Dodaj do ulubionych

basen w Warszawie

14.08.04, 18:05
Mam pytanko do mam z Warszawy, które chodzą na basen. Chcielibyśmy zacząć
chodzić z Majką i nie bardzo wiem gdzie jest ok. Pierwszy raz byliśmy na
Potockiej ale strasznie tam głośno i niezbyt się małej z tego powodu podobało.
Nie bardzo chciałabym testować wszystkie po kolei. Może więc macie sprawdzony?
Obserwuj wątek
    • cz.wrona Kasprzaka!!!!! 16.08.04, 20:09
      POlecam! Chodzimy od 3 miesiąca Sławutka- w tej chwili Sławcio nurkuje, sam
      wskakuje do wody i utrzymuje się na pleckach w rękawkach ;-)))
      My chodzimy na 10.30 we wtorki wiem, że teraz tworzą się nowe grupy.
      Woda jest też ozonowana, podgrzana- instruktorka- Ola jest boska i kochana!
      Z naszej paczki wykruszył się niestety Marcelek Agnieszki- Jade no i co z
      dz.joanną? i zyną?

W każdym bądż razie teraz na basenie Sławcio pieje z radości jak pływa, a w
      baseniku w ogródku na wsi śmiał się i fikał koziołki z Kamilkiem Moniki_lwo
      ;-)))))))))

Podaję tel:0 692 317 077

MIło będzie Was zobaczyć!
      • jade0 Re: Kasprzaka!!!!! 17.08.04, 17:29
        Kasiu kto powiedział ze się Marcelek wykruszył??? A kto dziś był na baseniku???
        To te wakacje i wcześniejsza choroba spowodowały że nie mamy kiedy chodzić...
        Ale zapomniałam się dziś ciebie spytać - dlaczego byłaś na godz. 11-tą???
        Czyżbyś zmieniła grupę???
        • zyna Re: Kasprzaka!!!!! 20.08.04, 12:40
          Dziewuszki podajcie mi numer telefonu na Kasprzaka, bo mi wcięło. Chcę się
          ponownie zapisać do jakiejś grupy, ale niestety już nie do Was, bo wróciłam do
          pracy i we wtorki odpada.
    • yezyk Re: basen w Warszawie 21.08.04, 13:42
      my chodzimy w soboty na 15.30 na Kasprzaka. fajna grupa była podobno się
      rozpadła i będzie nowa. i dobrze.
      Edytka dawno nie pływała, bo była chora, potem przerwa na Kasprzaka no i nasz
      urlop. ale dziś bdziemy.
      • cz.wrona do Jade 21.08.04, 23:06
        Aguś bo zaspaliśmy i nie wyrobiliśbyśmy się na 10.30 ;-))))

BUziaki dla M.
        • iwona-mama-majki jeszcze jedno pytanko 23.08.04, 08:47
          Czy muszę zapisywać się na lekcje pływania? Chcielibyśmy chodzić w trójkę ale
          wtedy gdy nam będzie pasowało. Mój mąż był ratownikiem i sam chciałby nauczyć
          Majkę pływać. Nie wiem jednak czy z takim małym dzieckiem można przychodzić
          samemu.
          • cz.wrona Re: jeszcze jedno pytanko 23.08.04, 09:19
            Iwonko wiem, że na Kasprzaka możnas sobie przyjść samemu. Płaci się wtedy 5 zł
            za siebie+5 zł zaq dziecko i 1 osoba do gotografowania/ filmowania/towarzystwa
            gratis- ale bez kąpania. To za pół godziny. Jednak nie wiem jak to jest z
            kwestią wejścia- czy trzeba sie zapisywac- raczej nie. Ale trzeba pamiętać, że
            są tam też inne zajecia- basen dla niemowląt, aerobik dla ciężarnych i wtedy
            nie mozna wchodzic samemu- jakbyś była zainteresowana konkretna godfzina to
            moge zerknac na grafik bo jutro mamy zajęcia ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka