Dodaj do ulubionych

Seks kilka lat po ślubie

19.07.04, 23:14
Jestem 6 lat po ślubie. Jak sprawić, żeby nasze życie erotyczne było bardziej
urozmaicone? Bardzo jestem ciekawa waszych opinii.
Obserwuj wątek
    • randia Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:19
      Radziłabym zajzeć na Forum Erotica Nova... tam się dowiesz czegos ciekawego...
      tu jedynie przeczytasz wypociny co po niektórych "mądrali i specjalistów" od
      rzeczy zbędnych i niepotrzebnych...:)))))
      • schizoo Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:20
        a pierwszy przykład miałaś powyżej...........
        • randia Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:27
          Ale żeś błysnął elokwencją...
          • debi_bebi Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:30
            Zawsze twierdziłam, że Schizoo jest za inteligentny na to Forum.
            • Gość: kicia Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od debil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:36
              • debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 19.07.04, 23:37
                Bingo! Ale jesteś bystra :) A kicia to od czego?
                • Gość: kicia Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:43
                  a zgadnij, uzyj potencjału.
                  • debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 19.07.04, 23:47
                    Mam ujemny, ale liczę, że u Ciebie jest go w nadmiarze, to się wyrówna :)
                    Na początek może byś tak urozmaiciła nowymi pomysłami seks poślubny
                    założycielki wątku? To i ja bym chętnie skorzystała :)
                    • Gość: kicia Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:50
                      ty stara dupa jestes po co ci takie info.
                      Seks to obrzydlistwo. wstydź sie co hrabi powie hehehe
                      • debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 19.07.04, 23:54
                        Seksu z hrabią jeszcze nie uprawiałam, ale z kiciami też nie. Jak to się robi?
                        • Gość: kicia Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:59
                          to mogłby byc samogwałt, obrzydlistwo
                          • debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 20.07.04, 00:01
                            Skoro tak mówisz, to chyba wiesz lepiej :)))))
          • Gość: kicia Re: Seks kilka lat po ślubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:34
            jemu to sie nie zdarza, to matol.
      • kaya771 Re: Seks kilka lat po ślubie 20.07.04, 00:17
        chyba masz rację
        • ksiegowymafii Re: Seks kilka lat po ślubie 20.07.04, 15:46
          Pozoztsje Ci podjac "inicjatywe"..i czuc ciezar heh:)niepewnosci ze facet
          zareaguje jakos dziwnie ale polecam desperacko sprobowac:) ale sprobowac pojsc
          na calego:).A co!W koncu facetowi sie spodoba:).Masz pewne jak w banku, bo
          jesli zaczniesz i zrazisz sie jego pierwszymi minami, czy marudzeniem czy nawet
          biernoscia badz rutyna...rob swoje, tak jak chcialabys.Wiem, ze to nielatwe i
          latwiej jest pisac ale przynajmniej ja wiem, ze gdybym sie znalazl w takiej
          sytuacji kilka lat po slubie i nie chcialoby mi sie czerpac przyjemnosci i
          odkrywac coraz to nowych poziomow zycia seksualnego to wiem, ze takie
          postepowanie kobiety zmobilizowaloby mnie jak cholera:)

To takie przeramowanie..chcialbym pielegnowac taki zwiazek wlasnie w tych
          sferaach tez ale na razie po wielkich sztormach pozostaja plany...
          Pozdrawiam
    • ogolone_jajka Zapraszam na forum 21.07.04, 00:38
      poświęcone temu tematowi... Adres w stopce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka