Gość: sing IP: *.ae.poznan.pl 19.03.02, 10:33 Poznam chłopaka,najlepiej z Poznania lub okolic, który zaczaruje świat wokół mnie magicznymi zaklęciami humoru, przenikliwego umysłu i pasji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: POZNAM CZARODZIEJA IP: 195.205.73.* 19.03.02, 10:36 ...gdy już go poznasz, to mi go przedstaw... ? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM CZARODZIEJA 19.03.02, 10:38 z tego co wiem- Coperfield juz jest zajety! Musisz chyba innego szarlatana poszukac! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE 19.03.02, 10:45 Podejdź bliżej, o nasienie otchłani, i okaż swoją obecność. Myśli me są szczytem płonącym, który świeci wybranym pożądaniem momentów uniesienia i wznosi się żarliwie w obrzmiałym napięciu. Przyślij posłańca lubieżnych uniesień i niech obsceniczne wizje mych mrocznych pożądań objawią się w przyszłych czynach i postępkach moich. Z szóstej wieży nadejdzie znak i połączy się z substancją wewnętrzną, i poruszy tę cielesną powłokę na me wezwanie. Zebrałem me symbole, a ozdoby tego, co ma nadejść, gotowe są, i wizerunek mego stworzenia kryje się jako płomienny bazyliszek, co czeka swego uwolnienia. Wizja stanie się prawdą, a przez poświęcenie moje kąty pierwszego wymiaru sił nabiorą i staną się substancją trzeciego. Idźcie w pustą noc (światło dnia) i przekłujcie ów umysł, wiedziony myślami na ścieżki lubieżnego oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:52 1) Mario,coperfield nie jest z Poznania 2) Emperor albo sie zalal od rana albo na haju jezd;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE 19.03.02, 10:54 bo rzuce klatwe! :)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > 1) Mario,coperfield nie jest z Poznania > 2) Emperor albo sie zalal od rana albo na haju jezd;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE IP: 212.244.252.* 19.03.02, 10:55 Na haju nie na haju, ale genialny, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:57 Jasne,ja zawsze mialam slabosc do ..mundurow,he,he,he;)))))))) Ciekawe czy przelozonych tyz bedzie czarowal??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE 19.03.02, 11:00 dla nich mam inwokacje zaklinajaca zniszczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE IP: 212.244.252.* 19.03.02, 11:02 Ja myslę że jednak większe na nich wrażenie zrobi ta z pożądaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:05 tek z pozadaniem to chyba jednak nie zastosuje wobec facetow a o kobiety w wojsku truuuudno,oj jak truuudno;)))) Czaeuj Emperorek ,czaruj na zas bedzie jak znalazl;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: INWOKACJA ZAKLINAJACA POZADANIE 19.03.02, 11:05 nawet nie zartuj! feee... nie dobrze mi sie robi jak pomysle o kolejce z wazelina:)))) Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ja myslę że jednak większe na nich wrażenie zrobi ta z pożądaniem... Odpowiedz Link Zgłoś