the_dzidka 02.08.04, 10:40 Polecam Ci stronę główną naszego ulubionego portalu Zbigniewa Ł. Chodzi mi konkretnie o Oto Słowo Zbysiowe na dziś. Temat: dlaczego Prałat Jankowski wielkim Polakiem jest ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Raduszku 02.08.04, 10:53 the_dzidka napisała: > Polecam Ci stronę główną naszego ulubionego portalu Zbigniewa Ł. > Chodzi mi konkretnie o Oto Słowo Zbysiowe na dziś. Temat: dlaczego Prałat > Jankowski wielkim Polakiem jest ;)))) > A, właśnie, miałem wyrazić zdumienie faktem, że to jednak o HJ chodziło. Niniejszym wyrażam. A teraz sobie poczytam. Dzięki. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 02.08.04, 11:01 raduch napisał: > A, właśnie, miałem wyrazić zdumienie faktem, że to jednak o HJ chodziło. > Niniejszym wyrażam. A teraz sobie poczytam. Dzięki. Podziel sie potem wrażeniami. Aha, artykuł w Nocniku o "po-Woodstocku" też jest niezły :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduszku 02.08.04, 11:12 the_dzidka napisała: > Podziel sie potem wrażeniami. Oj, ten sam trajkot jak z dyrygentem. Główna linia obrony przebiegała po jego wirtuozerii. Tak samo miało się to do sprawy, jak wywoływani przez Łabędzkiego co chwilę Niemcy. A we wogóle to postępowanie jest "w sprawie", nie "przeciwko". Dlatego mam to wszystko co napisał w głębokim poważaniu. Niezmiennie. Aha, artykuł w Nocniku o "po-Woodstocku" też jest > > niezły :) > No przecież to pierwsza rzecz, jaką sprawdziłem dzisiaj. :-)))) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 02.08.04, 11:35 raduch napisał: > Dlatego mam to wszystko co napisał w głębokim poważaniu. > Niezmiennie. Ba, no ja też. NB ostatnio znalazłam na tym ichnim forum wątek o mediach, w którym całkiem mądrze i wyważenie wypowiedział się jeden z dyskutantów. Zgadnij, co było dalej? ;-) > No przecież to pierwsza rzecz, jaką sprawdziłem dzisiaj. :-)))) Fajnie, nie? Na Woodstocku było spokojniej niż rok temu, ale to dlatego, że przyjechało mniej uczestników (?) a przyjechało mniej, bo nie chcą już słuchać Owsiaka... Konia kują, a żaba noge nadstawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduszku 02.08.04, 11:43 the_dzidka napisała: > Ba, no ja też. NB ostatnio znalazłam na tym ichnim forum wątek o mediach, w > którym całkiem mądrze i wyważenie wypowiedział się jeden z dyskutantów. > Zgadnij, co było dalej? ;-) Zdemaskowali? :-) > Fajnie, nie? Na Woodstocku było spokojniej niż rok temu, ale to dlatego, że > przyjechało mniej uczestników (?) a przyjechało mniej, bo nie chcą już słuchać > Owsiaka... > Konia kują, a żaba noge nadstawia :) > No masz. Wychodzi na to, że cały festiwal za kulisami rozmawiał tylko o Rydzyku i jego dziełach. :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 02.08.04, 11:53 > > Zdemaskowali? :-) W pewnym sensie, acz subtelnie: "Zapytam mimochodem, czy jest Pan wyznania rzymsko-katolickiego, czy może protestanckiego, bo to drugie wyjaśniałoby pewną rezerwę do RM i ND." A zresztą, zobacz sam: www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=13171&t=13171 > No masz. Wychodzi na to, że cały festiwal za kulisami rozmawiał tylko o Rydzyku > i jego dziełach. :-D Skoro TVTRWAM przez sały tydzień dijdoliła o Owsiaku... ;) Widziałam ten filmik - powalający. Aż żałuje, że nie wpadłam na pomysł, żeby go nagrać na video :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduszku 02.08.04, 12:12 the_dzidka napisała: > A zresztą, zobacz sam: > www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=13171&t=13171 Ale ładne "...to nie oznacza różnicy poglądów, to oznacza IDENTYFIKACJĘ." I diagnozę, rzekłbym. :-) > Skoro TVTRWAM przez sały tydzień dijdoliła o Owsiaku... ;) Widziałam ten > filmik - powalający. Aż żałuje, że nie wpadłam na pomysł, żeby go nagrać na > video :) > A "oni", niegrzeczni, ani słowa rewanżu. No gdzie polska ościnność? No? :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 02.08.04, 12:51 > Ale ładne > "...to nie oznacza różnicy poglądów, to oznacza IDENTYFIKACJĘ." > I diagnozę, rzekłbym. :-) tsss... miarkuj sie waść, to sam profesor Rafał Broda!! ;) > A "oni", niegrzeczni, ani słowa rewanżu. No gdzie polska ościnność? No? :-D No, Jurek cos tam o Tadziu i Renatce gadał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduszku 02.08.04, 12:57 the_dzidka napisała: > > tsss... miarkuj sie waść, to sam profesor Rafał Broda!! ;) No widzem przecież. Fizyk. Następny "wirtuoz" z brązu? :-) > > No, Jurek cos tam o Tadziu i Renatce gadał :-) > A, nie wiedziałem. Jakiej Renatce? R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 02.08.04, 13:10 > A, nie wiedziałem. Jakiej Renatce? Tej, która reprezentowała Kostrzyńską Grupę Obywatelską. Urocze dziewczę. No, pomyśl, jaka musiała być, skoro ją do TV Rydzyk na wizję zaproszono? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduszku 02.08.04, 13:23 the_dzidka napisała: > > Tej, która reprezentowała Kostrzyńską Grupę Obywatelską. Urocze dziewczę. No, > pomyśl, jaka musiała być, skoro ją do TV Rydzyk na wizję zaproszono? > Nie oglądam TV Trwam, siakoś żaden akwizytor z dekoderem do mnie nie zawitał. Ale chyba zaczynam rozumieć o co chodzi z tą Renatką. Przykładowo, lubię posłuchać śpiewającej K. Skrzyneckiej, pod warunkiem że fonii towarzyszy wizja. Tu pewnie byłoby ciut inaczej, fajnie popatrzeć, ale bez fonii, tak? :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 02.08.04, 13:57 > Tu pewnie byłoby ciut inaczej, fajnie popatrzeć, ale bez fonii, tak? :-) Hmmm, nie jestem pewna :) Sam zawyrokuj. Tu masz wizję bez fonii: bi.gazeta.pl/im/2198/z2198508N.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduszku 03.08.04, 13:36 the_dzidka napisała: > > Tu pewnie byłoby ciut inaczej, fajnie popatrzeć, ale bez fonii, tak? :-) > > Hmmm, nie jestem pewna :) Sam zawyrokuj. Tu masz wizję bez fonii: I dziękuję Ci za to, że bez fonii. :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 03.08.04, 13:42 > I dziękuję Ci za to, że bez fonii. :-D Rozumiem, że wizja wystarczyła? :) Ja miałam to szczęście, że na fonię też się załapałam... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduszku 03.08.04, 13:46 the_dzidka napisała: > Rozumiem, że wizja wystarczyła? :) > Ja miałam to szczęście, że na fonię też się załapałam... > No tak, ale, jak by to powiedzieć, oboje patrzymy na nią tak jakoś, no, aseksualnie? Ty nawet podwójnie. ;-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduszku 03.08.04, 13:56 > No tak, ale, jak by to powiedzieć, oboje patrzymy na nią tak jakoś, no, > aseksualnie? Ty nawet podwójnie. ;-D No można tak to ująć, choć nie rozpatrywałam tego z tego unktu widzenia :) A żeby było śmieszniej, to dziewczę z polskiego dworku właśnie produkuje się na antenie Maryjka. I mam fonię bez wizji :-DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś