Gość: Tommy IP: *.sgib.com 09.08.04, 17:04 - wiem, że było to przerabiane wieki temu - ale chiałbym być dla kogoś takim Jakubkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwu Niestety badziewie 12.08.04, 12:20 Po wielu miesiącach oglądania tej książki na półkach w końcu z ciekawości się do niej zabrałem. Początek intrygujący (kilkanaście stron), ale potem im dalej tym gorzej. Aż w oczy kłuło jak J.L.Wiśniewski niezdarnie próbował sie ukryć pod postacią Jakubka - wyidealizowaną, a przynajmniej cukierkowatą. Cała ta chemia, genetyka i internet - to wykapany Wiśniewski. Książkę rzuciłem w połowie, bo sztuczność myśli i słów postaci stała sie nie do zniesienia. Polecam za to "Życie Pi" - na odreagowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowawkropki Re: Niestety badziewie IP: *.surfport24.v21.co.uk 13.08.04, 00:18 jejku, myslalam, ze to tylko ja. szczyt grafomanii, po 20 stronach wymieklam, a dostalam od kogos, kto wychwalam pod niebiosa. brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys bengalski Re: Niestety badziewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:19 samotnosc ma swoj klimat, mnie sie podobala mimo wszystko... ale "Zycie Pi" to ksiazka stulecia..masz racje!!!wzielam do reki w empiku, zaczelam czytac i...w niewyjasnionych dla mnie okolicznosciach znalazlam sie w domu...tak mnie wciagnela ta ksiazka.polecam goraco!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 20:02 No to marnujesz czas na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.sgib.com 10.08.04, 09:41 Nie zawsze można to zauważyć w realu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtek tommus nie piskej IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:13 badziewie przeczytales, dla nawiedzonych babolinek, nie ma sie, czym chwalic, Odpowiedz Link Zgłoś
cran503 Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 09.08.04, 20:13 ja sie zabieram za czytanie, tzn jeszcze nie mam ksiazki pod reka, ale chce to przeczytac a potem moze pogadamy o tym Jakubku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.sgib.com 10.08.04, 09:35 W takim razie bardzo polecam. Ja już po kilkunastu stronach żałowałem, że ta książka się kiedyś skończy... Myślę, że powinna być to lektura obowiązkowa dla wszystkich par !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yyyha Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 09.08.04, 22:51 Gość portalu: Tommy napisał(a): > - wiem, że było to przerabiane wieki temu - ale chiałbym być dla kogoś takim > Jakubkiem ... wiesz nie czytałam tego ale wydaje mi się że to chyba raczej mało meska ksiązka .Nie sądziłam ze faceci czytają takie rzeczy ,nie sadzilam że faceci wogole cos czytają...ale wiesz własciwie to tacy faceci nawet mnie kręcą....;) Odpowiedz Link Zgłoś
cran503 Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 10.08.04, 01:31 >ale wiesz własciwie to tacy faceci nawet mnie kręcą....;) kreca, nie kreca, na pewno sa inni niz Ci piekni z dyskoteki Odpowiedz Link Zgłoś
tumour_marla Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 11.08.04, 14:31 Chcialbys byc takim nadwrazliwym, egzaltowanym,niezyciowym facetem, ktorego kobieta porzuca z lenistwa i przyzwyczajenia do meża, bo raczyl ja laskawie puknac gdy sie juz pakowala?dziwne...to bylo dobre w XIX wieku, gdy facet z milosci palnal sobie w leb z dwururki. Ta ksiazka to taka wspolczesna przeintelektualizowana i przeegzaltowana wersja "cierpien mlodego wertera" ale goethe byl wtedy nowatorem, taki watek milosnego trojkata maz ,zona i "ta jedyna prawdziwa milosc, druga polowka pomaranczy" czy innego gowna, byl przerobiony na wszystkie mozliwe sposoby. wcale nie ma czego nasladowac, zajmij sie prawdziwym zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.sgib.com 10.08.04, 09:38 To w takim razie muszę Ci powiedzieć, że faceci potrafią czytać i potrafią też coś czuć. A książka jest mimo wszystko i dla kobiet i dla mężczyzn. Chciałbym ją kiedyś z Kimś przeczytać razem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladna pani Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 10:35 a mnie sie ta ksiazka nie podobala, choc wiele sie po niej spodziewalam. jakas taka wydumana i nieprawdziwa. polecam opowiadania tegoz autora- to dopiero kawal krwistej babskiej literatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: 5.6D* / *.europarl.eu.int 10.08.04, 12:29 zgadzam się w 100%, takie bzdety, nie znalazłam w tej książce nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
mefii Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 10.08.04, 13:36 racja, ksiązka taka sobie, gdyby wywalić z niej te wszystkie bzdurne historyjki o znajomych głównych bohaterów i znajomych znajomych - które mają za zadanie naciągnąć maxymalnie emocje czytelnika - to właściwie nic nie zostaje,zwykły taki romansik.... Ale parę tekstów było niezłych np.: "... doprowadzasz mnie do śmiechu, doprowadzasz mnie do łez... zastanawialam się dziś cały wieczór,że właściwie najbardziej chcę,żebys doprowadził mnie do orgazmu.." albo "płakać trzeba w samotności - tylko wtedy ma się z tego radość.." Pozdrawiam, jussi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.sgib.com 12.08.04, 17:22 Hej Jussi, a mnie się też bardzo podobał ten fragment o kokainie i kobiecie ... Ciekawe czy to rzeczywiście tak działa. Wtedy chyba wszyscy zostaliby narkomanami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yyyha Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 10.08.04, 17:27 Gość portalu: Tommy napisał(a): > Chciałbym > ją kiedyś z Kimś przeczytać razem ... ...no to może mi ją kiedyś przeczytasz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.sgib.com 12.08.04, 17:19 hm ... właściwie dlaczegoby nie ... jeśli chcesz spróbować :-) podaj proszę maila lub odezwij się na turbani@tlen.pl Może będzie interesująco ... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
graape to jest super książka! 10.08.04, 13:39 Mnei też sie bardzo podobała, super że facet potrafił tak opisywac uczucia kobiet!, to nei jest przeciętny facet... a jego opowiadania w porównaniu do ksiązki nie mają nic nadzwyczajnego! cieszę sie ze tobie tez sie podobała, to dowodzi ze sa jeszcze wrazliwi faceci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: to jest super książka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:47 ksiązka prawdziwa//o ile wiem nie tylko ja sie w niej odnajduje...ale czy słyszałyscie coś o filmie ,kótry podobnież powstaje ?..kto gra głowne role?kto kreci....ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
graape książka! ale film??? 11.08.04, 20:54 nie slyszalam nic o filmie, obawiam sie ze trudno byloby przekazac te emocji i uczucia tak jak opisal to wisniewski... z reguly ksiazki sa lepsze... ael jak mowisz o filmie to zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: to jest super książka! IP: *.sgib.com 12.08.04, 17:28 A czy myślicie, że w obecnych czasach kobiety jeszcze potrzebują takich "wrażliwych facetów"? Czy tylko interesują ich mocno opaleni bruneci, którzy pragną tylko wyrwać laskę i zostawić ją tydzień później? Jak to jest, że facet dla kobiety jest "wrażliwy" a ona i tak rzuci go dla jakiegoś "lovelasa" lub "nieprzyjemnego typka"? Zawsze mnie to fascynowało ... Odpowiedz Link Zgłoś
groszek69 Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 12.08.04, 11:15 ksiazka rzeczywiscie swietna...dostalam ja od kolegi na urodziny. na przemian smialam sie i plakalam... nie moglam sie od niej oderwac, czytalam ja w autobusie, w pracy , pozno w nocy... dzieki za to ze tak myslisz i ze to napisales...bo juz zaczynalam watpic ze sa tacy mezczyzni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.sgib.com 12.08.04, 17:30 A czy rzeczywiście kobiety potrzebują takich facetów, bo jakoś tego nie odczuwam ... Może dlatego, że jestem s@m ... a może własnie przez to ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
groszek69 Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 16.08.04, 12:40 widzisz...akurat naleze do tych dziwczyn ktore by bardzo chcialy "mmiec" takiego jakubka...powiedz sam...czy taka znajomosci nie jest siwetna? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
groszek69 Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 16.08.04, 12:43 przepraszam za literowki...ja rowniez jestem sama... Odpowiedz Link Zgłoś
yyyha Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 12.08.04, 23:35 no,no widzę ,że grono wielbicielek stale się powiększa;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 13.08.04, 00:26 Po ksiażce zakochałam sie w Jakubie... Jest ideałem faceta (dla mnie),tyle, ze tacy nie istnieją... niestety. Często wracam do tej książki. I tęsknię do Jakuba. Ta postać we mnie głęboko zapadła. Zbyt głęboko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub JA MAM NA IMIĘ JAKUB... IP: *.crowley.pl 13.08.04, 08:35 fajnie, że tak nazywał się główny bohater, bo do tej pory wszystkim to imię, odmienione do KUBA kojarzyło się z tym debilem-idolem-pseudo-rokendrolem. Odpowiedz Link Zgłoś
summer Re: JA MAM NA IMIĘ JAKUB... 13.08.04, 19:08 To moje ulubione imię męskie...i kojarzy mi się zupełnie inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystic Animi sie waż.... IP: *.acn.pl 21.08.04, 20:17 wara od kęsego!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
summer Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 13.08.04, 19:07 rany.... facet tylko nie to......mialkam takiego "Jakubka".... i z trudem wielkim się po nim pozbierałam;-)) w sieci stajesz się kim zechcesz...i kim nigdy nie będziesz. Rzeczywistośc to już zupełnie inna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:19 A myślisz, że w rzeczywistości nie można być takim Jakubkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
summer Re: w rzeczywistości... 13.08.04, 19:24 ...jest się sobą.... tylko sobą. Jakubek to mit... w który wierzą wielbiciele tej książki... BOsz... ja to przeżyłam - to własnie tak się działo, mam do dziś ponad 100 listów - emaili , które pozwalają mi się usmiechnąć... Ale kiedyś czekałam na nie, uśmiechałam się z czulością, a teraz... z zakłopotaniem i ... smutkiem. Jakubek był jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLARYSA Re: w rzeczywistości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 23:57 W sieci niestety można udawać kogoś kim chcielibyśmy być, a do kogo bardzo nam daleko...Dałam się złapać na takie okrąglutkie frazesy..Nie czytałam "samotności...", ale wiem wystarczająco dobrze z autopsji, że najczęściej ci idealni cudowni "Jakubowie" po prostu nie istnieją..Bardzo łatwo pisze się jakim jest się tolerancyjnym, wyrozumiałym i twórczym człowiekiem..Niestety w codziennym życiu okazuje się, że tacy delikwenci nie są przystosowani do normalnej, zdrowej egzystencji. Tęskiłam za człowiekiem, który będziemoim księciem z bajki. I wszystko wskazywało na to, że go znalazłam. W sieci oczywiście. Życie zweryfikowało kłamstwa i okazało się, że mam do czynienia z zakompleksionym, niedojrzałym człowiekiem żyjącym wyobrażeniami o samym sobie, które bardzo niewiele miały wspólnego z rzeczywistością...Dla mnie było za późno. Nie jest żadnym Don Huanem, ale wie jak rozkochać w sobie takie idealistki jak ja. Wpadłam jak śliwka w kompot - nawet po tym jak mnie rzucił (podobno zbyt przyziemna była egzystencja ze mną, zbyd słodka i ułożona) - .. ja nadal zasypiam wspominając naszą bliskość (chociaż w łóżku też nie okazał się SuperManem, mimo pozorów)... Dziś wiem, że nie warto wierzyć w słowa wyklikane w klawiaturę. Ciekawe kto następny... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: w rzeczywistości... 14.08.04, 11:00 Nawet w realu sobą bywają jedynie ekshibicjoniści:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jussi Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.bialy-bor.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 13:01 można być jakubkiem tommy... tylko trzeba dużo udawać... i właściwie nigdy nie wiadomo czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 14.08.04, 18:01 Ja też może nie własnie bo m-ąc temu ale przeczytałam...to książka którą co najwyżej można opowiedzieć ale nie da się o niej dyskutować...tam wszystko jest idealne. Gdybym przeczytała roku temu z pobłażaniem w najlepszym przypadku pomyslałabym o tych wszystkich idealistach, marzycielach którym wydaje się że cos takiego może sie zdarzyc....mówię tak bo sama wpadłam pech chciał że poznałam pseudojakubka...chociaz do pewnego momentu szczerze wierzyłam ze to taki Jakubek idealny (wtedy go jeszcze tak nie mogłam nazwac siłą rzeczy).Do czego zmierzam....hmmm sama do końca nie wiem...ale czas wysilić sie i wysnuć jakies wnioski...wiec nie wierze w idealnych męzczyzn, nie czytuje juz takich ksiażek bo to strata czasu- nic pozytywnego w moje życie nie wnoszą i nie wierzę w cos takiego jak mój własny zdrowy rozsądek a może mniej drastycznie nie ufam mu. podrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLARYSA ODSIECZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:18 Wszystkim porzuconym, rzucającym i tym ze złym humorem polecam forum - link niżej - skutecznie poprawia humor i leczy doła. Ja jestem na pewno zdrowsza :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=14843709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignis Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.elpos.net 16.08.04, 19:48 Wiesz to dobrze że tak czujesz.Mało jest takich facetów na świecie,a wierz mi wiele kobiet takich właśnie Was potrzebuje.Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
k2.klin Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 17.08.04, 12:49 a mi i tak się ta książka podobała, ryczałam czytając ją jak bóbr.Też chciałabym spotakać takiego faceta, choć niekoniecznie Jakubka (złe doświadczenia z osobnikiem o tym imieniu). Świetnych tekstów w tej książce też jest sporo np.: "Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie" lub "Wódka tej nocy była jak tlen. Znowu można było oddychać". Pozdrawiam Tommiego, niedaj się im zgnębić tymi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 17.08.04, 13:36 ja tez, już jakiś czas temu, przeczytałam ta książkę... I jestem zdruzgotana jej zakończeniem... też uważam, ze ten Jakubek był przeidealizowany... tacy w realu NIE ISTNIEJĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vreuffen Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 17.08.04, 19:56 Książka przerysowana, wyidealizowana, przesłodzona. Ale sama historia powtarza się codziennie w sieci. vR Odpowiedz Link Zgłoś
valpoliczella Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 17.08.04, 21:16 fakt, przeczytalam ta ksiazke 2 lata temu, wtedy bylam na podobnym etapie netowej milosci, dlatego mnie zafascynowalam ale jak sie dobrze przyjrzec, to takie tam baje, nic wiecej! Zycie prawdziwe jest gdzie indziej, choc nie kwestionuje znajmosci przez net, ale z reguly to sie nie sprawdza, choc sa wyjatki! Tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
naiwna24 Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 31.08.04, 12:13 ja to czytałam. w grudniu. pamietam. masz racje , powtarza sie codziennie. czasami nawet nie trzeba isc z kims do lozka, zeby sie okazalo ze ta osoba Cie zrani. zreszta ta cieniutka ksiazeczka wisniewskiego pt los powtorzony tez jest o pozorach. pozory myla kotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cran Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:14 kupilam ja i czytam, w dodatku w pracy, troche niewlasciwe miejsce i klimat nie sprzyja, ale nie mam czasu w domu, juz 100 strona......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cran >Tommy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:17 chcialbys byc komuc Jakubkiem, ale pytanie czy umiesz? bo udajac w sumie jakby sie postarac mozna by temu sprostac ale ja pytam o naturalnosc itd... Odpowiedz Link Zgłoś
1977tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 18.08.04, 10:34 Będzie nowa książka Wiśniewskiego ... dla zainteresowanych Tytuł "Los powtórzony" Zobaczcie w www.merlin.com Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiqa Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:15 ja tez czytałam, kawałek czasu temu...Z wypiekami na twarzy i scisnietym sercem, bo znałam takiego "jakubka". I wbrew wszystkim opiniom na tym forum, wiem, ze taka miłośc w realu może sie zdarzyc. Sa tacy wyjatkowi, wrazliwi faceci i wcale nie umniejsza to ich meskosci. Potrafią zapewnić bezpieczeństwo. Mój "jakubek" zgadywał w locie moje mysli, był szalony... Ale to spadło na mnie niespodziewanie. Byłam z kims,kilka lat i rozerwana miedzy nimi dwoma, nie umiałam wybrac. Poznałam go w momencie, kiedy mój zwiazek przeżywał trudniejsze dni. Stchórzyłam. W któryms momencie po prostu przestraszyłam sie siły tego uczucia i swoich reakcji, których nie byłam w stanie kontrolowac. A to takie do mnie nie podobne ... Mineło od tego czasu prawie trzy lata. Ciagle jestem z tym samym facetem, w przewidywalnym, bezpiecznym związku. I czasami żałuje, ze nie zaryzykowałam, bo gdzieś w głębi siebie wiem, że to był własnie TEN. mamy ze sobą kontakt. od czasu do czasu rozmawiamy. Staram sie jak najrzadziej, bo wciąż cos wisi w powietrzu. Za każdym razem z nadzieja w głosie pyta, czy cos w moim zyciu sie zmieniło, i kiedy odpowiadam, ze nie, powtarza jedno - jestem cierpliwy, poczekam. Acha i pierwszy raz, natkneliśmy sie na siebie właśnie w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnn Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.08.04, 18:46 moze byc dla mnie jakubkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 20.08.04, 20:47 Książke czyta sie bardzo dobrze, kazdy moze znalezc w niej cos dla siebie, bądz odnalezc czastkę siebie. A ze jest troche nieprawdziwa i wyidealizowana...no coż kto chce realizmu i prawdy niech czytuje reportaze. Odpowiedz Link Zgłoś
1977tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 21.08.04, 20:51 Kim jesteś Annnn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnn Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.08.04, 22:33 przekonaj sie sam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1977tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 22.08.04, 23:10 Annnn ... jesteś z Jeleniej gory, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
serceee Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 23.08.04, 19:47 Przez 3miesiace w roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnn Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.08.04, 19:49 No wlasnie przez 3 miesiace :) Odpowiedz Link Zgłoś
1977tommy Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 23.08.04, 22:34 A w pozostale miesiace? Gdzie wtedy przebywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnn Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.08.04, 12:01 Jesli chcesz wiedziec, to napisz annnn1@gazeta.pl . Wyjezdzam na 2,5 tyg. ale jak wroce- chetnie Ci odpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agabe Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.08.04, 23:58 czytałam w wakacje. I tęskniłam za gadu gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
dea1 Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 24.08.04, 22:41 Ja chciałabym mieć takiego Jakuba...... Odpowiedz Link Zgłoś
groar Re: Właśnie przeczytałem "S@motność w sieci" i .. 07.09.04, 01:14 Każdy ma swoją Samotność w Sieci... Odpowiedz Link Zgłoś