Dodaj do ulubionych

Dzień dobry cześć i czołem

20.03.14, 15:29
Cześć
Szukam inteligentnej dziewczyny, która lubi gry fabularne (np. takie, jak Warhammer), mieszkającej w Warszawie. Była to kiedyś moja ulubiona forma rozrywki, i pomyślałem ostatni, ze znów chętnie bym sobie pograł. Ponieważ nie utrzymuję kontaktów ze starymi znajomymi, a gra w męskim towarzystwie przypomina gay party (nie jestem homofobem, ale wolę damskie, albo przynajmniej mieszane towarzystwo), pomyślałem, że może jakaś znudzona pani, która lubi eksperymentować z własną wyobraźnią, zainteresuje się moim ogłoszeniem.

Jeżeli nie wiesz, co to są gry fabularne, zawsze możesz się nauczyć, wymaga to odrobiny inteligencji, bujnej wyobraźni, trochę wiedzy ogólnej i dobrych chęci.

Nie jest to propozycja randki, czy czegoś w tym rodzaju, aby nie było nieporozumień.

Proszę o kontakt na forum.
Obserwuj wątek
    • perfum Re: Dzień dobry cześć i czołem 20.03.14, 16:53
      obligacjeszatana666 napisał(a):
      Nie jest to propozycja randki, czy czegoś w tym rodzaju, aby nie było nieporozumień.

Jest to zawoalowana propozycja ranski - takie wejscie w nia tylnymi drzwiami...
      Inaczej - nie pisalbys o gay party.

Tylko nie masz sie czego wstydzic, a pisz wprost, ze poszukujesz dziewczyny, ktora lubi takie gry.
      www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U
      • obligacjeszatana666 Re: Dzień dobry cześć i czołem 22.03.14, 16:07
        Własnie nie, gdybym szukał takiej dziewczyny, napisałbym: szukam dziewczyny, która lubi takie gry, i chciałbym wejść w nią w intymny związek.

Nie napisałem tak, a to dlatego, że własnie chcę sobie pograć, ale nie z facetami. Nuży mnie straszliwe męskie towarzystwo. Z pewnych względów w mojej obecnej sytuacji jestem kompletnie niezainteresowany podejmowaniem relacji damsko-męskich w kontekście odpowiedzialności za drugą osobę, planowaniem życia, i tak dalej, i tak dalej, żyli długo i szczęśliwie. Nie, właśnie nie, ale, ktoś, kto jest przyzwyczajony do 'woalowania' swoich zamiarów, nie wierzy, że ktoś inny zawsze wali kawę na ławę.

Mam nadzieję, że jakieś fajne babki się tym zainteresują. Obligacje szatana przygotowane do puszczenia w obieg. Sprzedajemy rozpacz w płynie na każde żądanie.

Nie chodziło mi o wasze cipki. Chodziło mi o wasze dusze. Powtarzam więc jeszcze raz: szukam fajnych babek, które lubią sobie opowiadać mroczne opowieści, ale nie chcą ich przeżywać w realu. Takie Total Recall.

I zaśmiał się Pan Ciemności, hahaha, a potem zaśmiał się raz jeszcze, i jeszcze raz, ale już cicho, jak swoje własne echo. Cierpiał bowiem na kompulsje objawiające się nerwowym chichotem i werbalizacją perseweracji obijających mu się pod sklepieniem czaszki. Takie są ścieżki Chaosu.
        • yautvingian.minority Re: Dzień dobry cześć i czołem 25.03.14, 08:31
          Hej
          To bardzo fajny pomysł. Wysłałam ci swój adres e-mail na priv. Mój brat też chce zagrać, ale się boi poprosić.
          pozdrawiam
          Zielonofiołkowa
    • obligacjeszatana666 Szatan trolluje 22.03.14, 16:55
      i dobrze się z tym czuje.

W sumie, to faktycznie, powinienem lepiej to wyjaśnić.

Jak napisałem, chciałbym wrócić do pewnej ciekawej, intelektualnej rozrywki, którą pasjonowałem się wiele lat temu. Zastanawiałem się, czy dać ogłoszenie na stronach fanclubów, ale - wiem, kto mi da odpowiedź. Nie chciałbym nikogo urazić, ale większość miłośników tych gier oddala się od psychodramy i storytellingu na rzecz infantylnej pomyłki, w której nie chcę brać udziału. Zazwyczaj są to otyli chłopcy, którzy nie zgolili przez pięć lat pierwszego zarostu, spłodzeni przez bogatych rodziców, którzy nie zadbali o zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne swoich dzieci. Jak napisano, nie chcę nikogo urazić, ale nie czuję się zainteresowany znajomością z owymi osobnikami. Gry fabularne wymagają pewnej dojrzałości i dystansu do rzeczywistości, jeśli mają sprawiać satysfakcję.

Potem uznałem, że będzie zabawnie, jeśli dam to ogłoszenie na forum 'towarzyskie', ponieważ na tle ogłoszeń: 'wybzykam starszą panią za darmo, bo bardzo mi się chce' będzie to wyglądać interesująco. Napisałem 'gay party', bo tak śmiałem się kiedyś z własnymi kolegami z naszych spotkań w męskim gronie. Nie chce mi się z nikim zaprzyjaźniać, wchodzić w bliskie relacje, jeżeli będę szukać partnerki do seksu, to pójdę tam, gdzie można ją znaleźć, albo napiszę o tym na jakimś forum towarzyskim.

Od pewnego czasu jestem w Warszawie, mam dużo wolnego czasu, i pragnę go sobie urozmaicić. Nie w inny, a właśnie w ten sposób: grając w gry fabularne z dziewczynami.

Gra polega na odgrywaniu roli postaci rozwiązującej mroczne zagadki w uniwersum Warhammer, przypominającym Sin City w świecie wymyślonym przez Tolkiena. Inna osoba, Mistrz Gry, przedstawia rzeczywistość zgodnie ze scenariuszem. Najfajniej by było, gdyby znalazły się dwie dziewczyny, z których jedna nauczyłaby się prowadzić grę, czyli została Mistrzem Gry. Możecie uznać, że mam androfobię, byłem bity i skrzywdzony przez chłopców, boję się facetów, nie chcę żadnego fiuta w tym domu. Po prostu mnie to nie interesuje, nie chcę nikogo poznawać, jako się rzekło, nużą mnie mężczyźni. Nie lubię ich, są skłonni do rywalizacji, bezsensownych zachowań podkreślających ich różne cechy, w zależności od tych, które uznają za ważne. Nuży mnie tradycyjna męska etykieta, obyczajowość, a szczególnie polska-katolicka, dresiarska, i tak dalej.

Mam nadzieję, że to wyczerpuje temat.

Plan jest taki, żeby dwie panie, które dadzą się nabrać, że proponuję tak naprawdę randkę, i jestem dziwnym facetem, ale wartym sprawdzenia, zgodziły się na opowiadanie sobie bajek, i nic więcej. Dziwne, ale prawdziwe. Jeśli nie będą umiały grać, najpierw chcę je zafascynować tą formą rozrywki,nauczyć, aby potem poprowadziły mi scenariusze: Wieże Altdorfu, Popioły Middenheim, Kuźnie Nuln.

pl.wikipedia.org/wiki/Gry_fabularne
      pl.wikipedia.org/wiki/Psychodrama

pl.wikipedia.org/wiki/Programowanie_neurolingwistyczne
      I jeszcze piosenka:
      www.youtube.com/watch?v=fPsMR7HvuZM
      • obligacjeszatana666 i jeszcze: 22.03.14, 17:00
        Żadnych narkotyków, sekciarskich akcji, i tak dalej.
        Sama opowieść.
        www.youtube.com/watch?v=ALrQqbXdSI0
        www.youtube.com/watch?v=_lK4cX5xGiQ
        • obligacjeszatana666 Re: i jeszcze: 22.03.14, 17:04
          Jakiś zły link mi się wkleił. Tu jest Wonderboy w oryginale i oficjalny klip:
          www.metacafe.com/watch/sy-14246985/tenacious_d_wonderboy_official_music_video/
    • obligacjeszatana666 Re: ostatni ? 24.03.14, 11:58

Wymieniam pojęcia luźno związane z zaburzeniami poczucia granic własnej tożsamości i jaźni, predysponujących do rozmaitych nieporozumień i konfliktów z otoczeniem, na przykład niezdolność do oddzielenia się od cudzych poglądów lub sposobu na życie. Ludzie z zaburzoną identyfikacją lub granicami własnego 'ja' odczuwają przymus ustosunkowania się 'za' albo 'przeciw' wobec osób odmiennych, zamiast sobie spokojnie funkcjonować, a każdą osobę, która myśli inaczej, traktują jako zagrożenie, gdyż nie mają poczucia pewności co do własnych poglądów, osobowości i tak dalej. Potrzebują nieustannego potwierdzania własnej wartości, porównują się z innymi, funkcjonują tylko w kontekście innych osób, z którymi szukają jak najwięcej wspólnych płaszczyzn i podobieństw, co wprowadza je w błędne koło konformizmu normatywnego i innych patologii. Oczywiście, napisano całe tomy o tym problemie, a to jest tylko taki proponowany przeze mnie bryk.

en.wikipedia.org/wiki/Self_(psychology)
      en.wikipedia.org/wiki/Self_psychology
      en.wikipedia.org/wiki/Self-Schema
      en.wikipedia.org/wiki/Outline_of_self
      en.wikipedia.org/wiki/Self-concept
      en.wikipedia.org/wiki/Transactional_analysis
      en.wikipedia.org/wiki/Relationship_obsessive%E2%80%93compulsive_disorder
      en.wikipedia.org/wiki/Borderline_personality_disorder
      en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder
      en.wikipedia.org/wiki/Projection_(psychology)
      en.wikipedia.org/wiki/Introjection
    • obligacjeszatana666 Re: ostatni ? 24.03.14, 12:01
      To, że ja coś myślę, lubię preferuję, nie znaczy, że ty też, i że musisz się odnieść, że musisz robić to samo, że ktoś zacznie cię podejrzewać, że jesteś taką samą osobą, jak ja. Spoko, nie ma problemu, hehehe. Rany, kto cię tak skrzywdził?
    • obligacjeszatana666 Ujednoznacznienie 24.03.14, 12:25
      Szukam dwóch dziewczyn, które mają ochotę pograć w gry fabularne, czyli roleplaying games.

Nie jestem zainteresowany kontaktem, dyskusją i polemiką z osobami, które tych gier nie lubią, bądź uważają, że forum towarzyskie jest złym miejscem na umieszczanie takich ogłoszeń. Jeżeli ktoś dojdzie do wniosku, że łamię prawo III Rzeczpospolitej Polskiej, bardzo proszę zawiadomić policję (pamiętając jednak o artykule dotyczącym składania fałszywych zeznań i wprowadzaniu w błąd wymiaru sprawiedliwości), bowiem, jeżeli łamię prawo, to nieświadomie, a bardzo bym nie chciał. Po co, po co łamać tak od razu prawo.

Jeżeli nie osobą pozytywnie zainteresowaną moim ogłoszeniem, nie pasujesz do oczekiwanego profilu, nie pisz tu, bo mi to niepotrzebne.
    • obligacjeszatana666 Ujednoznacznienie 24.03.14, 12:27
      Szukam dwóch dziewczyn, które mają ochotę pograć w gry fabularne, czyli roleplaying games.

Nie jestem zainteresowany kontaktem, dyskusją i polemiką z osobami, które tych gier nie lubią, bądź uważają, że forum towarzyskie jest złym miejscem na umieszczanie takich ogłoszeń. Jeżeli ktoś dojdzie do wniosku, że łamię prawo III Rzeczpospolitej Polskiej, bardzo proszę zawiadomić policję (pamiętając jednak o artykule dotyczącym składania fałszywych zeznań i wprowadzania w błąd wymiaru sprawiedliwości), bowiem, jeżeli łamię prawo, to nieświadomie, a bardzo bym nie chciał. Po co, po co łamać tak od razu prawo.

Jeżeli nie jesteś osobą pozytywnie zainteresowaną moim ogłoszeniem, nie pasujesz do oczekiwanego profilu, nie pisz tu, bo mi to niepotrzebne.
    • obligacjeszatana666 Również Ważne 24.03.14, 14:44
      Zapomniałem napisać bardzo ważną rzecz: nie jestem specjalistą od psychodramy, nie mam certyfikatu, a sprawę traktuję wyłącznie jako zabawę. Nie jestem Jokerem, a Czarodziejem, to wielka różnica. Oferuję pogrążenie się w iluzji, trip przez labirynt wspólnej wyobraźni, tworzenie wspólnej, wirtualnej rzeczywistości dla samej przyjemności, co właśnie stanowi zasadniczą różnicę między psychodramą a grami fabularnymi. Psychologiczne rytuały wchodzenia i wychodzenia z roli są potrzebne dla higieny psychicznej, ale w grach fabularnych można je sprowadzić do formy uproszczonej i symbolicznej, co dla dojrzałych ludzi jest oczywiste, odruchowe i instynktowne.

Użyłem wyrażenia 'psychodrama', aby zasugerować mniej więcej osobom, które nie wiedzą, o czym mowa, charakter przedsięwzięcia, ale zaznaczam, że nie należy utożsamiać psychodramy z grami fabularnymi. To tylko zabawa, chyba najstarsza w historii naszego gatunku.
    • desire33 Re: Dzień dobry cześć i czołem 07.08.14, 15:05
      O, ja bym chętnie się nauczyłam. Czasami mi się strasznie nudzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka