hrabia_potocki 16.07.04, 19:19 no gdzie!, po jakich ekliptykach Was szukać mam...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika4 Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:24 .Hrabio,ja siedze na marsie.. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:25 ...Wenus, ta planeta tak przyjazna, zmysłowa... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:26 ile lat świetlnych do Was przebyć muszę?;-( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:28 ...to nie ma znaczenia, bliskośc czujemy bez wzgledu na odległosc... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:31 więc czule orbitujmy jak ciała astralne w myśl prawa Kepplera... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:34 ...ale dzieki temu osiągniemy harmonie... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika4 Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:39 Hrabio lece do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:41 pamiętaj najpierw I prędkość kosmiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołymokiem Re: Księżyce moje................................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:27 coś hrabia niedomaga ostatnio. może się zakochał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi55 Re: Księżyce moje................................ IP: *.netday.pl / *.NETDAY.PL 16.07.04, 21:48 Hrabio, Tobie nigdy dosyć, odkryj się nareszcie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: lepiej niech się zakryje, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:56 bo lata po forum ze sterczącym ......ego !:) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 22:32 dobrze möwisz.....bo hrabia to cos tu ukrywa.....chowa przed nami......nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 17.07.04, 08:34 a moje planety i księżyce niezmiennie na swych orbitach wędrują zapatrzone w centrum galaktyki... ranek to taka piękna pora...patrzeć na budzący się wszechświat;-) Odpowiedz Link Zgłoś