ejno 22.08.04, 13:24 Ale mam stracha, za jakies okolo pol godziny wale na pierwsza jazde i chyba umre zaraz tak sie pietram, nic na rozluznienie nie pomaga, o matko i corko.................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetbang Re: Pietrak!!! 22.08.04, 14:03 eee nie bedzie tak strasznie !!! deszczyk sobie pada więc proponuję nie jechać więcej niż 70 km/h tym bardzie że to pierwsza jazda ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Pietrak!!! 22.08.04, 14:44 No i pojechała w miacho.Sama po nią z piskiem opon pojechałam hehehe.Poczekamy na wrażenia.Mnie cholera zgasł dziś ze 7 razy:(podczas kiedy za pierwą razą nic takiego nie miało miejsca.I pan instruktor jaki miły był:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pietrak!!! 22.08.04, 17:53 czarna33 napisała: > No i pojechała w miacho.Sama po nią z piskiem opon pojechałam hehehe.Poczekamy > na wrażenia.Mnie cholera zgasł dziś ze 7 razy:(podczas kiedy za pierwą razą nic > > takiego nie miało miejsca.I pan instruktor jaki miły był:)) I tyle?? Rozmowna jaka, no! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Pietrak!!! 22.08.04, 22:57 czarna33 napisała: > Przecież ja zawsze byłam małomówna:P I do tego taaaka niesmiala!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Pietrak!!! 22.08.04, 16:07 Uf!!Chwala Bogu juz mnie nie ma na zagrozonym terytorium!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Pietrak!!! 22.08.04, 18:28 Dojechałam, cała i zdrowa, trupów nie było, zasuwałam tak, że mi kazał zwalniać hehehe, jutro o 20:00 tez jeżdżę:):) Odpowiedz Link Zgłoś