Dodaj do ulubionych

Jak zatrzymac faceta?

IP: 195.200.15.* 25.08.04, 13:37
Moj maz zdecydowal, zebysmy sie rozstali. Nie ukladalo nam sie od jakiegos
czasu ale wydawalo mi sie, ze jakos to naprawimy. On ostatnio powiedzial, ze
nic juz miedzy nami nie ma i ze chce odejsc. Czy jest jakas szansa, zeby go
zatrzymac? Bardzo go kocham i wydaje mi sie, ze on tez do mnie cos czuje,
sama nie wiem, co robic.
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: Jak zatrzymac faceta? 25.08.04, 13:42
      Jak bedzie chcial, to zostanie (albo wroci), jak nie to tylko nerwy sobie
      zszarpiesz - myslenie w stylu "wydaje mi sie, ze on cos do mnie czuje!" bywa
      przewaznie objawem tego, ze w rzeczywistosci jest calkiem odwrotnie. Moze
      zamiast snuc za niego domysly spytaj go? (no dobra dobra łatwo doradzac hihi...)

Gość portalu: agnieszka napisał(a):

> Moj maz zdecydowal, zebysmy sie rozstali. Nie ukladalo nam sie od jakiegos
      > czasu ale wydawalo mi sie, ze jakos to naprawimy. On ostatnio powiedzial, ze
      > nic juz miedzy nami nie ma i ze chce odejsc. Czy jest jakas szansa, zeby go
      > zatrzymac? Bardzo go kocham i wydaje mi sie, ze on tez do mnie cos czuje,
      > sama nie wiem, co robic.
    • zako1 Re: Jak zatrzymac faceta? 25.08.04, 13:44
      Jeśli chce odejść to nic nie zrobisz. Szkoda.
    • Gość: agnieszka Re: Jak zatrzymac faceta? IP: 195.200.15.* 25.08.04, 13:57
      tez jest mi szkoda, dostaje wrzodow na zoladku od przejmowania sie, czy
      naprawde jestem glupia myslac, ze jest szansa?
    • pawka_wa Re: Jak zatrzymac faceta? 25.08.04, 13:58
      Zazwyczaj niestety jest tak, że nie podejmuje się takiej decyzji ot tak sobie i
      bez żadnego "bodźca".
      Nie można kogoś "zatrzymać", to nigdy nie zadziała. Poza tym, nie wyobrażam
      sobie takiego związku, gdy jedna strona nie chce tego dalej ciągnąć, ale mimo
      wszystko jest z drugą osobą. Ten brak "równowagi stron" doprowadza do
      zniszczenia drugiej osoby. Moja rada: Skończ to jak najszybciej
    • Gość: yorg Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.crowley.pl 25.08.04, 14:05
      odpowiem Tobie w taki trochę ironiczny sposób ale możę się kapniesz w czym
      rzecz (wybacz za ironię)
      skocz do służby drogowej pożycz od nich znak "stop" i GO poprostu zatrzymaj,
      nie ma siły zatrzymać się musi, na jak długo?
      pozdrawiam gorąco
    • Gość: agnieszka dzieki IP: 195.200.15.* 25.08.04, 14:10
      dzieki za wypowiedzi, moja rodzina to samo mi mowi
      chyba jestem nienormalna
      • Gość: bol Re: dzieki IP: 195.200.15.* 25.08.04, 15:21
        nie jestes nienormalna, jest to trudna sytuacja, jak sie kogos kocha trudno sie
        pogodzic ze strata,
    • Gość: jagienka Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:59
      a jaki macie staz? nie bede sie wymadrzac, bo ja jestem 4 lata mezatka, ale z
      tego co zauwazylam - panowie nir oburzajcie sie, nie chce was uprzedmiotowiac -
      seks czyni cuda. no ale zapewne tylko do jakiegos momentu,n przy duuuzych
      klopotach to juz moja wyobraznia nie dziala.
      zycze najlepszego wyjscia z sytuacji
      • Gość: agnieszka Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.l6.c4.dsl.pol.co.uk 25.08.04, 20:21
        coz, z seksem tez nie bywalo ostatnio za dobrze...
        • Gość: jagienka Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:28
          mysle, ze byloby to dla Ciebie b. upokarzajace - prosic o milosc. jesli wiec on
          est pewien, ze chce odejsc, niech idzie. moze za jakis czas zrozumie co a
          raczej kogo stracil. mozecie tez zrobic analize - gdzie byl blad itp. ale nie
          wiem jaki to da efekt.
          trzymaj sie mocno
    • Gość: 32 Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:06
      Zamiast zatrzymywać, spróbuj go od nowa uwieść.
    • joanna77 Re: Jak zatrzymac faceta? 25.08.04, 20:36
      Agnieszka przeszłam przez to. Jedyne czego żałuję to masy poniżeń i błagania z
      mojej strony...nie rób więc tego - bo jeśli kocha to będzie lub wróci jeśli nie
      kocha to nie będzie i nie wróci... Bez względu na krój bielizny czy kolor włosów
      czy kolor szminki. Uwierz można sie pozbierać. He he he jak mądrzy ludzie
      radzili mi rok temu i tak robiłam po swojemu..żałuję. Tym bardziej ze ich
      przepowiednie sie sprawdziły i dziś jestem naprawde szczesliwa.
      Jesli masz ochote pogadać zapraszam na prv.
      Joanna
      • Gość: agnieszka Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.l6.c4.dsl.pol.co.uk 25.08.04, 20:41
        dzieki Joanna, ja tez prosilam... , a to jeszcze pogarszalo sytuacje...
        chetnie porozmawiam
      • Gość: samanta Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.espol.com.pl 25.08.04, 22:19
        nie zatrzymuj.Idz do fryzjera ,ubierz sie ladnie ,umaluj i idz na randke z
        jakims milym facetem.Postaraj sie zeby maz widzial jak facet odwozi cie do
        domu;)))
    • Gość: ona Re: Jak zatrzymac faceta? IP: 213.17.178.* 25.08.04, 21:00
      Droga Agnieszko rozumiem ze go bardzo kochasz ale pomyśl jak on chce odejść to
      już raczej nic nie da się zrobić nie mozesz go zatrzymywac na sile.
      • Gość: agnieszka Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.l6.c4.dsl.pol.co.uk 25.08.04, 21:04
        prawda, zdrowy rozsadek mowi powinnam o nim zapomniec i zaczac wlasne zycie,
        uczucia - uczucia niestety dalej sa i za nic nie moge sie ich pozbyc!
        • Gość: kotek Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:24
          niech sobie idzie swoja droga,jak znam zycie to kogos ma,
          pomysl o sobie i zastosuj antidotum:)
          • Gość: yorg Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.crowley.pl 26.08.04, 12:13
            Agnieszka na ból "serca" brak recepty całkowicie cię rozumie, nie ma siły która
            pozwoli na przekreślenie za jednym razem życia i rozpoczęcie nowego, nie można
            sobie powiedzieć od jutra jestem kimś innym, to jest długotrwały proces ale
            powinien to być proces wprowadzania zmian również przez Ciebie.
            Uczucie upokorzenia może spowodować, że brak Ci ochoty na dalsze rozsądne
            myślenie, że masz ochotę ryczeć itp.- zrób to, zaszyj się w jakimś miejscu na
            pare godzin i wypłacz.
            Agnieszka chcę powiedzieć, że nie jest proste się z tym pogodzić i nie musisz
            ale im Ty bardziej pokarzesz słabość ze swojej strony tym On bardziej to
            wykorzysta.
            pozdrawiam
    • hippolin całkiem dobra rada 26.08.04, 13:15
      Nic nie rób, może lepiej udaj, że Ci nie zależy. Idz do kościoła i się pomódl,
      pomoże, uwierz że będzie dobrze i wróci, o ile jesteś wierząca.
      pozdr
      • ksiegowymafii Re: całkiem dobra rada 26.08.04, 13:21
        Witam!
        Trudne to ale skoro tak mysli i tak mowi, to coz..zapytaj go o dalszy bieg
        rzeczy. Jesli rozwod to zapytaj go czy np jutro ma czas by dopelnic
        formalnbosci. Im szybciej bedziesz miec to z glowy, bedzie lepiej. Oszczedzisz
        sobie lkan i ponizen. To nielatwe, gdy uczucie z Twojej strony jest zywe ale
        mysl tez o sobie.Mozliwe ze w trakcie paperkowej roboty cos sie zmieni ale nie
        licz na to.Nie miej zludzen i badz konsekwentna.
        Pozdrawiam
    • Gość: agnieszka Re: Jak zatrzymac faceta? IP: 195.200.15.* 27.08.04, 10:21
      wszystkim duze dzieki i pozdrawiam serdecznie!

dodam, sytuacja sie pogarsza i widze, ze to nie ma sensu, uczucia z mojej
      strony dalej sa, ale rozsadek mowi, zebym dala sobie spokoj.

to przykre jak nie wiem co
      • Gość: yorg Re: Jak zatrzymac faceta? IP: *.crowley.pl 27.08.04, 13:41
        pozdrawiam również
        PS. trzymaj się ciepło
        • anka1 Re: Jak zatrzymac faceta? 27.08.04, 15:09
          mysl teraz o sobie i swojej godnosci.< czlowiek wszystko zniesie oprocz jajka >
          po jakims czasie bol minie a zostanie Ci przynajmniej szacunek dla samej
          siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka