tadeusz_ski.51 07.04.14, 08:20 ale to Jeśli zaniedbane! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Gdzie jest admin? 07.04.14, 08:21 Sie zapytam? Co to za porządki?! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 O psiakrew! Całkiem zapomniałem! 07.04.14, 09:00 Przecież to ja je założyłem??? No wiecie??? ... Amnezja starcza! ... Co starcza?? A guzik tam starcza. Własnie że nie starcza! Wciąż czegoś brakuje. A najbardziej kasy. Ma ktoś może nadmiar? Chętnie zaprzychoduję... Tylko żonie nic nie gadać, bo zagarnie! Odpowiedz Link Zgłoś
1barwena Re: O psiakrew! Całkiem zapomniałem! 20.04.14, 08:39 Obserwuję to forum i faktycznie ; Tadeusz ,zaniedbujesz się ,a kiedyś było tu dosyć fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: O psiakrew! Całkiem zapomniałem! 03.05.14, 08:48 Aha, obserwujesz? Jeśli chodzi o obserwację to właśnie wpadłem na pomysł założenia wątku. Hitowego zaznaczam. Będzie to powieść oparta na faktach pt. "Akwarium" Wiktora Suworowa - byłego szpiega radzieckiego wywiadu wojskowego GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
1barwena Re: O psiakrew! Całkiem zapomniałem! 03.05.14, 14:28 Aha, ale tej powieści akurat nie czytałam.A rozumiem,że będzie to plagiat ? Nooo, zaciekawiło mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
m.maska Re: O psiakrew! Całkiem zapomniałem! 03.05.14, 16:44 A ja Suworowa czytalam i posiadam... :) Gdybys zamiescil np. Millenium - to mialbys taka aktywnosc, ze hej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Gdzie jest admin? 14.04.14, 21:02 Jak admin zapomina ,ze jest adminem,to już jest bardzo,źle:P Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Gdzie jest admin? 14.04.14, 21:02 Ja tez bym chciała wiedzieć co to za porządki:P Odpowiedz Link Zgłoś
1barwena Re: Ojej 03.05.14, 14:34 Przez blisko miesiąc admin nie zaglądał na swoje forum. Pewnie był na urlopie i poddawał się odnowie biologicznej.,no i niektóre rzeczy przypomniał sobie. Odpowiedz Link Zgłoś