dzyt 29.03.02, 08:17 Dzień dobry Państwu :) widzę, że Forward się użala na prawo i lewo, no cóż.... u mnie budzi się słońce i zapowiada się ładny dzień :)) cmok! dla Was :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leopard Re: Poranne powitanko! 29.03.02, 08:22 Dzień dobry! U mnie za oknem też słonecznie i wreszcie jakiś optymistyczny wątek. Dookoła same kłótnie albo samouwielbienie. Ze świątecznym pozdrowieniem- Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poranne powitanko! 29.03.02, 08:23 Dzien dobry Dzytko. Dostal wczoraj zimny prysznic :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Poranne powitanko! 29.03.02, 08:25 dzień piękny i słoneczny a jutro nie pracuję - witajcie słonka! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poranne powitanko! 29.03.02, 08:26 No a kto to w Wielka Sobote pracuje? Chyba tylko Menik i Uneczka :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Poranne powitanko! 29.03.02, 08:27 dobrze ze jestes :))) masz @. witam wszystkich bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Poranne powitanko! 29.03.02, 09:13 Dzięki za @ :))) niestety nie odpiszę dzisiaj, bo mam w pracy szał-pał we wtorek sie odezwę :)))) może zajrze jeszcze tu na Towarzyskie później, ale to tylko na chwileczkę, więc gdybyś cosik ode mnie chciała, to zacznij nowy watek "Dzyt!!!" ok? Wszystkiego dobrego na Święta, dużo radości i wypoczynku Wszystkim bez wyjątku życzy Dzyt :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dzytko......Poranne powitanko! 29.03.02, 08:45 nie uciekaj z romantiki, tak samo ona Twoja, jak i przemadrzalego forwardzika, tu sie zdziebko napieprzamy, a tam w chatce, bedzie oaza spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś