neochuan 07.07.04, 12:56 czyli np. Biżon. dodatkowo dwustrefowa (BiZon). Trizon, Kwardozon, Oktozon, Septymodecymbifluorochlorowodoroodorozon ozon, Zerożon (celi bat). cyrk to więzięcie!!!! podpisał: Septymiusz Rewers. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoremio Re: Krowa wielożenna 07.07.04, 13:06 Uwaga! Osobnik jest niebezpieczny/podejrzany : ma nieograniczona fantazje, nieujarzmiona kreatywnosc - przywiazac lancuchem, ogrodzic elektroplotem, wbic numerek w ucho albo wpalic w pupe ! A autor tych linijek (czyli ja) ma..... bydlece wychowanie. --> Krowa, co duzo ryczy, malo mleka daje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Krowa wielożenna 07.07.04, 13:12 i w dodatku jestem chamem, jakiem polish: www.google.pl/search?q=Krowa%2B%AFona&ie=ISO-8859-2&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Krowa wielożenna 07.07.04, 13:19 Nawet najlepiej wytresowany pan na poziomie lubi, tylko tak czasami, tak dla zabawy, byc takim malym (niegroznym, bo nieprawdziwym) antykrowskim szowinista ("baba za kierownica" itp.) - i wtedy sie czuje BYYYYYCZO! No nie ? Pozdrowienia dla W.P.Kolegi! Albo jednak jestes Krowka ? - ojejjjjjjjjj...........! Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Krowa wielożenna 07.07.04, 13:26 zacznę od końca, bo tak najprzyjemniej. jestem Krów. uf. a teraz przejedźmy do muuritum. otóż dla wszystkich starczy łąki, pod wielkim dachem nieda. bo to byk, jak, bumcykcyk. łań cud eklektycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Krowa wielożenna 07.07.04, 13:24 hehe, to masz kłopot, mój stary jest lewski ;) Odpowiedz Link Zgłoś