
                                                    uczucie, które kocham, wracaj i mnie zagarniaj -
                                                    gdy się roznieca w ciele pamięć
                                                    i we krwi pulsuje dawne pragnienie,
                                                    gdy wargi i skóra pamiętają,
                                                    a rękom się zdaje, że dotykają znów.

Wracaj często i mnie zagarniaj w nocy,
                                                    gdy wargi i skóra pamiętają...
                                                  • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 21:17
                                                    ...wrociłam...:)
                                                  • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 21:46
                                                    ...a hrabia znowu przepadł jak kamfora?...;((((
                                                    znowu sama w zimnej alkowie...Jan znowu nie napalił w kominku...
                                                  • hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 06.07.04, 11:51
                                                    ...tak to jest ze mną elfie...w srodku nocy czasem potrafię wyjść;-)))
                                                    ...zmarzłaś przecież był koc!;-) i ciepłe posłanie a Jan ma wolne, szaleje nad
                                                    morzem;-)...
                                                  • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 06.07.04, 11:55
                                                    ...własnie rycze...przepraszam,prawdopodobnie zginął w wypadku wowa...dzisiaj
                                                    separacja...
                                                  • elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 06.07.04, 18:46
                                                    ...już mi lepiej...drogi hrabio czy herbatke z cytyną do ogrodu mogę
                                                    poprosic...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka