elf44 01.07.04, 00:27 ...gdzieś hrabio przepadł?...usycham z tęsknoty,niedługo ubranka będę w Smyku kupować...:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:07 długo by tu rozprawiać...:-)...ale powiem, iż awaria mego komputera uniemożliwiła mi kontakt...całe bebechy trzeba było wyrzucić...ach...to przywiązanie...;-))) ...już podlewam mój kwiat:-) a te ubranka to dla kogo?;-) serdecznie hrabia P. Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:19 ...OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!,spadłam z fotela,oblałam się soczkiem z wrazenia ...myślałam że hrabia w Grecji ,czeka na finał tych okropnych rozgrywek...a ubranka to dla mnie oczywiscie drogi hrabio...dzidziusia wspolnego "jeszcze" nie mamy i niech tak zostanie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:29 ...wyjazd mial byc, chyba do Aten...a nie na finay EURO;-)... a dla czego ubranka w smyku dla Ciebie...czyzbys z tesknoty malała?;-)... a myślałaś o potomku...?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:31 kogo elfie szukalas mnie czy tego kawalera megalo?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:36 ...nie lubię megalomanów...poza tym nie dał mi kwiatków na powitanie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:38 czułem już zazdrość i prosiłem Jana o rewolwer;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:33 ...a my to sie chyba nie znamy???...tak Ateny to pozniej,tylko cos sie z debi stało,miała nam towarzyszyć...chyba ze schizzo pojechała na wycieczkę...:) ...o potomkach,z hrabia to tylko druzyna piłkarska ...będzie wesoło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:37 zdąrzysz tyle porodzić elfie:-) 11 i masę rezerwowych!;-) a debi miala towarzyszyć i przepadła...szkoda...moze dojedzie jakie jeszcze masz plany?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:39 ...poza gromadką dzieci :)...moze sie w koncu kawy w altance napijemy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:42 ...no tak...ten proceder zbliża ludzi;-)... ...wspólne mieszanie kawy doprowadza do wzlotów...i bajecznych doznań;-) mam ochotę na ciastko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:44 ...czy moze być torcik tiramisu?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:45 a co to jest, bo niewiem? Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:50 ...ser mascarpone,bita smietana ,biszkopt o smaku kawowym... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:58 ooo...może być...zrobisz sama?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:47 WSZYSTKO DLA CIEBIE To co mam - wszystko dla ciebie jest Całe życie cały świat, wszystko możesz mieć Tyle lat, wreszcie znalazłem cię Nie pozwolę ci już odejść - kocham cię Byłem głupcem, nie wiedziałem że To nie będzie łatwe, teraz wiem Nigdy już nie rozstaniemy się Jeśli będziesz chciała, zawsze będę tu Jeśli chcesz oddam wszystko ci Moje nadzieje i marzenia, moje sny Wszystko dam za twój jeden szept, Dotyk ust, uśmiech, twój jeden gest Byłem głupcem, nie wiedziałem że To nie będzie łatwe, teraz wiem Nigdy już nie rozstaniemy się Jeśli będziesz chciała, zawsze będę tu Nie mów nic, wszystko tak proste jest Słowa mogą wszystko zepsuć. Przecież wiesz, Że już nic nigdy nie zmieni się. Nawet gdy odejdziesz będę kochał cię Cela nr3 z Grudziądza...czasem słucham w pokoiku na łokmenie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:51 ..czyzby drogi hrabia ,dokonał cudownego rozmnozenia...??? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59 ryb...chleba? Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 17:35 ...czyzby hrabia w klasztorze medytował?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:57 Taaak, już ja widzę, co się szykuje tutaj. Skończy się na tym, że razem z Janem będziemy całą drużyne waszych dzieci niańczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:57 Ty będziesz debi matką drugiej 11;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59 Eee, przecież wiesz, że za stara jestem na takie siupy. Co najwyżej mogę urodzić kapitana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:00 czy mogę być ojcem? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:03 No zawsze możemy zrobić badania prenatalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:04 nawet nie wiesz co moje geny i DNA przyniosą naszemu dzidziusiowi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:06 Fortunę po ojcu! No i jego wdzięk osobisty oraz przeliczne uzdolnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:07 no tak, szczególnie jest cenne to na pierwszym miejscu...:-) widzę, że Pani matka dba o wszystko, to się chwali...!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:11 W końcu to ma być nasze wspólne, chyba mu nie życzysz biedowania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:13 Tylko proszę tatusiowi nie podbierac czekow in blanco;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:16 Jak tatuś da nieograniczone upoważnienie, to nie będzie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:19 wiem, i przepadla bys z synkiem...urzadzajac tylko tele konferencje z ojcem;-) smazylabys sie na plazy z jakims nuworyszem oj znam taki scenariusz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:20 A skądże! Z kim by mi było lepiej jak nie z hrabią i Janem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:22 jasne ja dla portfela a Jan od masażu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:25 Eee, też jakieś wiano wniosę hrabiemu w posagu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:27 chodzi o owo cialo, ktorego nigdy nie dotykalo niespracowane ręce tylko Janowe byly na nim w poniewierce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:29 Ale mam jeszcze ciało astralne! To Ci mogę oddać w całości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:33 Ciało astralne nie nakarmi zmysłów...szczególnie tych 6;-))) żegnam Hrabia P. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:36 Nie żegnaj się jednak na zawsze, przecież mamy wspólnie kapitana zmajstrować :) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59 ...o debi rowniez powrociła,jak miło...tylko nam schizoo brakuje???...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 14:59 tak, schizoo, chcę pijackiej burdy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:01 No jestem, bo się stęskniłam za wami okrutnie :)Poza tym kto by wam dobrych rad udzielał i kibicował ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:03 to dla Nasszej moczymordy;-) PIWO ========================== Siądźmy wokół stołu Niech się piwo leje Bo cóż innego pozostało nam Świat się kręci wkoło Jest wesoło Jeszcze kilka złotych w kieszeni mam Już kolejne 0,333 wypełnia brzuch Kolejny full Trawa się zieleni Słonko nam przygrzewa I szumią drzewa Wisła wolno płynie Skarpy nie podmyje Bo przecież gdzieś trzeba pić Już kolejne 0,333 wypełnia brzuch Kolejny full Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:07 ...musze się pozegnac,obowiązki wzywaja....ale wroce,moze jako babajaga...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:08 ej, Ty to najpierw...wołasz, a potem zostawiasz...jakbym widzial, sluchal i patrzyl na moja byla dziewczyne...najpierwa chciala a potem odeszla w sina dal;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:10 Nie widzisz hrabio, że Elf jota w jotę Twoja taktyke stosuje? Pojawia się i znika, a Ty tęsknij i dostawaj bzika :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:12 ahia, nauczyła się od mistrza i teraz przerosła mistrza... no, no dobry z niej uczeń;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:17 Zdolna jest, to fakt, nie powinno być kłopotów z jedenastką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duomaniac Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:52 ..."duo cum faciunt idem,non est idem"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:56 ...w rzeczy samej duomaniacu, ponieważ Ásinus ásino pulcherrimus ... --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 15:58 Libresia, to zdrowa zasada jest :) Co osłowi po małpie? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! 03.07.04, 16:04 zdecyduj się libressko,czy pisujesz jako zalogowana,czy nie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: Hrabia_potocki pilnie poszukiwany...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:06 ...i kto to mówi???... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: znowu 03.07.04, 16:15 o Tobie schizoo, Stultus stulta loquitur --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: znowu 03.07.04, 16:27 słuchaj transwestyto, gadaj z równymi sobie....... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa schizoo ... Vale et me ama!..... 03.07.04, 16:33 --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo nie jestem pedałem........... 03.07.04, 16:42 więc ci tylko kituś i crimen do czarowania pozostał..............zboczeńcu..... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa schizoo, nie pochlebiaj sobie nigdy nie byłes... 03.07.04, 16:53 ...obiektem mych westchnien, po drugie jak okreslaja twoja płec? --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czrownica Re: schizoo, nie pochlebiaj sobie nigdy nie byłes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:56 b0 moją różnie Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: znowu 03.07.04, 16:14 o Tobie, Stultus stulta loquitur ... --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
elf.44 Re: Juz nie szukam, 03.07.04, 18:47 wolę moich paziów, Crimena i Pitka-kitka...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: Znowu zmieniłam zdanie...!!! 03.07.04, 19:04 ...wolę Jana ,przynajmiej dobrą kawę podaje i miła rozmową zabawia pod niebecność hrabiego...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek i ma znajomosci w stajni... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:08 zawsze jakiego chetnego ogiera, Ci przyprowadzi, a hrabia wiadomo, bez podwojnej viagry, do niczego sie nie nadaje:( Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: albo młode cielę, 03.07.04, 19:25 ....to Twoje upodobania ,nie bede odbierac Ci tej przyjemnosci...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: i ma znajomosci w stajni... 03.07.04, 19:24 ...giteczku a chcesz sie ze mną na przejazdzke konną wybrac?...to Jan Ci wybierze odpowiednią klacz...a o hrabiego się nie obawiaj z nim jeszcze wszystko dobrze,co prawda jes trochę perwersyjny ale to dodaje pikanterii...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek Re: i ma znajomosci w stajni... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:26 jego perwersja, polega na puszczaniu gazow w lozku:( Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: i ma znajomosci w stajni... 03.07.04, 19:32 ...mylisz sie,Jego dobre maniery nie pozwoliłyby narazac mnie na tak niemiłe doznania...perwersja jest natury zmysłowej ,potrafi doprowadzić Kobiete do szalenstwa i nieprawdoopodobnej ekstazy...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_o Re: i ma znajomosci w stajni... 03.07.04, 19:34 nie wiecie czy Hrabia nie udziela czasami korepetycji.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek chyba koniom......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:37 z jego łbem, Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_o Re: chyba koniom......... 03.07.04, 19:41 najwazniejsze aby poskutkowaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: i ma znajomosci w stajni... 04.07.04, 16:21 elf44 napisała: > ...mylisz sie,Jego dobre maniery nie pozwoliłyby narazac mnie na tak niemiłe > doznania...perwersja jest natury zmysłowej ,potrafi doprowadzić Kobiete do > szalenstwa i nieprawdoopodobnej ekstazy...cokolwiek:) ...pierwszy raz, takie zdanie o mnie...brawo za odwagę..;-) ...nie poznaję elfa, ale to dobra uczennica i nałożnica;-)... jak tak dalej pójdzie to i usiądzie przy stole na przeciwko mnie...!!!;-) już nie cokolwiek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 04.07.04, 18:45 Zostawiona sama wsród nocy,w oczekiwaniu. spędziłam czas do rana na pustym bez ciebie posłaniu, owinięta twego płaszcza rycerską purpurą,... O Hrabio...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 04.07.04, 18:55 ...wracam dzisiaj, czas Twego oczekiwania zostanie wynagrodzony... ...przy Tobie wiernosc i wytrawlosc to cechy, ktore dawno zapomniane wracaja... ...i są cudownymi cnotami, które przyozdabiają Ciebie... niech zazdroszczą Ciebie mi inni...!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 04.07.04, 19:07 Chciałam już zamknac dzień na klucz, Jak doczytana księge, Owinac sie czarna cisza I zasnac na potęge. Za oknem wsciekła zorz, Budząca radość i przestrach. Rozbłysła niczym pozar, Wybuchła jak orkiestra. Oto dzień nowy i świat nowy Tysiącem dziwów gra mi. Zerwałam sie na równe nogi, Przed wysokimi stanełam schodami. ...czy mecz dzisiaj wspólnie będziemy oglądać drogi hrabio...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 14:52 nie wyuszło miła ma...ale mogę odtworzyć go na Video dzisiaj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 15:37 ...czakam na zaproszenie ,drobi hrabio...;)* Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 15:55 ...czy mam wyjechać powozem na dworzec czy moze wolisz automobil?... Jana nie poślę;-) z wiadomych wzgledow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:07 ...jest tak piękna pogoda że chetnie przejade sie powozem...tylko prosze się hrabio nie spoznic,niecierpliwa jestem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:09 ...kawałek przejdziemy pieszo, obejrzysz okolicę... Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:16 ...wezme hrabiego za reke i powoli ,cieszac sie swoja obecnością ruszymy w strone pałacu ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:20 ...właśnie tak;-), delikatny dotyk aksamitu w kolorze alabastru, mój aniele;-)...a niebo w kolorze aspiryny, tak bardzo pragnę Twego przyjazdu;-) przejdziemy najpierw obok magistratu, potem koło kościółka, a zaraz za zakrętem jest droga i śćieżka do pałacu... Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:31 ...coz za urocze miasteczko,cisza spokój ...a ta aleja wsrod lip i topol... czuje ich zapach ,i te ptaki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:38 :)...dotykam nieba skrawek...idąc z Tobą, nawet nie wiem gdzie zakończy się nasza wędrówka, chciało by się rzecz, na wieki zostańmy w tym trwaniu, w tym cudownym miłości, kochaniu... ...wiem, że Twe odwiedziny...kiedyś się skończą, będziesz musiała wrócić do swego miasta i pracy;-(... jedyne miejsce westchnień Twój portret na ścianie, będzie wyzwalał tęsknoty skomlanie;-(... Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:44 Stanęłam dziś u bram raju Stoję tu, naga i drżąca Przede mną jabłoń wysoka Dłonie wyciągam do słońca Jem z rąk Twoich winogrona A usta me płoną z gorąca Na stole czerwone wino I kawa jeszcze dymiąca Spoglądam w Twe mądre oczy I płonę cała z rozkoszy Za oknem gwiazdy lśniące A w moich uszach Beethoven Jestem kropelka wody Co spływa po Twoich ustach Nic już nie ma znaczenia Bez Ciebie - pustka...:))* Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:54 ...poczułem dotyk anioła poczułem jego muśnięcie skrzydeł zranił tęsknotą me serce krwawi czekaniem i pustych bez odpowiedzi pytań zadawaniem poczułem jego pocałunek cudowne muśnięcie warg bez jakiejkolwiek przebiegłości w tej czynności poczułem jego dotyk, aż mięsni skurcz zabrał resztki oddechu i tak w trwaniu bezdechu nabrałem odwagi spojrzenia nabrałem chęci wspólnego istnienia poczułem pragnienie zbliżenia, Twego ciał świątynie do zwiedzenia chęć dotknięcie tego rysu twarzy co znika za zasłoną czasu jak sarna spłoszona nie gramotnym myśliwym... ...to nie jest wcale proste wyzwanie, poczułem doznanie Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 16:59 Czas zatrzymał się na chwilę w środku tarczy stoję ja Jak zepsuta wskazówka którą jakaś siła pcha Stawaliśmy się jak drzewa schnące, niewidoczne Za obrazem pustych myśli cos zdarzało się czasem Prostych uczuć kilka chwil prozaicznych jak my sami Mieliśmy gdzieś iść lecz kroków nie stawiamy Choć stoimy obok siebie to nie widzę wcale cię Choć twój oddech grzeje mnie – nie ma cię Kiedy – nauczymy się rozmawiać Kiedy – nauczymy się śmiać Kiedy – nauczymy się rozmawiać Wtedy przestaniemy się bać Nasze umysły jak gwiazdy odległe niezbadane W neuronach wciąż rośnie burza literackiej ściany Wymieniamy kilka zdań urywanych gdzieś w połowie Czemu ciągle milczymy nienawiść tłumiąc w głowie Powiedzmy wreszcie słowo niech nie milknie wnętrza głos Bo patrzysz i chcesz lecz jakaś siła trzyma nas Choć stoimy obok siebie to nie widzę wcale cię I tak bardzo się boję – nie ma cię... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 17:06 Choć za mną w las, tam gruby ptak Powróży nam na dwieście lat Swą rękę daj, ja ściółkę znam I z kory mogę zrobić coś W ciepły lipcowy dzień Borsuk wystawi łeb On lubi pogrzać ciało Chodź ze mną w las, tam rosy blask Rozpali wilgoć twoich warg Nie wahaj się, ja znajdę pień Na którym zawsze tańczy wiatr W świeżym, zielonym mchu Zając poszuka snu On lubi w nocy marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 17:26 Nie mów mi nigdy, że mnie kochasz Kochanie ucieknie Przy pierwszym kroku strachu Nie mów mi nigdy, że tęsknisz Tęsknota w radość się zmieni I nieobecności usta uśmiechem wykrzywi Przy pierwszym chłodnym powiewie Nie mów mi nigdy, ze mnie pragniesz Pragnienie w odejdź się zmieni Po pierwszym przestań Już nigdy nic mi nie mów Słowa uciekną Jak stado spłoszonych wróbli I tylko ulotne jak pióka wspomnienia zostaną Które i tak Tchnienie życia rozwieje ......odletuje drogo hrabio...snij słodko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 17:29 Wracaj często i zagarniaj mnie, uczucie, które kocham, wracaj i mnie zagarniaj - gdy się roznieca w ciele pamięć i we krwi pulsuje dawne pragnienie, gdy wargi i skóra pamiętają, a rękom się zdaje, że dotykają znów. Wracaj często i mnie zagarniaj w nocy, gdy wargi i skóra pamiętają... Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 05.07.04, 21:46 ...a hrabia znowu przepadł jak kamfora?...;(((( znowu sama w zimnej alkowie...Jan znowu nie napalił w kominku... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: hrabio ma miłosci jedyna... 06.07.04, 11:51 ...tak to jest ze mną elfie...w srodku nocy czasem potrafię wyjść;-))) ...zmarzłaś przecież był koc!;-) i ciepłe posłanie a Jan ma wolne, szaleje nad morzem;-)... Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 06.07.04, 11:55 ...własnie rycze...przepraszam,prawdopodobnie zginął w wypadku wowa...dzisiaj separacja... Odpowiedz Link Zgłoś
elf44 Re: hrabio ma miłosci jedyna... 06.07.04, 18:46 ...już mi lepiej...drogi hrabio czy herbatke z cytyną do ogrodu mogę poprosic...:) Odpowiedz Link Zgłoś