Dodaj do ulubionych

Szukam kochanka...

04.09.12, 08:07
Samotna mężatka poszukuje prawdziwego mężczyzny, który poświęci jej swój czas, aby znowu poczuła się kobieco i seksownie...Jestem otwarta na wszelakie propozycje Panów do 45 roku życia, najlepiej ze śląska i okolic. Nie oczekuję sponsoringu - zależy mi na satysfakcjonującym (może to wreszcie nastąpi...?), niezobowiązującym seksie oraz chwili zapomnienia.Mam dosyć samotności w związku, nudy i stagnacji.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy : luiza83@onet.pl.Buziaczki.
Obserwuj wątek
    • maly.jasio won z tym na forum obok 04.09.12, 21:07
      "Ogloszenia Towarzyskie"

Tu sie rozmawia - a nie szuka. - to raz.

a dwa - to szuka sie czegos - co sie mialo i zgubilo.

inaczej - to sie POSZUKUJE.
      • randia Re: won z tym na forum obok 04.09.12, 22:20
        To ja może dam ci lepsza propozycje, może mniej subtelną jak kolega, ale zwyczajnie nie lubię owijania w bawełnę czegoś, czego to nie potrzebuje.
        Usiądź na przystanku, kolana na boki i poczekaj...zawsze coś wpadnie :)
        Powodzenia.
        • wytrawnydwa Re: won z tym na forum obok 04.09.12, 23:44
          Randia, nie każdy doświadcza tak dużego konfliku z wodą i mydłem, by wystarczyło, żeby rozsunął kolana, np. na przystanku, i od razu coś mu wleci...
          Co, nie masz odwagi, by samej zamieścić podobne ogłoszenie?
          Jak wy mnie wkur.... wiacie, tzw, stali bywalcy forów...
          Banda frustratów://
          • randia Re: won z tym na forum obok 05.09.12, 00:08
            Robaczkuu, nie interesują mnie twoje doświadczenia i to czym wabisz do siebie...cokolwiek ;)
            Interesuje mnie głównie tematyka forum, a widac obce ci czytanie ze zrozumieniem, skoto nie zauważyłeś wpisu na samej górze:
            "Uwaga: jeśli chcesz dyskutować o seksie, zapraszamy na fora tylko dla dorosłych."
            Jak jeszcze spokojnie można przymknąć oko na pikantne rozmowy, dwuznaczne wypowiedzi o cudnym zabarwieniu erotycznym, podteksty smakowite, tak anonse są już niesmaczne i co najmniej nie na miejscu.
            Tak, jestem na tym forum khem, co najmniej dinozaurem i wchodzę tu przez sentyment, ale przez to co z niego zrobiliście - czyt. burdel z anonsami - zatraciło one swoje pierwotne zamierzenie i odepchnęło od niego masę fajnych ludzi.
            Przykro mi, ze jesteś tak sfrustrowany i samotny wraz ze swoja grupka przyjaciół, ale nie to miejsce.
            W poprzednim hmmm życiu, już byś dostał za to bana za łamanie podstawowych zasad i było by po sprawie...ot, luźna uwaga :)

Pozdrawiam...pomimo ;)
      • wytrawnydwa Re: won z tym na forum obok 04.09.12, 23:40
        Jasiu (to, żeś mały to przez grzeczność pominę), nie każdy jest takim forumowym "orłem", by wiedzieć, ze są bardziej adekwatne tematy/ wątki do zamieszczania tego typu ofert. Nie każdy ma tyle czasu, by codzinnie zamieszczać po kilka/ kilkanaście, nota bene durnawych, ziejących prymitywnym sarkazmem, wpisów na tym, czy innym forum! Bibliotekarzem jesteś i nudzi Ci się w pracy, tak?
        Wszyscy narzekamy na wulgarność polskiego Internetu. Fakt, jest na co narzekać, więc po kiego c.uja piszesz od razu "won" do bogu ducha winnej forumowiczki?!
        Swoją drogą, jak już na siłę doszukujesz się różnic w semantyce "szukać" w stosunku do "poszukiwać" to może najpierw zadałbyś sobie "trudu" i używał polskich znaków, hm?
        No chyba, że nie widzisz różnicy pomiędzy zrobieniem komuś "łaski", a "laski".
        • maly.jasio I dalej prosze z tym na forum obok 05.09.12, 00:00
          1. masz racje w jednym:
          - powinienem poprosic.
          tylko robie to od paru ladnych lat - zatem renka swiezbi :)

2. Nie potrafie pisac z polskimi znakami.
          nawet nie wiem, jak to sie robi.
          przykro mi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka