Dodaj do ulubionych

co wy macie do 16-latek?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:32
dlaczego waszym zdaniem kazda szesnastolatka to idotka, ktora zamist szwdeac
sie po klubach powinna zakuwac? czy wy w wieku 16 lat siedzielscie w domciu i
sie uczyliscie? czy rowniez chodzislcie na imprzy? troche wiecej
wyrozumienia, a potym nie kazda 16latka jest glupia i puszczalska itd ;)
pozdro dla wszystkich :)
Obserwuj wątek
    • Gość: 17-latek Re: a ty jesteś mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:34
      i masz na imię Barbi ?:)
    • hrabia_potocki Re: co wy macie do 16-latek? 18.08.04, 22:35
      nie my tylko lubimy mamy 16-latek!;-)
      • Gość: hrabiontko ales ojciec, zaiskrzyl.............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:39
        nie kazda 16-latka jest taka glupia,
        ze od razu matka zostaje,
    • Gość: 16-latka Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:41
      hehe coz jelsi ktos lubie matki 16 latke to oki, poki trzymacie sie z dla od
      mojej panowie ;), nie mam na imie barbi i nie twierdze ze jestem madra co nie
      znaczy ze jestem glupia :D
      • Gość: karol Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:44
        juz sam temat zaczety przez ciebie o czymś świadczy...:/
        • Gość: 16-latka do karola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:51
          wyjasnij o czym siwdczy? o mojej glupocie? bo chce wposr zapytac czemu tak
          uwazacie? ze niby pownnnam sie domyslacz czemu macie taka opinie o dziewczynach
          w moim wieku? a skad ja mam wiedzic? sa takie 16-latki co sa glupie i pozniej w
          ciaze zachodza i sie nie ucza. ale przeciez nie kazda taka jest, jak to kots
          powiedzila nie uogolnijamy ;)
          • Gość: karol Re: do "inteligetnej" 16-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:56
            czy jakis chłopak Ci powiedział, że jesteś głupia bo masz 16 lat? Nie rozumiem
            do czego dazysz. Chcesz aby teraz kazdy ci pisał, że nie to nie prawda, jesteś
            napewno bardzo inteligetna?
      • hrabia_potocki Re: co wy macie do 16-latek? 18.08.04, 22:44
        z dala od Twojej, przeciez trudno wtedy cokolwiek zrobic:-)
        • Gość: hrabiontko a ty, jeszcze wiesz......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:47
          ojciec,
          jak sie cokolwiek robi?
          • hrabia_potocki Re: a ty, jeszcze wiesz......... 18.08.04, 22:48
            podręcznik anatomii mam w jednym palcu...
            jesli sie zgubie to córa pomoze, przeciez one w wieku 16-lat sa juz madre;-)
            • Gość: qtek dobrze, ze jeszcze palca........... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:52
              wyprostowac umiesz,
              i poslinic sobie,
              zeby anatomie poczytac:)
              • Gość: chłopek Re:he, he, dwa dziadki zaczęły licytację.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:55
                tego jeszcze nie grali, jeszcze roberka zrobią sami :)
              • hrabia_potocki Re: dobrze, ze jeszcze palca........... 18.08.04, 22:56
                i mogę nacisnąć spust w pistolecie!;-)
                • Gość: chłopek Re: hrabia chciał chyba napisać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:58
                  że jeszcze może po palcu się spuszczać ?:)
                • Gość: hrabiontko i spuscic sie z palca???? IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:00
                  tobie normalnie przy 16-tkach odbija,
                  stary:)
            • Gość: 16-latka Re: a ty, jeszcze wiesz......... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:54
              nie twierdze ze jetsem madra, nie uwazam sie za wszechwiedzaca. po prostu nie
              jest mi i zapewne innym moim rowiesniczka czytac ze te 16-latki to takie glupie
              i bezmyslne kretynki "zakuwac a nie po klubach" itd
              • hrabia_potocki Re: a ty, jeszcze wiesz......... 18.08.04, 22:57
                a umiesz trzymac kij od bilarda,?
                mam w pałacu całkiem niezły stół?;-)
      • Gość: 16-latka Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:58
        nikt nie powiedzil mi ze jestem glupia. po prostu tak siedzilam na forum
        czytlam watki (te nowsze i starsze) i jakos gdy bylo cos o 16 latkch to zawsze
        to samo, glupie, ze zakuwac a nie po klubach ze sie puszcza itd
        • hrabia_potocki Re: co wy macie do 16-latek? 18.08.04, 22:59

wiesz, ze 16-latki tak łatwo się nie puszcza:-)

Gość portalu: 16-latka napisał(a):

> nikt nie powiedzil mi ze jestem glupia. po prostu tak siedzilam na forum
          > czytlam watki (te nowsze i starsze) i jakos gdy bylo cos o 16 latkch to
          zawsze
          > to samo, glupie, ze zakuwac a nie po klubach ze sie puszcza itd
          • Gość: karol Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:00
            rozjuszyła sie dziewczyna;p
            • Gość: 16-latka Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 23:06
              karol rozjuszyc to ja sie nie rozjuszylam, liczylam na konktrety, i jest pare
              takich repostwo, ale niektore sa tak glupie ze smiac mi sie chce ;)
        • Gość: chłopek Re: co racja to racja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:01
          puszczać się to wy nie musicie się uczyć ani zakuwać :))

> nikt nie powiedzil mi ze jestem glupia. po prostu tak siedzilam na forum
          > czytlam watki (te nowsze i starsze) i jakos gdy bylo cos o 16 latkch to
          zawsze
          > to samo, glupie, ze zakuwac a nie po klubach ze sie puszcza itd
        • Gość: hehe Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 19.08.04, 15:50
          Widocznie cos w tym być jest,skoro wszyscy tak mówią. Ja też nie znam pożądnej
          16-latki. Wszystkie piją, palą i się puszczają. Poprostu....
          • Gość: hehe Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 19.08.04, 15:55
            Widocznie cos w tym jest,skoro wszyscy tak mówią. Ja też nie znam pożądnej
            16-latki. Wszystkie piją, palą i się puszczają. Poprostu....
    • chyba_normalny Re: co wy macie do 16-latek? 19.08.04, 08:09
      A jest parę rzeczy :
      - słuchają muzyki , której ja nie trawię ( odwieczny problem pokoleń )
      - wyrażają się aż uszy puchną
      - każda rozmowa schodzi na tematy mody , muzyki ,filmów lub gier komputerowych
      - nie szanują starszych ( nie wiekiem a doświadczeniem - normalny objaw
      copokoleniowy ) osób
      - w łóżku są jak kłody lub przesadnie wyrażają swoje zadowolenie
      - piją za dużo alkoholu
      - nie wiedzą co to życie ( każde pokolenie 16 to ma )
      - i jeszce parę innych rzeczy
      A NAJGORSZE Z TEGO WSZYSTKIEGO JEST TO , ŻE ROBIĄ SIĘ DOROSŁE NA SIŁĘ
    • Gość: Babcia Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 19:38
      16-latko mam pytanie do ciebie:chodzisz do szkoly nauke zaczynasz napewno o
      godzinie 8:00 rano w szkole jestes do 4:00 w domu moze o 5.30wieczorem teraz
      zjesz kolacje czy obiad wezmie ci to moze do 7:00 wieczor teraz musisz wziasc
      sie za lekcje,ktore napewno masz zadane wezmie ci to zaluzmy 3 godziny to juz
      masz 10:00 tz 22:00 teraz odpada pomoc w domu bo nauka, wytlumacz mi kiedy ty
      chcesz isc na te imprezy??? o ktorej godzinie?moze powiesz mi w sobote ok znowu
      sie spytam o ktorej godzinie?masz tylko 16 lat wiec 22:00 odpada prawda?takie
      imprezy kosztuja czy pracujesz?moim zdaniem masz jeszcze czas 2 lata ,2 lata
      szybko zleca wyrosniesz bedziesz wiecej rozsadna osoba i to bedzie akurat dobry
      start na rozpoczecie doroslego zycia.Nikt nie mowi,ze 16-latki sa glupie one
      nie maja tylko rozeznania w zyciu i to jest ich blad uwazaja,ze wszystko
      jest "fajne" i dozwolonei obrazaja sie na zwrocona uwage a dlaczego?bo maja
      tylko 16 lat i uwazaja,ze sa dorosle.Pozdrawiam cie bardzo serdecznie i do
      uslyszenia za 2 lata.
      • Gość: 16-latka Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 20:34
        Babciu musisz do tego dodac zajecia dodatkowe na ktore chodze ;). imprzki
        kosztuja to prawda, nie zarabima na sibie ale ile osob w wieku 18 lat to robi?
        chyba niewielu. wiadomo ze bezrobocie ale sa tez tacy ktorzy pienidze dostja od
        rodzicow. a co do rozeznania w zyciu, czasem mozna miec i 30 lat i nie miec
        tego rozeznania, nie uwazm sie za dorosla. ja po prostu nie wiem czemu wam to
        tak przeszkadza ze tez sie bawimy, ale nic moze i macie racje, ale przyznam ja
        wam dopiero... coz moze za 2 lata?:P pozdrawiam ;)
        • Gość: Babcia Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 21:45
          16- latko zapomnialam dodac baw sie tak jak przystalo na twoj wiek badz wesola
          panienka nie rob tego czego bys mogla zalowac czasami przez cale zycie bo
          napewno slyszalas powiedzenie " zycie to nie jest bajka,kazdy z nas o tym wie
          bajke powtorzyc mozna a zycia niestety nie" nie wiem kto to wymyslil ale sa to
          madre slowa.W twoim wieku sa zabawy i imprezy przeznaczone na ten wiek,masz
          calkowita racje,ze ludzie ktorzy wydawaloby sie,ze sa dorosli nie dorosli do
          tego stanu ,dlatego sa rozwody,porzucane dzieci,alkocholicy,dziewczyny czy
          chlopcy z marginesu to ludzie na ogol pisze na ogol,ktorzy nie potrafia
          sprostac zadaniu byc doroslym,dlatego do wszystkiego nalezy podejsc z "glowa"16
          to nie 20 zabawa czy impreza o 22:00 to nie dla malolata ,widzisz sama jeszcze
          jestes dziecinna piszesz,ze nie zarabiasz ale zaraz dajesz sama odpowiedz a ile
          osob w wieku 18 lat to robi? nie zwracaj uwage na innych patrz na siebie a
          bedzie ci lepiej.Pozdrawiam
    • Gość: polonistka;) Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.sbp.de / *.sbp.de 20.08.04, 16:01
      troche wiecej
      > wyrozumienia, a potym nie kazda 16latka jest glupia

wyrozumialosci lub zrozumienia

a teraz marsz do polskiego!:)
      • Gość: Babcia Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 20:05
        Jak na polonistke nie popisalas sie specjalnie dobrze,ze wyroslam ze szkoly a
        ty nie bylas moja nauczycielka.Niechcialabym abys uczyla moje dzieci i wnuki z
        takim podejsciem jaki wykazalas tu na forum.Serdecznie pozdrawiam i w zabawie
        nalezy pokazac troche serca.
      • Gość: 16-latka Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.acn.pl 20.08.04, 22:02
        hehehe, no tak to jest jak szybko sie pisze i nie czyta tego co sie
        wystukalo ;), obiecuje zabrac sie za moj jezyk polski, ale to dopiero we
        wrzesniu bo teraz mam wakacje :P. pozdrowienia dla wszytkich a w szczegolnosci
        dla Babci ;)
        • Gość: Babcia z Kanady Re: co wy macie do 16-latek? IP: *.proxy.aol.com 21.08.04, 17:40
          16-latko rozpoczniesz rok szkolny zycze ci wszystkiego dobrego samych naprawde
          wesolych i pogodnych dni jak najmniej stresu w szkole a szczegolnie na j.polski
          mmam nadzieje,ze masz fajna polonistke/te/.Zycze ci rowniez abys mogla
          czasami "wyskoczyc"sobie na dyskoteke zgodnie z twoim wiekiem i nie po 22:00
          abys byla madra panienka i trzymala sie zasady,ze jestes Dama.Zycie jest
          naprawde fajne ale trzeba znalesc droge do niego.Napisz we wrzesniu .Pozdrawiam
          i duza buska dla ciebie.
    • zenfira Re: co wy macie do 16-latek? 23.08.04, 17:54
      Nic nie mam do szesnastek, byleby nie nie przychodziły do lokali dla dorosłych.
      Z tego to powodu wieczorami bywam w miejscach gdzie wstep jest od 21 roku zycia.
    • Gość: Rafał Re: co wy macie do 16-latek? IP: 81.190.171.* 23.08.04, 23:26

> dlaczego waszym zdaniem kazda szesnastolatka to idotka, ktora zamist szwdeac
      > sie po klubach powinna zakuwac?

Wejdz na jakikolwiek portal towarzyski typu sympatia.pl i zobacz opisy dziewczyn
      9/10 pisze: lubię imprezy ....

Przejdz się do pierwszej lepszej dyskoteki i zobacz ile tam takich panienek.

>czy wy w wieku 16 lat siedzielscie w domciu i
      > sie uczyliscie?

No siedzieliśmy, jakbyśmy się nie uczyli to byśmy dzisiaj w biurze nie siedzieli
      tylko w urzędzie pracy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=14575095
      A tu masz taki podobny wątek tylko, że o nieco starszych dziewczynach, ale o
      16stkach też

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka