miltonia 30.08.04, 11:43 Ede mam w roznokolorowa? Czerwona, niebieska, czy zielona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pejsaty Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 12:00 bo naduzywa swej wladzy. na kazdym niemal kroku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 14:24 yhyhy, i któż tu się mondrzy, nadużywając władzy, no kto? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 15:14 czep sie swoich ksiazek lepiej hehe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=15117908&a=15120309 Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 15:26 hehe, Pejs, podejdź no do płota! albo lepiej podoradzaj kobietkom w stanie błogosławionym jakież mają wybrać imię dla przyszłego potomka :P Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 15:41 a ty idz do wrozki uczyc sie czytac z rak i nog. :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 15:57 hehe, Ty lepiej zrób rachunek sumienia myśląc o wiecznym potępieniu, zamiast wygadywać podobne dyrdymały :) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Jak to jest, ze 01.09.04, 22:21 edi, twoi forumowicze kochaja cie i prosza o wzajemnosc!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=15371253&a=15407253 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka ech.. 02.09.04, 00:51 linkujesz mi jakiś horrorek :( PS. na zakończenie dnia wiadomość optymistyczna: przed chwilą zaadoptowałam duchowo jeża, szwędało się to to w okolicy kortów tenisowych.. zaguglałam kontrolnie i wyczytałam, iż ryzyko zarażenia od niego wścieklizną znikome.. poza tym (jak się powszechnie uważa) nigdy nie transportuje jabłek nabitych na kolce ale za to parska i sapie intensywnie (hyhy).. jutro raniutko wywiozę źwierza do lasu, oby tylko nie rozrabiał i nie tupał w nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: ech.. 02.09.04, 08:48 juz teraz wiem skad te odglosy mlaskania i intensywnego sapania, ktore dochodzily wczoraj z twej sypialni. :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ech.. 02.09.04, 09:14 hyhy, o! zerwałeś się z łoża bladym świtem, nie poznaję Jegomości! oryginał czy przebieraniec? :P Odpowiedz Link Zgłoś
edyseja a za podobne 02.09.04, 11:15 pomówienia udam się na konsultacje do golarza Filipa i poproszę, aby Ci zrobił taki fryz, że sawannowa łysina i tapiry w porównaniu z nim będą się prezentować całkiem gustownie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 15:17 kameleon? slyszalem juz o damie kameliowej, ale zeby byl lew kameliowy, to pierwsze slysze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 15:36 jako ekspert ds. astrologii zaznaczę, iż jesteś bardziej lwi ode mnie.. poza tym jestem siostrą miłosierdzia, z białymi liliami wpiętymi w złociste włosy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 17:16 O, kogoz widza moje blekitne oczy? Siostra niemilosierdzia zostalas? Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 18:53 Eda po wladze siegnela. Trzymajmy sie jej, moze i nam uda sie miec z tego jakowes profity. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 20:29 O Boże! "Wszelka władza deprawuje. A władza absolutna deprawuje absolutnie". Po jaką władze, Miltoniu? Nie możesz czegos zrobic? Dziewczyna sie tak dobrze zapowiada...:-( Nieno chyba musze przyjechac tam, nobo to, panie... Acha, liczycie straty z czasów wojny w Stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jak to jest, ze 30.08.04, 20:51 No wlasnie. Mozna by wprawdzie Ede troche zdeprawowac ale w inny sposob niz przez wladze. Ona wybrala taka malo atrakcyjna droge staczania sie, znam lepsze. Ty Brezly bys mogl sie w koncu ruszyc, troche roznych smiesznych ksiazek znalazlam, tylko musze przejzec. Zasoby sa bogate ale ich eksploracja meczaca, wiec na razie wybralam tylko dwie torby tego, w tym kilka moich ukochanych z dziecinstwa. Strat nie licze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to jest, ze 01.09.04, 20:06 Miltonia, Poki co przepatrz i za skaner. Ja sie uaktywnie gdzies za 10 dni bo mnie nosi po swiecie. Smooki BY Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Jak to jest, ze 01.09.04, 20:10 Brezly nie noglby zyc bez skanera. skanera z niego , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Jak to jest, ze 02.09.04, 16:59 zycie widziane peryskopowo. z glebi wysokosci. lepsza perspektywa i horyzontik, w razie dzdzu. Odpowiedz Link Zgłoś