Gość: krysia IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 30.08.04, 13:12 czy ktos z was sie w to bawi? czy tylko ja jestem taka nadpobudliwa? zdaza mi sie, nawet nosze w torebce male conieco do pomocy. I chyba zaraz zrobie z tego uzytek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porzadkowy Re: masturbacja w pracy 30.08.04, 13:19 Gość portalu: krysia napisał(a): > czy ktos z was sie w to bawi? czy tylko ja jestem taka nadpobudliwa? > zdaza mi sie, nawet nosze w torebce male conieco do pomocy. > I chyba zaraz zrobie z tego uzytek :) Wybacz śmiałość mojej propozycji, ale jestem chyba tuż obok Ciebie, patrząc na Twoje IP. Jeśli miałabyś ochotę na szaleństwo w godzinach pracy, niekoniecznie tylko z rekwizytami które nosisz we własnej torebce, nieśmiało pozwolę sobie poprosić Ciebie o kontakt na mojego maila: porzadkowy@gazeta.pl Także bardzo lubię masturbację, jeśli więc chciałabyś powiększyć o moją skromną osobę grono work-masturbatorów, polecam się uwadze:-))) porzadkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: masturbacja w pracy IP: *.crowley.pl 30.08.04, 14:21 krysia chciałbym Cię zrozumieć ale...Ty świntuszko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: masturbacja w pracy 30.08.04, 14:23 Osobiscie daleki jestem od tego typu zabaw,ale...ale lubie doprowadzac mailowo swoja kolezanke do stanu, w ktorym bedac nie moze sie opanowac przed udaniem sie w jakies ustronne miejsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: masturbacja w pracy IP: *.um.krakow.pl 30.08.04, 15:24 Krysiu ! Muszę przyznać, iż ucieszył mnie Twój post, okazuje się że są jeszcze dziewczyny, które łamią schematy i biora swoje sprawy w swoje ręce. Ja jestem facetem, który robi to w pracy często i na rózne sposoby. Może wymienimy się mailami. Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: masturbacja w pracy 30.08.04, 15:55 nono w urzedzie miejskim hehe niezle hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: masturbacja w pracy IP: *.crowley.pl 30.08.04, 16:01 dobrze jest ona jest tam szefową pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: masturbacja w pracy IP: *.kabel.telenet.be 30.08.04, 16:06 Centrala Kredyt Banku sobie robi niezla reklame... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: masturbacja w pracy IP: *.crowley.pl 30.08.04, 16:21 trzeba teraz uważać na ruchy osób obsługujących w tym banku, mogą jedną ręką robić notatki a drugą się "notatkować" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: masturbacja w pracy IP: *.kabel.telenet.be 30.08.04, 16:28 moze krysia pracuje w dziale obslugi klienta....a jak nie ma klienta to obsluguje tego klienta z torebki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: masturbacja w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:15 Ja w zakresie czynności mam masturbację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onanista bez przyrzadu też jest super IP: *.tvgawex.pl 30.08.04, 20:40 Możemy sobie zrobić nawzajem. Ty mi - ja Tobie. Ale świntuszę !!! Fe... Odpowiedz Link Zgłoś