Dodaj do ulubionych

Księżyce moje.....................................

16.07.04, 19:19
no gdzie!,
po jakich ekliptykach Was szukać mam...???
Obserwuj wątek
    • weronika4 Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:24
      .Hrabio,ja siedze na marsie..
    • libressa Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:25
      ...Wenus, ta planeta tak przyjazna, zmysłowa...
      :)
      Libressa
      ---
      Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
      • hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:26
        ile lat świetlnych do Was przebyć muszę?;-(
        • libressa Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:28
          ...to nie ma znaczenia, bliskośc czujemy bez wzgledu na odległosc...
          Libressa
          ---
          • hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:31
            więc czule orbitujmy jak ciała astralne w myśl prawa Kepplera...
            • libressa Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:34
              ...ale dzieki temu osiągniemy harmonie...
              Libressa
              ---
              • weronika4 Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:39
                Hrabio lece do Ciebie
                • hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 19:41
                  pamiętaj najpierw I prędkość kosmiczna
                  • Gość: gołymokiem Re: Księżyce moje................................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:27
                    coś hrabia niedomaga ostatnio. może się zakochał?
    • Gość: megi55 Re: Księżyce moje................................ IP: *.netday.pl / *.NETDAY.PL 16.07.04, 21:48
      Hrabio,
      Tobie nigdy dosyć, odkryj się nareszcie !!!!!!!!
      • Gość: Jan Re: lepiej niech się zakryje, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:56
        bo lata po forum ze sterczącym ......ego !:)
      • peterli Re: Księżyce moje................................ 16.07.04, 22:32
        dobrze möwisz.....bo hrabia to cos tu ukrywa.....chowa przed nami......nie?
        • hrabia_potocki Re: Księżyce moje................................ 17.07.04, 08:34
          a moje planety i księżyce niezmiennie na swych orbitach wędrują zapatrzone w
          centrum galaktyki...

ranek to taka piękna pora...patrzeć na budzący się wszechświat;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka