Dodaj do ulubionych

co z Was jest jeszcze w Was...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:00
nie bywam tu już, powiedzcie dlaczego nie bywam tu już...
z zastanowienia,
Monika
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: co z Was jest jeszcze w Was... 22.03.02, 22:02
      masz za wysokie rachunki za telefon?????

Gość portalu: Monika napisał(a):

> nie bywam tu już, powiedzcie dlaczego nie bywam tu już...
      > z zastanowienia,
      > Monika

• mario2 Re: co z Was jest jeszcze w Was... 22.03.02, 22:05
        bo nas nie lubi! :o((
        • Gość: kubek Re: A szkoda.....Moniko IP: 192.168.5.* 22.03.02, 22:09
          Żałuję. Pozdrawiam Cię
          Czasem... bardzo szkoda...
          kubek;))
          A Kraków dziś zimny, ale ciepły.
          • Gość: Monika Re: A szkoda.....Moniko IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:16
            kubek...nie poznaję po splocie dłoni co kubek chroni...nowy kubek, czy kubek
            choc z uszkiem wyszczerbionym, to ulubiony bo znajomy i towarzysz napojów
            sączonych...spod liter...
      • Gość: Monika Re: co z Was jest jeszcze w Was... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:07
        miało być prowokacyjnie Z Twojej strony jasmino, lecz po co tak...acz pierwszą
        swą odpowiedzią wyznaczasz jakby ślad pewności dla której nie bywam tu...

z szacunkiem za pierwszość...z żalem, że tak,

Monika
        • krzysztof.r.m Re: Moniko.. 22.03.02, 22:12
          Pozdrawiam.
          Odpowiadam: MY.
          krm
          • Gość: Monika Re: Krzysztofie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:14
            więc bywasz, niemo przyglądając się...jak ja...z zawstydzeniem często częstym...
            stałości zazdroszczę, choć uczuciu temu się nie kłaniam...
            serdeczności wszelkie dla Cię...
            • krzysztof.r.m Re: Moniko... 22.03.02, 22:24
              jesli chwile znajdziesz napisz mi slowo. Diabli mi wzieli ksiazke adresowa i
              nie mam sie jak odezwac. A chcialbym , no to mi pozwol...
              krm z pozdrowieniami
              • Gość: Monika Re: Moniko... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:27
                napisałam...przeczytaj już...
        • Gość: samanta Re: co z Was jest jeszcze w Was... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:13
          Droga Moniko...A moze kubek goracej herbatki? Tylko ch..wie gdzie ten kubek jezd.Moze siem potlukl? Jednak
          stesknilas sie za tym burdelem?
          • Gość: kubek Re: co z Was jest jeszcze w Was... IP: 192.168.5.* 22.03.02, 22:16
            Kubek jest na miejscu dla kubków.
            Czubek na miejscu dla czubków, a wszyscy szukają właściwego miejsca dla siebie.
            Chamy też miec muszą swoje miejsce...
            :kubek:))
            • Gość: samanta Re: co z Was jest jeszcze w Was... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:18
              och.....ilez ironiiii .........Ja jako chamka I kategorii czuje sie swietnie !!!!!!!!! :)
              • Gość: kubek Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta IP: 192.168.5.* 22.03.02, 22:21
                Nie zwracałem się do Ciebie,a co do chamów to są pozaklasowe więc z kategorią
                to przesada..;))
                kubek
                • Gość: samanta Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:23
                  oboje wiemy ze potrafie byc chamka do kwadratu.Dlatego wcale mnie Twoje slowa nie oburzyly. W koncu nie
                  wrodzony wdziek powoduje ze ludzie sie mnie boja;)
                  • jasmina_tdi Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta 22.03.02, 22:24
                    samanto! kto znow sie Ciebie przestraszyl potworze????:)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> oboje wiemy ze potrafie byc chamka do kwadratu.Dlatego wcale mnie Twoje slowa n
                    > ie oburzyly. W koncu nie
                    > wrodzony wdziek powoduje ze ludzie sie mnie boja;)

• Gość: samanta Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:28
                      Laeila.Chyba szesc razy pytala czy moze pocalowac Maurycego:))))))))
                      • jasmina_tdi Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta 22.03.02, 22:30
                        i co ? szesc razy go pocalowala czy tylko raz??:))

> Laeila.Chyba szesc razy pytala czy moze pocalowac Maurycego:))))))))

• Gość: samanta Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:32
                          nie bylo mnie przy tym wiec nie wiem:)))
                          • jasmina_tdi Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta 22.03.02, 22:33
                            spox - wycisniemy z nich prawde :))))

> nie bylo mnie przy tym wiec nie wiem:)))

• Gość: kubek Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta IP: 192.168.5.* 22.03.02, 22:27
                    Dzierżyński, Wissarionowicz Dzugaszwili - tych to się ludzie bali! Ale jak oni
                    się wdzięczyli! Do końca! Do krwi ostatniej...
                    ;;;)))Pozdrowienia dla horrorowego Szczecina )))
                    kubek
                    • Gość: samanta Re: co z Was jest jeszcze w Was...samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:30
                      Tak wysoko nie mierze .Wystarczy mi lek zupelnie umiarkowany.Za pozdrowienia dziekuje.
                    • Gość: Monika Re: co z Was jest jeszcze w Was...kubkowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:36
                      powstrzymaj się...chyba, że tego zatrzymać nie można już..
                      lub odejdź od stołu...dlaczego rysować dajesz sobie powierzchnię kubka
                      barwnego...nie każdemu pić pozwalaj, odstawiaj kubek na swoje miejsce, niech
                      czeka na szlachetne napoje...i usta co między jednym łykiem a drugim chwalić
                      nie tylko spijalność będą, ale i kubka kształt...powstrzymaj się...
                      • jasmina_tdi PYTANIE!!!! 22.03.02, 22:40
                        to swinskie co napisze, ale czasem sie zastanawiam czego to objaw:
                        a) obledu
                        b) niespelnionych ambicji literackich
                        c) przedawkowania syropu od kaszlu
                        d)depresji
                        e) .... (mozna wpisac propozycje)

wyjasniam: nie zebym odbierala to negatywnie - bron boze!!!!!!!!!!! tak sie tylko
                        zastanawiam bo brzmi to troche histerycznie... czasami...

> powstrzymaj się...chyba, że tego zatrzymać nie można już..
                        > lub odejdź od stołu...dlaczego rysować dajesz sobie powierzchnię kubka
                        > barwnego...nie każdemu pić pozwalaj, odstawiaj kubek na swoje miejsce, niech
                        > czeka na szlachetne napoje...i usta co między jednym łykiem a drugim chwalić
                        > nie tylko spijalność będą, ale i kubka kształt...powstrzymaj się...

• Gość: kubek Re: PYTANIE!!!!odpowie kubek IP: 192.168.5.* 22.03.02, 22:46
                          Nie bój się wszystkiego czego nie rozumiesz.
                          To tyle . A kubek jest kruchy to nim nie ciskaj...
                          ;)))kubek
                          • Gość: samanta Re: PYTANIE!!!!odpowie kubek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:52
                            A ja powiem jak to ja..;))))) Monisia che byc oryginalna,taka dooobra,uduchowiooona,szlacheeeetna..... I nawet
                            jej przez glowe nie przejdzie ,ze moze ten kubek lubi czasami dac upust swojej energiii i ponap..sie z kims. Mnie
                            osobiscie wisi i powiewa czy Monisia tu jest czy jej nie ma.Zawsze miala sklonnosc do patetycznych wstawek
                            jak to slawne jej odejscie.Odchodze!!!!!! Juz odchodze!!!!!juz mnie nie ma!!!!!! Slyszycie,juz odeszlam !!!!!! Ciekawe czy
                            w realu tez taka jest nawiedzona?
                            • Gość: Monika Re: Samancie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:08
                              gorzko, gorzej, gorejesz?
                              • Gość: samanta Re: Samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 23:09
                                znowu na haju jestes??????? Boj sie Boga!
                                • Gość: Monika Re: SamancieSamancie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:18
                                  o... słyszysz odgłos przelewanej wody...z próżnego w puste wulgarnej
                                  pseudoprowokacji...sięgnij dalej niż ta kałuża, co się w niej taplasz samanto,
                                  stać Cię na to
                                  ( chyba? )

Monika

• Gość: Monika Re: odpowiedź... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:56
                          nie liczyłam czasu...odpowiedź przyszła w nadspodziewanie krótkiej
                          chwili...dlatego już tu nie przychodzę, jasmino...dlatego...

będąc pewną, że nie w obłędzie to napisałaś, acz zupełnie świadoma,

nie będąc ofiarą niespełnionych ambicji literackich...

po żażyciu akuratnej dawki syropu od kaszlu - przeziębienie rzecz ludzka,
                          wrażliwości nie wykaszlałam,

nie naduzywając słowa depresja ( staraj się nie szarżować z terminu jak
                          najbardziej klinicznego, którym wyświechtywać złotoustym przychodzi zbyt
                          łatwo )

ze swiadomością punktu e nie rozwijając...

zostawiam jasminko Cię w glorii i aureolli...zaczęłaś dzieło, skończyłaś
                          dzieło...

niehisteryczna broń Boże,

Monika

• Gość: kubek Re: M IP: 192.168.5.* 22.03.02, 22:44
                        kubek to kubek,
                        jest od wieków niemy...
                        Żadna go myślisz,
                        skarga nie poruszy?
                        ...
                        kubek&arapski&widelec&powstrzymalskiqrekjanek
          • Gość: Monika Re: co z Was jest jeszcze w Was... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:23
            Samanto...na drogość śmiałości mi brak...herbata...pachniała tu kiedyś
            czarownie, i słowa zjadalismy chrupiące, krzepiące, smakowite do herbatki
            tej...teraz jakby trochę głodniej, chłodniej...dlaczego tak? nakarmieni,
            napojeni do syta?
        • jasmina_tdi Re: co z Was jest jeszcze w Was... 22.03.02, 22:15
          pytalam serio!

> miało być prowokacyjnie Z Twojej strony jasmino, lecz po co tak...acz pierwszą
          > swą odpowiedzią wyznaczasz jakby ślad pewności dla której nie bywam tu...
          >
          > z szacunkiem za pierwszość...z żalem, że tak,
          >
          > Monika

• Gość: Monika Re: co z Was jest jeszcze w Was... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:19
            pisałam serio...nadal pierwszeństwa chluba Ci przyświeca...jaśminko...
            • jasmina_tdi Re: co z Was jest jeszcze w Was... 22.03.02, 22:20
              niech swieci -pod latarnia zawsze najciemniej:)))))

> pisałam serio...nadal pierwszeństwa chluba Ci przyświeca...jaśminko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka