seremine
23.03.14, 21:26
Do polskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych wpłynęło oficjalne pismo z Dumy Państwowej z propozycją podziału terytorium Ukrainy. Do takich informacji dotarli dziennikarze "Wiadomości" TVP1. Wiceprzewodniczący Dumy Państwowej, lider frakcji LDPR (Liberalno-Demokratycznej Partii Rosji), Władimir Żyrinowski proponuje, by Polska domagała się referendum w sprawie przyłączenia do naszego kraju w pięciu zachodnich obwodach Ukrainy: wołyńskim, lwowskim, iwanofrankowskim, tarnopolskim i rówieńskim.
~Papcio 34 minuty temu
Ano scenariusz jak z lat 1934-39 tylko że między Rosją a III Rzeszą. I pewnie My szlachetni POLACY się nie zgodzimy i pełni oburzenia powiemy VETO, no i może racja, tylko historia kołem się toczy i coś mi mówi ze jeżeli się nie zgodzimy to następni do podziału będziemy my, a NATO jak na lato będzie nas mieć w dupie. Więc myślę że mamy dwie opcje 1,do broni i zająć Ukrainę i wyprzeć Rosjan a następnie zwrócić wolną prawowitym obywatelom. 2, zawrzeć ugodę z Rosją rozebrać Ukrainę a następnie utworzyć autonomię ,lub wolną Republikę Ukrainy . Powodzenia