zalogowana 15.08.04, 12:10 ...Ty masz B, a ja mam A :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Dałabym Ci na urodziny i pól litra, ale 15.08.04, 12:25 hihi, zarówno dla Was jak i dla nas niewskazane są wyskoprocentowe napitki.. trza się zadowolić winem (niekoniecznie tanim).. Ty nawet piwa pić nie możesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Dałabym Ci na urodziny i pól litra, ale 15.08.04, 12:29 Nie mogę pić piwa i bardzo dobrze, bo nie lubię ,a teraz mam wymówkę,że grupa krwi mi nie pozwala:) Bardziej mnie martwi ta prostata, cały czas żyłam w nieświadomości,ze ją wogóle mam...i chodź tu człowieku do lekarza,...ta tajemnica lekarska:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Dałabym Ci na urodziny i pól litra, ale 15.08.04, 12:30 Idę celebrować Twoje urodziny na łonie natury:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka puzzle czyli czarny humor reality 15.08.04, 12:39 pewien konował spierał się z moim znajomym, że ma złamaną prawą nogę (w rzeczywistości miał lewą).. ale przecież wracz jest osobą kompetentną, więc się nie myli (takoż i diagnoza nie podlegała dyskusji).. dla równowagi połamał mu tę zdrową (ale za to kości miał po zabiegu właściwie poskładane) :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: puzzle czyli czarny humor reality 15.08.04, 12:40 mądrzy w białych fartuchach, szulce szepcą do ucha: Zamiast dymka o pani.. setkę sobie walni! na co szulka odpowiada: czy też pan nie przesadza! z ramion nikotynizmu.. mam trafić do alkoholizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eda, od konowalow z dala. 15.08.04, 14:13 Sie wyslalo bez zalacznika, wiec poprawiam: www.happybirthdaytoyou.com/maincard.php?card=love&image=waltz&width=400&player=windows&swish=no&partner=&advertising= Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eda, od konowalow z dala. 15.08.04, 14:24 Wybierz sobie, co tam chcesz, bo jak ja wybralam,to i tak sie co innego otworzylo. Jak zazwyczaj zreszta;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eda, od konowalow z dala. 15.08.04, 14:25 Moj ulubiony zestaw, to zabki+rock. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Eda, od konowalow z dala. 15.08.04, 18:02 A mój to krowa i rock'n'roll, żabki mam przy firankach. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eda, od konowalow z dala. 15.08.04, 22:37 zalogowana napisała: żabki mam przy firankach. Ty zalogosia? No nie wierze, zebys byla taka drobnomieszczanska i wieszala se firanki. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Eda, od konowalow z dala. 15.08.04, 23:27 miltonia napisała: > > > Ty zalogosia? No nie wierze, zebys byla taka drobnomieszczanska i wieszala se > firanki. A gdzie ci pisze ,że je ma powieszone? Może firanki z żabkami cuzamen do kupy w szafie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Eda, od konowalow z dala. 16.08.04, 15:19 miltonia napisała: > zalogowana napisała: > > żabki mam przy firankach. > > > Ty zalogosia? No nie wierze, zebys byla taka drobnomieszczanska i wieszala se > firanki. Nie mów,ze to widać po moich postach,że firanek nie trawię...za to dywan mam ładny, kremowy...wszyscy mnie przestrzegali,że przy moim chodzeniu w butach,nie długo zachowa swoją świetność....jakże byli w błędzie...od czterech lat wygląda jak nowy,grunt to wiedzieć jak przechowywać... zwinęłam... zapakowałam... schowałam i do dziś wygląda jak nowy,musiałam go kupić, jakże to tak bez dywanu:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eda, od konowalow z dala. 18.08.04, 14:36 W posagu ten dywan chcesz wniesc? Uwazaj, zeby bez moli, bo jeszcze Ci intercyze zeżra. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Eda, od konowalow z dala. 15.08.04, 14:30 święte słowa! życzę edzioszko Tobie..dużo zdrowia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: Dałabym Ci na urodziny i pól litra, ale 16.08.04, 09:44 Edzioszko:))) ! postfactumowo i serdelecznie urodzinowo..Mam nadzieję, ze obchody się udały, czego Ci oczywiście byłabym życzyła nie postfactumowo, gdybym była wiedziała odpowiednioporowo :)) Urodzinowy ścisk! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch NAJSERDECZNIEJSZE 20.08.04, 21:25 dla niezastąpionej królowy forumowej. Spóźniony jedynie przez nieobecność i niewiedzę, gdyż wielbiciel albowiem. Odpowiedz Link Zgłoś