male_gonzo 08.08.04, 16:02 !Hola! Co dajecie swoim szkrabom na kolację. Ja do tej pory dawałam kaszkę, ale ile można? Więc jak u Was jest z kolacją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik.w Re: kolacja malucha 08.08.04, 19:07 Ja na początku też podawałam kaszkę , ale skończyłam jakieś 4 m/ce temu chyba :) później podawałam słoiczek (zupkę). Ponieważ od niedawna sama gotuje to podawałam młodemu to samo co na obiadek , a od dzisiaj postanowiłam dać mu kanapeczkę do rączki i sam wsuwa kolacje :) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: kolacja malucha 10.08.04, 23:40 o rety, Asia kaszke odstawila wieki temu... :) na kolacje je roznie - jajko, kanapke, omlet, itp, itd. a zazwyczaj po prostu dostaje to co my jemy (sama sie upomina, jak nie chcemy jej dac to przychodzi i nam wyrywa z rak... :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
male_gonzo Re: kolacja malucha 11.08.04, 10:42 Staś też najchętniej je to co ja, ale on uczula się na niektóre produkty, np. na chleb, więc kanapeczki póki co odpadają, ale dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: kolacja malucha 11.08.04, 17:46 kupuj inny chleb - sa kukurydziane, bezglutenowe itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: kolacja malucha do mama007 11.08.04, 18:46 Czy omley robisz też z białek ?? czy tylko z zółtka - ja zrobiła dzisiaj taki zwykły dodałam tylko owoców i Igor wsuwa jak niewiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: kolacja malucha do mama007 12.08.04, 09:36 roznie. ostatnio przejrzalam ogromny stos gazet (troche sie tego uzbieralo...) dzieciecych i zrobilam sobie segregator z przepisami dzieciecymi. tam sa ze trzy strony samych omletow :) w dziecku chyba byly dawno temu. tak wiec robie roznie :) a ostatnio zrobilam nawet ze smietana, ale asi jakos niebardzo smakowal... :( pozdrawiam :) aga Odpowiedz Link Zgłoś
planetta Re: kolacja malucha do mama007 13.08.04, 18:14 renik.w napisała: > Czy omley robisz też z białek ?? czy tylko z zółtka - ja zrobiła dzisiaj taki > zwykły dodałam tylko owoców i Igor wsuwa jak niewiem :) Napisz mi proszę jak się robi omlety. Chętnie zrobiłabym Oskarowi :-) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: kolacja malucha do mama007 16.08.04, 22:16 Sławek najchętniej wcina parówkę dziecięca i bułeczkę z masełkiem ;-) Poproszę też o przepis na tego omleta! Odpowiedz Link Zgłoś